-
Souhlasím, že tam ty kořeny enginu jsou vidět. Ale musíme brát v potaz že vše co jsme zatím viděli byla konzolová verze... Mě osobně tam chybí lepší AA a víc stínů, je tam hromada kamenů a sotva polovina hází stíny, no co toje? *1*
No a jinak Skyrim je hra roku, ani BF3 na něj nemá! Nemůžu se dočkat až si ho ´zahraju na tý svý herce na minimální detaily *1* -
hlavne ten mamut, jak ho tam z boku bouchne tim palcatem nebo to to je, vypada to jako by se otocil na miste o 45 stupnu podle sve osy a pak zacal utocit, sice jsem nikdy podobnou situaci v realite nevidel ale myslim ze takhle by se to zvire nehybalo :)
-
Mně to nevadí :-) Já jsem naopak rád
-
Zaklínači, profesionální zabijáci monster draky nezabíjí, zatímco "dragonbornes" je zabíjí jednoho za druhým...sranda.
-
hezké video.. Jen snad... neni to pořád stejné video které koluje na všech předváděčkách a už bylo na games.cz k vidění minimálně 1? Vim že sem to viděl už asi 10x a pokaždý to bylo prezentované jako nové video. Začátek vždy v zasněžených horách, procházka vesnicí, obři kteří pasou mamuty a drak... Tohle video už sem opravdu viděl několikrát a pokaždé se pokládá za "nové"...
-
Jistě.Steam je potřeba.Až se přestane krást,budeme bez DRM
-
obr padá dost divně jak ho vynesl ten drak jako kdyby mu to bylo jedno každej by mával rukama nohama jak o život
-
Dlouho jsem čekal na hru, co by mě donutila investovat do novýho železa. Vypadá to, že je to tady.
-
JJ. souhlasím. Grafika povedená, ale až moc cítit Oblivionem i Falloutem. Chtělo by to něco čerstvího.
-
radši budu mít perfektní hru s jenom krásnou grafikou než sračku s nádhernou
-
Obri a mamuti... neinspiroval se tady nekdo u Martina
-
připisuji tuto hru na můj "must have" list (Saints Row 3, sengogu, ME3, TOR, Diablo 3, BF3 a Stronghold 3)
-
Já taky mám nejraději singleplayer. Jistě tu a tam si zahraju i multiplayer, co-op. Ale hlavní je pro mě singleplayer a singlové hry. Ty si užiju nejvíce. A myslím (a doufám) že je nás více.
-
Ako nato stale pozeram neviem sa zbavit pocitu ze ta grafika az tak zase neposkocila. Cakal som viac ale zial bohu zase to prisposobily konzolam. Hratelnost urcite zarucene ale ta grafika mi pripada ako facelifting Obvilionu.
-
...a ta bramboracka je moc bramborova a to kyselo je moc kysely... (nic ve zlym :) Grafika je podle me prave nadherna.
-
Je to pěkný, o to nic. A koupím si to, pokud se nestane nic nečekanýho :-) Ale pořád je to až moc cítit starým Bethesdovským Enginem. Hrozně mě to štvalo už v Fallout NV. Je vylepšený, graficky perfektní (podle toho, co se zatím dá vidět), ale pořád je to takový nějaký.. Ale jo, stejně se těším.
-
Aby ne, dyt je to dalsi ELDER SCROLLS! *3*
-
Dlouho jsem tuhle hru nějak nevnímal ale musím uznat že po zhlédnutí těhle ukázek ze hry jsem totalně natěšenej *14*
-
Bude potřeba steam? U FNV ( vydavatel Bethesda) byl potřeba...
Edit: Vím že to je stejný video jako na E3, ale to AI je, musím přiznat, docela kokotský... Jenom vytáhnout meč potom co ti někdo sejme parťáka... Neříkám že musí být extra, ale něco by dělat mohlo.... -
To je dycky! Co ja sem se natrapil s Shevou v Resident Evil 5 :) Clovek ma vzdy stochuti udelit nejaky prikaz "Tady si sedni, ani se nehni, ja za tebou prijdu, az hra skocni" :)