Přejít na výpis diskuzí
15 minut hraní chicagské mise Hitmana: Absolution
10.10.2011 | levis
174 příspěvků
-
ješte k tem skriptum, to video mi pripomelo Riddica EFBB (conviction ani deus ex jsem nehrál) tam jste treba vstoupili do nejake mitnosti (nebo presli urcitý bod), spustil se skript a NPC si šli spolu popovídat, mohli jste to poslouchat. Pak šli na svoji obchuzku. Tohle mi neprijde nijak rušivé. Pravda je že v starších dilech toho tolik nebylo nebo si to nepamatuju.
-
-
Tak třeba zrovna v minulém díle Hitmana se to skripty taky jen hemžilo.
-
-
P.S. nebo to reknu jinak kdyz se minulý hitman hemžil skripty (a byla to vyborna hra kde nebylo nic nalinovaný a NPC se chovali priirozene) tak co se tady vlastne reší v tehle diskuzi?
-
-
Aha, vy jste myslel přímo spouštění skriptů při projití určitého bodu. No, je možné, že se ty skripty vykonávaly čistě dle časového scénáře pro danou lokaci. Ale párkrát mi přišlo, že se něco spouštělo (z logiky věci, aby si dané události hráč všiml) při příchodu.
Nicméně to video na mě působí dost podobně jako úvodní mise z Blood Money, kdy hra ukazuje pokud možno co nejvíc svých možností, že to může působit jako koridor s pevně vytyčenou cestou a NPC, co se ve správný okamžik otočí zády / odejdou jinam. -
-
V H:BM, jsou skripty zacykleny a porad se opakuji, ted nevim jestli trvaji 5min nebo dýl, ale spis je to ruzne od mise k misi, takze nevim co tady nekteri jako treba sahim resi :D.
Vypada to dobre jen doufam ze HC mod odstrani ty blbustky jako zmeny barvy zvyrazneni predmetu atd. :D
-
-
-
ja jsem to hral nekolikrat nemuzu si ale vzpomenout na situaci, že by se chování NPC spuštelo v závislosti na tom že jsem prekročil nejakej bod, muzes mi pripomenout nejakou konkretni situaci? ted mam na mysli situace z bezneho gameplaye, ne neco zasadniho v konkretni misi
-
-
-
Upřímně, pokud předpokládám správně, že toto je první mise, pak v tom vidím u Square Enix po DE:HR(mimochodem se to hrálo veelmi podobně) na velkého adepta pro výbornou hru. Pokud obstojí slibu volných řešení misí a tohle bylo jen na ohromení pro zmlsanou veřejnost, tak to bude stát za to. A ještě něco, co je dnes tak v módě kritizovat cokoliv nového se zajetým jménem. Kurňa to bylo nadávek na DE:HR, jak je to označování pitomý a že to bude jen tunel a bla bla bla a nakonec to dopadlo velmi dobře. A stejně, zase přijde video z nového Hitmana a ti kritici jsou tu zpátky v plné hnidopišské síle a hledají na všem chybičky, pozlátka, konspirace proti hráčské obci a já nevím co a přitom viděli skoro ho.no.
PS: Kdo se pousmál nad tím když sejmul potichu prvního protivníka a tam byla za ním cedule silence please. A ti hipísáci taky luxusní, tam splachuje do hajzlu jeden květináč a maj jich vedle dalších padesát. *1* -
-
vieš čo je pozoruhodné ? vadia ti ľudia čo odsúdia hru na základe 15 minútového videa ale tebe nič nebráni ju na základe toho istého videa označiť za "velkého adepta pro výbornou hru"... preto rozmýšlam aký je vlastne medzi vami rozdiel ?
Osobne túto hru neodsudzujem a to ako dopadne vo finále si neodvažujem prognózovať ale týchto 15 minút sa mi jednoducho nepáčilo a myslím, že aj na takéto názory je tu priestor... alebo nie ? -
-
Osobně jsem si spíše spojil informaci otevřených levelů a to co by se s tím dalo provádět na základě videa a pokud umíš čítať po česky, tak jsem také napsal že by tam ty otevřené levly musely být, aby to byl adept pro výbornou hru. To by ti nestačilo, volné řešení úkolů na otevřené mapě tímhle stylem(převlíkání, tichá likvidace, schovávání těl, popř. živý štít...)?
-
-
to čo by stačilo mne je irelevantné, narážam na to, že sám robíš predčasné uzávery na základe videa a neurčitých informácii, väčšinou marketingového charakteru (to ako otvorené levely budú v hre nevie nikdo, možno si pod pojmom "otvorené" predstavujú to čo sme videli v tomto videu). Ale ja ti to právo neberiem, je to tvoja vec, rovnako ako ostatní majú právo napísať zase svoj názor na hru i keď je názorovo opačný ako ten tvoj.
-
-
Tak jestli spekulaci "co by bylo kdyby bylo" pokládáš za předčasný závěr, tak ok. A to co by stačilo tobě je relavantní, poněvadž když chceš něco okomentovat za sebe, měl bys zvažovat na na základě osobních preferencí. Ale nechme slovíčkování. Prostě to skončeme s tím, že se sešel můj optimistický názor a tvůj pesimistický. *3* *4*
-
-
-
nie
-
-
skap :*
-
-
-
Ze chvíli máš na sobě Sahima, který ti bude vše vyvracet:) Nicméně s tebou plně souhlasím.
EDIT: Sakra je nějak rychlej, to ho asi pohání ta nenávist, kterou má vůči cover systému *1* -
to co som kritizoval na human revolution pred vydanim kritizujem aj po vydani.
-
-
Tak si to označování vypni ty vemeno, není nic lepšího když se vývojáři přizpůsobí žádosti fanoušků, ale stejně to někteří budou ignorovat a jet dál svoji písničku.
-
-
skoda ze sa nedala vypnut aj zla grafika, zly level design, autoheal a ine mnamky
-
-
Sto lidí, sto chutí(normálně mám slováky za pohodový lidi, ale dneska to tu nějak rozjíždíte *2* *1* ). *3*
-
-
Když k tomu přihodíš trochu vepřovýho.... *15*
-
:) zvu te na zeli a knedlik teda
-
-
-
to som vypol. wooow zrazu je to uplne super hra. ach
-
-
No vidíš, tak co řešíš?
-
-
-
-
-
Zrovna teď jsem se po letech vrátil k Blood Money. Na BM se mi líbí hlavně perfektní level design, množství možností jak dosáhnout cíle a dokončit misi. Místy slušná nelinearita a volnost ve volbě. A taky jistý důraz na autenticitu. Co říci k novému traileru na H: Absolution? Nevím. Snad jen . . . "We´ll see . . . .we´ll see . . . "
-
MMM zda se ze ty ma fakt pekny animace =)
A Jesper Kyd se pekne vytah s tim soundtrackem =)
Tohle bude zas jednou hra kterou zahraju 15x jako blood money =D Tesim se... Jen at to nepokazej -
-
LOL toto je sranda :) jesper kid sem jesper kid tam a pritom uplne mimo.
to tiez plati aj o 47. uz ziadny David Bateson. to boli moje prve indicie ze hitman sa vydava zlym smerom. to co som dnes videl to len do bodky potvrdilo. -
-
kyd samozrejme
-
-
to neni jesper kyd
-
-
To je divny ... na E3 potvrdili ze to bude od nej...
-
som to ja, tak drz pysky *5*
-
-
no len aby
-
-
-
-
Tady je to samej Slovák. To nemáte dost svejch webů, kde by jste mohli blít ty svoje moudra? Stejně tady furt jen držkujete a napadáte ostatní argumentama hodnejma dětí v předškolním věku.
Jináč video je hezký, snad to dopadne dobře, protože Hitman byl vždycky hrou s vlastním stylem. Prostě nenahraditelnej. -
-
Nechci ti kazit iluze ale Češi se tu nechovaj o nic líp .
-
nie nemáme, vaše sú lepšie... Z toho istého dôvodu sú americké weby plné ľudí z Anglicka, Austrálie alebo z Kanady.
a ak sa ti zdajú niektoré komentáre útočné alebo arogantné (čo aj sú), tak ich stačí nahlásiť. Ja som tak urobil a čo ty ? -
-
Zalovnicek kur*a je to slovenska *6*
-
-
-
Vypada to na pecku. Připominá mi to hodně stylem Mafii II. Ted pokud bude dobry příběh tak se zjednodušení herních prvku dá prominout.
-
-
mafia I je predchodcom mafie II.
mafia I - brilantna pc only hra. stale jedna z najlepsich hier vobec.
mafia II - konzolovy sh.t ktory urobil tejto znacke obrovsku hanbu.
toto povazujes za pecku ktora ti pripomina mafiu 2. :) ach boze. ja som myslel ze ta konzolo tutpota je len v amerika ale vidim ze uz to je globalne. -
-
Mafia jednička vyšla i na PS2, i když s odstupem. Ale máš pravdu, že hrám škodí, když vyjdou na konzoli dřív, ale zase můžem být my pc hráči rádi, že něco vychází. Viz. NHL nebo Red Dead. Dřív bylo nepředstavitelné, aby na PC nevyšla takováhle pecka.
Mafia 2 zase tak špatná není. Za její jízdní model by se nemuselo stydět kdejaké NFS nebo Test Drive. Bohužel to podělali těmi DLC. Arkádové bodování a absence opravdového příběhu mohl vymyslet jen tupej americkej manažer. -
-
keby teraz zo dna na den prestali vychadzat hry tak ma to nestve :)
zlata era pocitacovych hier je fuc a uz sa len tak skoro nevrati.
-
-
Po technické strance je Mafiia jedna z TOP her. Ostudu udělalo hlavně ta tuna nesplněnych slibů a nedomyšlení par dalších věcí. Příběhem konkurovat jedničce moc nemuže ale to neznamená že by byl vyloženě špatný jen měl byt více natažený. Každopadně mají tedka engine který jim davá hodně možností a tak se mohou zabyvat hlavně naplní.
-
-
-
sahim pokoušel jsem se o slušnou debatu ale jsi debilní re+ard proto s tebou končím. na ty tvoje blaboly nema cenu reagovat mas v hlave totalni zmatek
-
-
ty sisi tuna nizsie tak pekne nasral do papule ze nazyvat hocijaky cudzi koment blabolom je len na smiech :)
-
-
čím jsem si nasral do papule ty nulo?
když se zeptám abys sem dal prikald na skript ve videu to neznamená že se te ptám co je skript a že nevím co to je, nebo že nevím kde ve videu jsou skripty. -
-
allas (anonym) líbí nelíbí vlákno +1
LOL! si nacisto drbnuty ?
Joe: dej pls priklad z videa na nejaky script, krome toho vrtulniku
Joe: jasne že ten nahulenec je skript a co ma kur.a bejt?
kde sa vas reterdov tolko bere...dalsi !!! -
-
Co takhle to zkusit slušně. Jsi tady v podstatě na návštěvě, tak se podle toho chovej, když už neumíš odpovídat na otázky.
-
-
Sahim: Tak ty máš dost.
-
ja som len skopiroval co mu napisal niekto iny. co je na tom neslusne?
-
-
ješte jednou, to že te zadam abys dal priklad na skript neznamena že nevím co to skript je nebo že nevím kde v tom videu skripty jsou. Je tahle veta prilis slozita pro tebe?
-
-
-
proč píše pod dvouma nickama? jinak jsi přehnaně zaujatý sahime, já jsem velký fanoušek hitmana a nevim proč hledáš jen negativa, pokud nejsi slepý, styl a atmosféra jsou parádní, to že je ve videu potom střílení neznamená, že to tak ty budeš muset hrát.. čtu další tvoje příspěvky a asi nejsi normální :D jinak furt meleš dokola Conviction bla bla bla.. Splinter cell se vydal jinou cestou, nejlepší díl je mnou považován Chaos Theory, Conviction beru jako odbočku a počítám s tím, že další díl bude návrat k double agentovi/chaos theory, snad před rokem jsem to někde i četl.. ale Conviction rozhodně nebyla blbost.. a ještě něco pokud se ti nelíbí nadcházejicí hitman, proč nezustaneš u starších dílů? změny prostě potkává spoustu herních značek.. někdo dělá změny správné, někdo velké a horší, někde jde vidět, že jde jen o rejžování prachů, ale u Hitmana to vidim zatim dobře po shlednutí gameplaye, i když jsem měl na začatku pochybnosti..
-
-
on neni ja ty trt :)
-
-
-
ty nevies co je to skript a ja mam v hlave zmatok. :)
cize ked ti poviem ze tento hitman gameplay je naskriptovany od A do Z ty nebudes suhlasit. proste si tupelo a nema zmysel sa s tebou bavit alebo tomu aj tak nerozumies co si konec koncov dokazal :)
dalsi prosim.
-
-
Já se na to těším, sice mi to připomíná Splinter Cell: Conviction, ale právě díky tomu enginu se mi Splinter líbil a když se do toho zamíchá Hitman, tak je to parádní kombinace.
-
-
Danieli, True reality man! :D Souhlas. Míša - Ty nevíš kámo, ty hodně nevíš *5*
-
co ma splinter cell conviction engine (modifikovany starucky unreal engine 2) spolocny s tymto hitman enginom ? myslim ze si mylis pojmy ,to co sa tebe paci je to cinematic ponimanie celku. takto sa dnes opija rozkom v kazdej druhej hre, ludia potom prehliadnu slabsi gameplay a rozmazane textury a pod. lebo proste kamera sa trase svetla svietia a vsetko sa leskne do kamery
-
-
Jestli nevíš co mi tam připomíná Splinter Cell : Conviction , tak si Conviction zahraj :) opakuji PŘIPOMÍNÁ, mě se Hitman bude líbit tak jako tak, protože jsem jeho big fan *3*
-
-
Sem big fan a absolution se mi hnusí :D
-
tomu co si sa dnes v internetovom zargone hovori FANBOY :)
hypoteticky : nech to je ako chce zle, tak tebe sa to bude pacit lebo si fan :) LOL
ale fajn zes to takto priamo napisal, aspon viem ze kazdy dalsi prispevok na teba by bol len strata casu. cuzz -
-
Já jsem nechtěl odepisovat ani na ten tvůj první komentář, protože byl úplně deb*lní. *3*
-
-
-
-
-
sice lineárnější, ale když to srovnám s novým Splinter Cellem Conviction, tak tohle vypadá víc stealth a víc funny, scriptů v předchozích dílech bylo taky mrtě, ač to tak nevypadá, spíš jen doufám, že se ve hře objeví mise, které budou sice rovněž scriptované, ale ještě krapet více otevřenější, taková mise v Casinu nebo Hotelu, jako bylo v předchozích hrách, to bych si opět dal říct, uvidíme, každopádně rád si hru zahraju
-
tak kde zacnem? asi tuto: JA SOM TO HOVORIL.
----GRAFIKA: miestami cheese, miestami posobiva. ale pokladam za velku chybu absenciu dynamickych tienov. ked si robime uplne novy engine na hru kde sa budu hojne pouzivat baaterky tak by to tam byt malo. dead space ukazal ze to ide. farebne prelinanie ALA CONVICTION by som radil ako zapor. je to uplne stupidne. si v prevleku a zmodra sa obrazovka, znamena to ze stlac ten a ten gombik aby si si skryl tvar. ved to ma robit hrac intuitivne. ked to neurobi bude odhaleny. nie hra to povie za mna. uzasne! all in all za grafiku by som udelil 8/10
----LEVEL DESIGN: absolutne zle! chest high walls uplne vsade. preco? no kedze tu mame COVER SYSTEM tak ho je treba vyuzit absolutne vsade aj ked je to z realneho pohladu uplny nezmysel. dalsia vec so som si vsimol je jemny sedy onluk ktory sa ukaze nad hracom v okamihu ked ho niekto zahliadne. ak na mna pozera dlhsie zaregistuje ma azacne palit. ak nie tak akoby nic. presne ako CONVICTION. takze medzi coverami mozem skakat ako len chcem a viem ze ked ma uvidi na zlomok sekundy tak ma vlastne neuvidi. podobne priserny level design maju hry ako gears of war ci deus ex human revolution. Dalsim zaporom je OBJECT HIGHLIGHTING. vidme to na soske ci bongu. kedze tam boli aj lokacie ktore sa mi pacili a neboli tam tak ocividne mainstream konzolo prvky dam takych strednych 6 z 10.
----GAMEPLAY: otrasne jednoducho. zacnem eagle visnom z assassins creed. tam to bolo omluvene tym ze som vo virtualnom svete. v deus exovi su podobne prvky omluvene augmentaciou. a tuto? siesty zmysel alebo co? uplna katastrofa. dalsia vec je AUTOHEAL. health bar je v lavo dole. vsimnite si ake malilinke percento mu z toho ubral zasah zo zbrane. aby to nebolo malo, autoheal to okamzite doplnil takze 5 sekund po zasahu ma znovu plny zivot. a teraz co bude asi HARDCORE MOD? nebude tam eagle vison a zasah mi ubere asi viac zivota. no co sa na tom celom zmeni? nic. stale to bude ta ista hra a stale to nebude hitman. porovnanie old splinter cell a CONVICTION uplne pasuje aj pre tuto hru. stary hitmen vs toto. no pokracujem. dalej nasleduje predskriptovana pasaz z vrtulnikov a super cool filmove zabery. dalsi krok spat. o tomto hitman nikdy nebol a nemal by byt. 4 z 10.
----AI. : je priemerna. niekoho sunda dole, jeho kolega sa len otoci s hlaskou where did he go. za 2 sekundy ho to vsak nezaujima. dalej uz spominane neregistrovanie ked ma vidia len na zlomok sekundy aj ked v skutocnosti by okamzite registrovali co a koho videli. pacia sa mi vsak osobnosti psotaviciek. nejsu to len postavy X a Y ale oslovuju sa menami, vyjadruju strach atd. toto su vylepsenia ktorymi sa mal uberat hitman. 7 z 10.
ked si vsimnete slova pisane velkymi pismaenami vidite subor vsetkyh aktualnych mainstream konzolo prvkov ktore nesmaju chybat v ziadnej "modernej" hre. ich ulohou je hru zjednodusit ako sa len da. tento hitman je vodenie za rucicku od A do Z. ano a co HARDCORE MOD pytate sa? no hra ma nebude vorit oboma rukami ale len jednou. akurat sa vypne eagle vision.
gameplay je presne to co som tu dnes pisal. neni to proste hitman. respektive je to hitman conviction. akcna hra prepchata konzolo mainstream prvkami. clovek prejde a zabudne. -
-
lol to je jako kdybys soudil Blood money podle demo mise, ješte počkej než to odsoudíš.
-
-
No tak předpokládám, že to bude první mise ve hře a potom se teprve v průběhu misí, které budou časově před touto, dozvíme jak se stalo, že mají na Hitmana políčeno chlupatí. U Dead Money taky všichni panikařili jak je to jeden tunel a, že to není Hitman. Hra s příběhem potřebuje úvod a toto mi přijde jako dobrá volba. Tohle Sahim nikdy nepochopí.
-
-
dead money inak? :) nie nahodou blood money?
-
-
Doufám, že si dostatečně užíváš, moje upsání. Jen a pouze pro tebe to tam nechám, aby jsi měl radost.
-
-
nejde mi ani tak o tu linearnost ako o tem level design. vsade meter vysoke steny. to neni o demo misii. proste ked maju v hre cover system tak to nadrbu do kazdeho levelu.
pretocte si diskusie k deus exovi. pisal som to iste. nie nie to tak nebude to je len demo misiia. a ako to nakonec bolo? priserny level design v celej hre a v podstate co sme videli v demo misii videli sme v celej hre. kto mal pravdu?
toto je totozny pripad.
PS: ty si uznacil tuto prisernu misiu a celkovo priserny gameplay ako vyborny uvod. tym padom sa nema zmysel s tebou bavit lebo nemas absolutne ziadny vkus. si typ hraca co sa tesi na nove call of duty (toto samozrejme popres ale dobre viem ze sa na tu sr.cku tesis) -
-
Na nového Hitmana se těším. Nové CoD je mi ukradené, protože dodnes hraji pouze CoD4 (singl mně v CoD bavil jen a pouze v jedničce) a to jenom klanově, takže tvá věštecká koule těžce selhala. A sám o sobě si myslím, že mám vkus dostatečný, protože předpokládám, že moje oblíbené hry jako Dungeons of Dredmore, Frozen Synapse nebo Spacechem si ani nezkusil, protože mají fujky grafiku, že? Pouze jde o to, že série, které stagnují a nikam se nepousovají mi hodně vadí viz. CoD.
U tebe je smutné, že chceš mít za každou cenu pravdu a ostatní lidi posuzuješ podle svých názorů a předsudků. Přitom si neuvědomuješ, že ostatní lidé mají svůj názor a svůj pohled na věc. Pokud se mi líbí nový Hitman, tak se mi líbí, ale to ze mně nedělá pitomce. Jediný pitomec je tady...... ale však ty víš *3* -
-
Sbohem:) Jak jsem čekal, tak jsem se nedozvěděl co, tebe baví, že posuzuješ můj vkus. Lidi jako jsi ty znám, spousta keců, ale před skutkem utíkají.
-
to co pises nema logiku. ak ma niekto rad hry hitman ma ich rad prave preto ake su. teraz sa ta hra posuva, to suhlasim, ale kilometrovymi krokmi vzad. skoda reci na teba. ked sa ti pacia sr.cky nech sa paci :)
-
Sahim: Co se mi na tom líbí? To, že se ta série někam posouvá. To je to tak těžké pochopit. Líbí se mi, že eventuelně ve hře díky tomu jak vypadá může být zajímavý příběh. Přeci jenom starý koncept misí/zakázek a filmečků mezi misemi nebyl zrovna story friendly. Nedávno jsem si dal znovu Blood Money a i přes to, že jsem se opět bavil náramně je to jen už po čtvrté to samé. Nemám rád když nová hra vypadá jako datadisk na tu předešlou.
Proč mi stále podsouváš to CoD? To ti snad ve školce bralo kostičky či co? Neuvěřitelně vtipný fakt na tobě je to, že čteš jen to co chceš a to co můžeš použít. Jako důkaz ti uvedu toto a teď čti velmi pozorně a pomalu aby jsi náhodou něco nevynechal, ju?
Těchto 15 minut z nové Hitman hry se mi líbilo a proto jsem podle tebe velký fanoušek CoD, který to zapírá. Ok, ale celá tato tvoje velká dedukce má jednu trhlinu. Už několikrát jsem opakoval, že požaduji od her posun v jejich konceptu a že nerad hraji 5 dílů hry, které jsou stejné jen s jiními misemi. A hádej, která hra je dokonalou ukázkou toho co mi na hrách vadí. Ano je to CoD. CoD je dokonalá ukázka toho jak by hry neměli dopadat. CoD4 mě ještě bavilo, ale pak tu máš 3 + MW3 díly, které jsou stejné jako čtyřka. To je prostě špatně a nechci aby takto skončil i Hitman a proto jsem rád, že se oproti minulým dílům změnil.
Hele i když vím, že na to neodpovíš, tak by mě zajímalo co máš rád za hry, když podle tebe nemám vkus. Však víš abych se inspiroval od člověka, který je tak moudrý, že rozhoduje o tom kdo má jaký vkus. Já jsem si totiž dodnes myslel, že vkus je hlavně subjektivní záležitost. -
takto, povedz mi co sa ti paci na tom co si prave videl?
cool lens flairs do kamery? to musis mat dar CSI Miami nie?
super filmovost ala hitman film?
autoheal? object highlighting? to ze tam neni ziadna volnost a je to cele len skript?
alebo mas rad cover system a strielacky?
kazdy kto ma rad stareho hitmana a stealth hry ako take musi na tieto zabery pozerat a tukat si na celo. je to typicky prototyp sucasnej hry. Pokracovanie slavnej hernej znacky, celu je znicit mainstream prvkami a vydat pod slavnym nazvom aby boli muny muny. toto sa ti paci? TAK PROSTE NEMAS VKUS. (a je jasne ze to stym cod si nepriznas ale ked ta nadychana tento gameplay tak som zvedavy ako si reagoval na ten posledny cod trailer)
-
-
takymito prispevkami (konkretne ten PS odstavec = samy domyslavy bulsit) zdiskreditujes vsetky ostatne pod ktore sa podpisujes, aj ked mozu byt nahodou hodnotne..
-
-
dont care :)
navyse ten PS odstavec je pravdivy tak preco ho nenapisat.
-
-
-
'U Dead Money taky všichni panikařili jak je to jeden tunel' ale no :) naco si vymyslas.
-
-
-