Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vokr.cz
    Nevím zda to je jen můj dojem, ale moc se to stylem od Oblivionu neliší. Ano mírné grafické úpravy (nasvětlení stejné), lepší animace - ale ne o moc, a máme draky... zupa, ale to je vše jako??? Tak to sry... *4*
  • na horách asi moc lánů polí nenajdeš :D jinak prý tam jsou zvířata v přírodě :) viz. i screeny kde jsou srny v hlubokym lese atd. :) hmyz tam taky bude a když ne- modeři :))
  • jediné co mi vadí je přílišně statické prostředí, kde jsou lány polí ve kterých vaje vítr, ohýbající se stromy, žijící příroda, alespoň 2D hmyz a brouci, malý tvorové, zvířata která nemáte za úkol zabít ale jen se pokochat, stádem srnek, nebo koní...snad s tim něco udělaj, na první pohled musí každého ta statika zklamat, no uvidíme, snad je tam i jiné prostředí než to co sme viděli
  • od prvnich hodin s Arenou jsou pro me vsechny TES hry co kazdopadne chci. vcetne nedocenenych redguard a battlespire... kvalita kolisa, ale je to TES...
  • Jeskyně jsou ú-žas-né a těším se na ně ukrutně! *4* Exteriéry mě ale moc nenachly, zvláště v tom prvním videu ten svět nemá atmosféru, je to takové plastelínové vyblitě zelené cosi. Realističtější určitě jo, ale chybí mi tam styl, který by z toho dělal něco uvěřitelného. Ale uvidíme uvidíme, moje peníze mají jisté, takže to nějak budu muset překousnout. *4*
  • Vypadá to parádně. Už se těším. Předpokládám, že to hráli na nějakou nejlehčí obtížnost, protože ten damage od příšer byl minimální.
    Výtku bych měl snad jen k AI, kdy střelím někoho lukem a jeho kumpán jen stojí jako opařený a čeká, až dostane šípem taky.
    Nehybný obr, kterého chytí drak, vynese a vyhodí, taky nepůsobí zrovna nejlépe.
  • pripadá mi to sterilne a genericky, risen bol lepší. Napr. aj v Gothicu 3 mi osady pripadali "živšie".
  • Moc, moc pěkné.. A pro všechny co tady zamoří fórum stížnostmi všeho druhu - to už si neumíte nějakou hru úplně jednoduše užít?
  • chyběla mi tam parta blbů co by hromadně řvála: ,,Water! Water!Water!"
  • Ti draci se mě zdají nějácí moc snadno porazitelní... *13*
  • Svatá pravda. To, že je to jen vyšperkovaný Gamebryo engine je vidět hlavně na animacích (klouzání při chůzi, otáčející se mamut atp.). Animace byla podle mě největší bolest toho enginu. U grafiky si můžeme říct, že na PC bude vypadat daleko líp o animacích to ale asi už platit nebude. Hlavně vykreslování objektů v dálce bude doufám na PC daleko lepší, protože např. podle videa nebylo za řekou vidět nic jen zelená placka.

Na druhou stranu tvůrci mají už s tímhle typem enginu hodně zkušeností, takže jim vytváření světa nezabere tolik času a o to víc se můžou soustředit na další aspekty hry.

Že my si musíme pořád na něco stěžovat *1*
  • Paul_cz
    Nj tak měl jsem na mysli samozřejmě hlavně Geralta, za něhož hráč hraje.

BTW mohou tvrdit jak mají nový engine kolikrát chtějí, ale kořeny Gamebrya z Oblivionu tam stále jsou - loadovací obrazovky u měst/interiérů, a déšť tekoucí skrze střechu věže ve třetím videu...pozůstatky gamebrya.
  • omg tats fuking asom
  • MrSanta
    Prochází stejnou část hry, akorát semo tamo mění průběh a to co ukážou. Hlavní přínos podle mě je, že to video je konečně ve slušné kvalitě.
  • sleepless
    Presne tak, je to minimalne z jedneho a toho sameho dema (jsou tam video od video droboulinke nuance). Rozdil je tentokrat jenom v tom, ze to je oficialni a video je kvalitni :)
  • Mamuti a obri vypadaji uplne stejne jako v Age of Conan. A vlastne i to prostredi. A pokud jde o grafiku-je tam jasne napsano ze je to z konzolove verze. Na PC mohou byt rozdily
  • Nevypada to prilis realisticky,ale nezda se mi ze by to nejak vyrazne rusilo zazitek ze hry.
  • Taky radeji hraji solo, ale v DA a ME to bylo jine.
  • Co ja se pamatuji,tak neni zaklinac jako zaklinac. Nekteri by pro penize udelali cokoliv.
  • Nevim jestly sis toho vsimnul, ale u rpg vzdycky byla regenerace zivota...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit