Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jasper válí...
    • SA-reg
      http://www.insidegamingdaily.com/2011/06/20/hitman-voice-actor-not-returning-for-hitman-absolution/

>Jesper Kyd, who scored the previous Hitman games, will not be returning as well.
      • Myslel jsem soundtrack
        • sak hej a bol si opraveny. kedze jesper kid sa na tomto nepodiela
          • Do řitě D: A nevíš kdo to skládal?
  • I smell CONVICTION!!!!!! I want HITMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • RavenHolm
    Úžasnej úvod do hry. Moc těším.
    • LOL. s tebou sa mam ja bavit o kvalite hier? :)
  • BoB.2
    Mooooc pěkne video hlavně ten borec co se snaži spláchnout tu travku a to stou koblihou je taky dobrý.
  • jindra.veliky
    to bude propadak kdyz vidim kolik je v tom scriptu. hitmana 2 a 3 jsem hral kdyz mi bylo asi 7-8 let a byla to skvele hry. ale tohle mi prijde ze budu muset udelat zase jenom jednou cestou a jednim zpusboem a nebudu si moc vybrat. napriklad ta cast kdy stahnete hlidace muzea dolu nebo ho vezmete po lebce lebkou. pak taky to jak chytne jednoho pod krkem a vydira s nim. proste zadna volnost ktera k tomu patri. skoda. bude to tuctovka jako blood stone nebo wanted ale tak co. nerikam ze to bude spatna hra ale ani legenda jako 2 nebo 3. konzole uspesne zabili dalsi hru.
    • Proč konzole? Starší Hitman taky vyšel na konzole a byl normální ;) Mě se tohle taky nelíbí a jsem konzolista.
    • Bylo ti 7-8 ted ti je 9-10? *11*
    • jindra.veliky
      co zase konzolosti mi davaj minuska? uz du do vany a spat takze dneska na vas kasl ale za par dni si to tu dohledam a prectu si vase reakce. *1* *16* *16* *12* *12* *12* *16* *10* *1* *2*
      • BoB.2
        ne to je za ty blbí kecy
      • Psychotic
        Konzolistů určitě v ČR není dost, aby přehlasovali PCčkáře. Tohle prostě znamená, že jsi √ůl :-)
  • Jazz
    http://www.youtube.com/watch?v=NWf3dPKYf1E
    • Tady jazz tobe jindra.veliky ukazuje jak je tu jedna cesta a scripty (Pro tvuj preklad DITE ''jindra.veliky'' ta hra se ukaze jestli je dobra az vyjde a ted jdi za mamou at ti zakaze PC :D *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit