Přejít na výpis diskuzí
15 minut hraní chicagské mise Hitmana: Absolution
10.10.2011 | levis
174 příspěvků
-
Vypada to na pecku. Připominá mi to hodně stylem Mafii II. Ted pokud bude dobry příběh tak se zjednodušení herních prvku dá prominout.
-
-
mafia I je predchodcom mafie II.
mafia I - brilantna pc only hra. stale jedna z najlepsich hier vobec.
mafia II - konzolovy sh.t ktory urobil tejto znacke obrovsku hanbu.
toto povazujes za pecku ktora ti pripomina mafiu 2. :) ach boze. ja som myslel ze ta konzolo tutpota je len v amerika ale vidim ze uz to je globalne. -
-
Mafia jednička vyšla i na PS2, i když s odstupem. Ale máš pravdu, že hrám škodí, když vyjdou na konzoli dřív, ale zase můžem být my pc hráči rádi, že něco vychází. Viz. NHL nebo Red Dead. Dřív bylo nepředstavitelné, aby na PC nevyšla takováhle pecka.
Mafia 2 zase tak špatná není. Za její jízdní model by se nemuselo stydět kdejaké NFS nebo Test Drive. Bohužel to podělali těmi DLC. Arkádové bodování a absence opravdového příběhu mohl vymyslet jen tupej americkej manažer. -
-
keby teraz zo dna na den prestali vychadzat hry tak ma to nestve :)
zlata era pocitacovych hier je fuc a uz sa len tak skoro nevrati.
-
-
Po technické strance je Mafiia jedna z TOP her. Ostudu udělalo hlavně ta tuna nesplněnych slibů a nedomyšlení par dalších věcí. Příběhem konkurovat jedničce moc nemuže ale to neznamená že by byl vyloženě špatný jen měl byt více natažený. Každopadně mají tedka engine který jim davá hodně možností a tak se mohou zabyvat hlavně naplní.
-
-
-
MMM zda se ze ty ma fakt pekny animace =)
A Jesper Kyd se pekne vytah s tim soundtrackem =)
Tohle bude zas jednou hra kterou zahraju 15x jako blood money =D Tesim se... Jen at to nepokazej -
-
LOL toto je sranda :) jesper kid sem jesper kid tam a pritom uplne mimo.
to tiez plati aj o 47. uz ziadny David Bateson. to boli moje prve indicie ze hitman sa vydava zlym smerom. to co som dnes videl to len do bodky potvrdilo. -
-
kyd samozrejme
-
-
to neni jesper kyd
-
-
To je divny ... na E3 potvrdili ze to bude od nej...
-
som to ja, tak drz pysky *5*
-
-
no len aby
-
-
-
-
jenom doufám že nepříjdeme o to co dělalho Hitmana Hitmanem...atmosféra...mrazivý pocit kdy chodíte kolem stráží v uniformě, kterou seberete řidiči, který leží uškrcený a pomočený v kanále... *1*
-
ješte k tem skriptum, to video mi pripomelo Riddica EFBB (conviction ani deus ex jsem nehrál) tam jste treba vstoupili do nejake mitnosti (nebo presli urcitý bod), spustil se skript a NPC si šli spolu popovídat, mohli jste to poslouchat. Pak šli na svoji obchuzku. Tohle mi neprijde nijak rušivé. Pravda je že v starších dilech toho tolik nebylo nebo si to nepamatuju.
-
-
Tak třeba zrovna v minulém díle Hitmana se to skripty taky jen hemžilo.
-
-
P.S. nebo to reknu jinak kdyz se minulý hitman hemžil skripty (a byla to vyborna hra kde nebylo nic nalinovaný a NPC se chovali priirozene) tak co se tady vlastne reší v tehle diskuzi?
-
-
Aha, vy jste myslel přímo spouštění skriptů při projití určitého bodu. No, je možné, že se ty skripty vykonávaly čistě dle časového scénáře pro danou lokaci. Ale párkrát mi přišlo, že se něco spouštělo (z logiky věci, aby si dané události hráč všiml) při příchodu.
Nicméně to video na mě působí dost podobně jako úvodní mise z Blood Money, kdy hra ukazuje pokud možno co nejvíc svých možností, že to může působit jako koridor s pevně vytyčenou cestou a NPC, co se ve správný okamžik otočí zády / odejdou jinam. -
-
V H:BM, jsou skripty zacykleny a porad se opakuji, ted nevim jestli trvaji 5min nebo dýl, ale spis je to ruzne od mise k misi, takze nevim co tady nekteri jako treba sahim resi :D.
Vypada to dobre jen doufam ze HC mod odstrani ty blbustky jako zmeny barvy zvyrazneni predmetu atd. :D
-
-
-
ja jsem to hral nekolikrat nemuzu si ale vzpomenout na situaci, že by se chování NPC spuštelo v závislosti na tom že jsem prekročil nejakej bod, muzes mi pripomenout nejakou konkretni situaci? ted mam na mysli situace z bezneho gameplaye, ne neco zasadniho v konkretni misi
-
-
-
to bude propadak kdyz vidim kolik je v tom scriptu. hitmana 2 a 3 jsem hral kdyz mi bylo asi 7-8 let a byla to skvele hry. ale tohle mi prijde ze budu muset udelat zase jenom jednou cestou a jednim zpusboem a nebudu si moc vybrat. napriklad ta cast kdy stahnete hlidace muzea dolu nebo ho vezmete po lebce lebkou. pak taky to jak chytne jednoho pod krkem a vydira s nim. proste zadna volnost ktera k tomu patri. skoda. bude to tuctovka jako blood stone nebo wanted ale tak co. nerikam ze to bude spatna hra ale ani legenda jako 2 nebo 3. konzole uspesne zabili dalsi hru.
-
-
Proč konzole? Starší Hitman taky vyšel na konzole a byl normální ;) Mě se tohle taky nelíbí a jsem konzolista.
-
Bylo ti 7-8 ted ti je 9-10? *11*
-
co zase konzolosti mi davaj minuska? uz du do vany a spat takze dneska na vas kasl ale za par dni si to tu dohledam a prectu si vase reakce. *1* *16* *16* *12* *12* *12* *16* *10* *1* *2*
-
-
ne to je za ty blbí kecy
-
Konzolistů určitě v ČR není dost, aby přehlasovali PCčkáře. Tohle prostě znamená, že jsi √ůl :-)
-
-
-
Hra vypada hodne zajimave a uz se celkem i tesim...jen skoda ze se to jmenuje Hitman