Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna nedávno jsem si zahrál Hitman: Blood money a bylo to úžasný. Tady v tom videu zlikvidovali víc lidí než já takřka za celou hru. Nehledě na to že kdybych v BM stál na římse nad místností plnou policajtů, tak by si mě všimli, nehledě na to že "dřív se AI rozhlížela na všechny strany a obejít jí bylo takřka nemožné".
    Tenhle ten, ze začátku Silent Assassin styl, pak už takřka Rambo styl a nakonec syrová hláška s koblihou v ruce... Kouzlo Hitmana bylo v tom, že nikdo nevěděl že tam jste.. Kdežto tady... Absolutní příběh o tom, jak se z Hitmany, který v 2 díle sotva vyšel schody, v blood money už dokázal přeskakovat balkony (ale i to melo svou verhodonost a kouzlo) najednou strili na vsechny strany, meta salta, kotouly a .... neni to Hitman
    • DusanMPupak
      Nebylo by to video trochu nudné, kdyby hráč potichu sundal prvního strážníka, převlékl se za něj a za minutu došel až nakonec? Tohle mi přijde daleko zajímavější, ukazuje to, že se člověk může proplížit, převléci nebo prostřílet, tedy v zásadě postupovat stejně jako v Blood Money. S tím, že tady je to plížení použitelnější než v předchozím díle.
  • Tak nám zabili Hitmana.
    Další legenda se propadla do sr*ček tupé, striktně předscriptované, konzoloidní, bezmyšlenkovité a rádobyfilmové zábavy.
  • Nechcem sa nikoho dotknut, ale takto priserny gameplay som uz naozaj velmi dlho nevidel. Ano, skripty su v kazdej hre, ale co je moc to je moc.
    Tie svetla ma jaksik zmiatli, pretoze vacsina priestoru bola dost osvetlena, ale aj tak si ho nikto od nikial nevsimol. Skoci z rimsi potom co pod nim prejde straznik a ani sa nepozre ze kde ten straznik je a co robi? Asi to hral vyvojar a vie aka je AI, takze je asi velmi priserna, alebo to tak je zamerne nastavene. Co je velmi priserne.
    Niekomu jebn+te bustou po hlave a zj*be sa do jamy a o poschodie nizsie a nikto nic? Len ten nad nim hned v sekunde na to zareaguje ze "nejak dlho mu to trva" a ide sa pozriet kde je, tak ho stiahnete a on ani nezakrici ani nic, ziadna reakcia od policajtov v miestnosti? Ale potom samozrejme vyplasite holubov a hned sa tam ide niekto pozriet, na miesto kde mal byt policajt.

Sorry ale cele to bolo take neuveritelne priserne, ze .. no ani neviem co, nemam slov. PRISERNE
  • ja z vas buzerantov som tu najvacsi frajer
  • prijde mi ze se ty hry strasnej zjednodusujou tema pomocnikama. Jako by nestacilo ze ma hrac obrovskou (ale obrovskou) vyhodu v tom ze se diva na sebe z treti osoby cimz vlastne vidi pres prekazky aniz by byl viden. Muze strilet na neco co nevidi a pri tom je krytej. Tady ma jeste k tomu rentgenovy videni a pokud sem dobre videl i nakou funkci ktera ti ukaze kam kdo pujde. To uz je trochu moc ne?
    • To je pre hlupakov z ameriky aby si aj oni uzili hru a neprechadzali misie tym ze vsetkych pozabijaju :D Tiez s tym suhlasim a hlavne najvacsi adrenalin bol ked sa isiel zabit nejaky strazca a sa nevedelo ci sa zastavi alebo otoci a ne teraz tam vidno este kde ide a kde sa zastavi :D hovorim ze to pre hlupych amerikancov
      • DusanMPupak
        Z videa to vypadá, že si to člověk může libovolně zapínat, tj. není důvod této funkce využívat, pokud člověk nechce. Jak už tu bylo řečeno, je to vhodná funkce pro hráče, co nechtějí v každé lokaci trávit půl hodiny pozorováním chování jednotlivých panáků a mnohanásobným opakováním, než se pustí do samotného finálního průchodu lokací.
      • Ne to je pro lidi co nemaj čas u toho sedět celé dny ;)
  • :D :D pět minut předtím, než jsem zapnul tohle video, jsem se náhodou díval na youtubu na final scene butch casssidy a Sundance Kid. U hlášky jednoho z těch hipísáků ("Lets take them out, likeButch Cassidy and the Sundance Kid!") jsem smíchy málem spadl ze židle :D
  • Souhlasim s Joem bez scriptu hru neudelas a komu to vadi 1000 scriptu 1000 moznosti tohle je v kazdy hre ukazte potapani slovaci co kazdeho flajmujou ze ne !!! *7*
  • asi tak nejak by vyzeral conviction keby si sam fisher oblecie oblek :D...ale nic proti hitmanovi :)...ja len ze mi to dost pripomina conviction i ked ten bol oproti ostatnym splinter cell viac akcnejsi zaner ale podla mna podareny....ale zatial sa mi paci aj novy hitman tak uvidime co z toho bude vo finalnej verzii lebo demo je demo :)...
    • jdi už dpči sahime, skončila beta battlefieldu tak nemáš co delat?
      • zas ti drbe chrustil?
        mas depresie lebo som tu s tebou minule vytrel podlahu?

PS: aj dnes v noci sa ti snivalo o 590GTX?
        • jako že si sem postnul benchmark na GTX580 LOL noob
          • tak ty mas 1024 monitor a zaroven 590 ano? :D ty chudak. preco sa ndalej strapnujes. a ani na 1024 by to neslo 120.

co tak napisat pravdu? ako s tym monitorom. to je jedina vec co si napisal pravdivo, ze mas nejaky lacny crt monitor s biednym rozlisenim :)

inak je mile ako si palcujes svoje vlastne prispevky, len dalsi doklad o tvojom zufalstve ty uboziak.
            • Jo tak buzík seš.
            • probelm?
              co si myslis ze si dosiahol tym vyblakom. mozem ta akurat tak ojebat :)
            • Ty zakomplexovanej slovenskej idiote jdi už spát. Nikdo tady na tebe není zvědavej. Jdi dělat bordel na Sector.sk
          • :D LOL.

tvrdil si ze Battlefield 3 ti ide na ultra nastavenia 120 fps. ja som ti sem pastol test battlefieldu 3 kde 580GTX daval n aultra "len" cca 40fps. tak ako je mozne ze by 590 davala 120? :) a ze kto je tu noob ty tupelo nevzdelane :)

to vsetko je vsak irelevantne kedze ziadnu 590 nemas (alebo mi chces dokazat opak?), o tej len tajne snivas. chudacik zakomplexovany :)

ak sa chces strapnovat dalej prosim, s radostou si na tebe pochutnam.
            • p1čo jenže ja mam 1280x1024 monitor chápeš?
            • jdi už spat p1čo
            • http://www.techspot.com/review/448-battlefield-3-beta-performance/page3.html

nech sa paci dalsi test. v teste zahrnuta aj 590 aj 580SLI
              testovane na 2600K

ja som ta varoval, pokracuj a vytrem s tebou znova podlahu, tak sa aj stalo :)
              chces sa strapnovat nadalej? :) chlapcek, ty by si mal uz spinkat, zajtra musis ist do skolicky.
              aj tak uz neodpises lebo nemas co odpisat. keby si aspon mal tu tvoju vysnivanu 590tku. urobil by si cokolvek aby si mi dokazal ze ju mas :) smutne. tesilo ma.
            • hovadina :)
            • LOOOOL ta testovací sestava na extrahardware byla radnej šunt, slabej procesor a patrne slabej disk, stejne mela gtx 580 vic fps nez 50. a jdi už spát
      • sahime? jeee to sa mi paci :P...asi zacnem pouzivat :D...no a hej skoncila :/ ale tak vratim sa k BC2 a potom zas ku BF3 :P...ale teraz fakt neviem co to ma spolocne s Hitmanom :D...ale pobavil si ma ;)
      • ehm, určitě jsi tohle správně adresoval...?
  • Doufám, že ty pomocníci půjdou vypnout. Jinak je na tom vidět trend dnešní doby. Co nejvíce zjednodušení pro tupé americké konzolisty. Jinak by si to nekoupili a hra by se nezaplatila a pc hráči by tuplem ostrouhali. Místo vylepšení AI je to ve hře samé zjednodušení a cool fatalita. A doufám že pasáž s helikoptérou nebude jediná možnost, jak se dostat do budovy, i když musím autory pochválit, že ji neudělali otravnější.
  • No, musím říct, že je to působivé. Jen doufám, že všechny ty prvky, které tak výborně gradují atmošku (hudba měnící se podle situace) jsou opravdu součástí dynamicky pracujícího enginu a ne jen hromada skriptů, které si užijete jen když koukáte na pečlivě připravené demo. A snad se i dočkáme nějakých pořádných Hitman-style misí :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit