Přejít na výpis diskuzí
2K Czech tlumí činnost pražského studia, nabízí vývojářům přesun do Brna či USA
8.1.2014 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
jen tak pro informaci samozrejme vyhodili i par lidi v Brne. Je to skoda, rozhodne je dobre mit v CZ aspon jedno opravdu velke studio ... bohuzel to vypada, ze 2K Czech se s nami brzo rozlouci nadobro *9*
-
-
Ono to k tomu nejaky cas spelo, ne ze ne. Kdyz Pista vyhazel lidi s tim, ze si pak nabere a vychova novy a ti novi se mu na to vysrali protoze nechteli jit delat nekam kde nevi kdy je nejakej Napoleon vyhodi, tak proste nemohli nic vyprodukovat. Rychly nastup a odsun Erica tomu taky jenom dopomohl. Na druhou stranu ti dobri si misto urcite najdou (Bohemka, WH nebo firmy mimo herni vyvoj). A ti nejlepsi uz davno bezkuji do rachoty v Ameru
-
-
No jo .. az na tu posledni cast samo souhlasim. A k te posledni casti ... neni to jen o tom jak je kdo dobrej ... vyhodili i par kluku, kteri kvuli rodinam urco nepujdou nekam do zahranici, WH na tom taky neni tak aby to byla nejaka velka zacharana a v Bohemce se dela za tak smesny penize, ze to snad ani neni mozny (samozrejme, kdyz je pruser, je dobra kazda prace)
-
-
Jestli pracuješ v Bohemce, tak asi jako uklizečka, že ? ;)
-
-
Znam jednoho co tam pracoval jako grafik a stezi dosahl na prumerny plat.
-
-
pro predstavu ve 2k :) http://prace.kurzy.cz/urad-prace/volna-mista/2k-czech-sro-25347004-firma/
-
Jeste treba rict cisteho prijmu. Ale nakonec me zlakalo v CR jine misto. Zahranici me ale laka stale. Ras bych zil nekde bez zimy. :)
-
je to asi necele dva roky zpatky, odeslo jich z Bohemky vice najednou prave skrze spatne platove podminky. Ten muj znamy odesel k postprodukci, kde je plat vyrazne vyssi. Ale bavim se o pozici grafik. Programatoru je malo a asi maj podstatne vic. *3*
-
Jasny ... me treba 30K prijde docela na hranici ... a po zkusenosti ze zahranici bych za 30K nesel delat asi uz vubec ...
-
Hele Bohemka nemela uplne marne penize me po zkusenostech ze zahranici lakalo se vratit do CR a 30 000 tedy tretina toho platim v CR ta bydleni byla docela fajna mzda.
-
vsak rikam, ze zalezi, cemu rikas slusne penize *3* ... Hele v klidu .... nevim jak s tim prumernym platem (to jsem nepsal ja), taky jsem mel nabidku za vic, nez prumerny plat. Ale treba o nasobcich prumerneho platu se neda bavit (bavime li se o nasobeni celymi cisly ... ze) ... nebudem se ale hadat, kdyz jsme evidentne byvali kolegove z 2K *2*
-
No vzhledem k tomu ze jsem od nich mel nabidku na praci za urcite penize, tak snad vim ;)
-
By me zajimalo, kolik si myslite, ze bere takovej grafik v Bohemce ... a nebo kolik je podle vas slusnej plat. Proste v Bohemce se dela za snesitelne minimum ... jasne - mozna i proto zatim Bohemka nekrachuje, ale proste je to tak.
-
No tak to byl ale tak nejakej externista ne? :D
-
Pokud si myslis ze je to dost aby si tam udrzeli schopne lidi, pak ses chudak ty. Ja se vubec divim ze za techto podminek hry od Bohemky funguji alespon tak jak funguji.
-
Chudák :D
-
-
Ne, v Bohemce nastesti nepracuju, ale kdyz jsem byl chvili bez prace, malem mi to hrozilo (samozrejme v tu chvili jsem za nabidku byl vdecny ... diky kluci). V kazdem pripade Tvoji poznamku fakt nechapu. Platy v Bohemce opravdu nejsou nijak vysoke a to dokonce ani v porovnani s 2K Czech.
-
-
-
-
-
pro zasvecene asi nic noveho, pro me ale docela prekvapeni.... myslel jsem si jak to jde u nas s hrami a studii nahoru, ale asi to tak jednoznacne nebude. Stale jsem cekal kdy 2K oznami nejaky dalsi titul a misto toho se propousti... uprimne soucitim s propustenymi (pokud je to tedy mrzi, treba jsou radi)
-
http://www.youtube.com/watch?v=mfnk2xw4ssQ& dnes už je to jedno, ale tohle byla škoda
-
-
Nebyla... high tech vykradacka Payna a jeste k tomu odrendrovane video...
-
-
na tom zase nebude zase tak hrozne: uz celkem dlouho se drzi v prvni 40ce torrentu v zatoce jednookych loupezniku. a to je neco maleho na co muzeme byt hrdi, soudruzi :D
-
Uz jenom cekamtitulek, kdy zavrou 2k czech
-
Za ten crap co programují v Bohemce je i minimální mzda hodně...
-
-
Jasne, Operace Flashpoint, Arma, DayZ, samy crap. A muzu se preptat, cos dokazal vytvorit a naprogramovat ty, ze se tak vyznas?
-
-
vždyť ty hry ani nemá :) jen to někde četl na netu
-
-
-
Tak on ani neni duvod, proc tu zustavat. Na ty nejvetsi hrace, jako EA a Ubisoft, kteri chrli ty nejlepsi tituly, nikdy mit nebudou. V CR holt holt neni pro takovyhle pozerstvi prostor, obzvlast v Praze ne.
-
-
Cinemax, Amanita Games, Madfinger... vsecko uspesny tituly.. (machinarium dokonce ultra uspesnej titul to samy DEAD TRIGGER od madfinger)... pak tu mame Day-Z, Armu atd.. meles kraviny sorry
-
-
Velký úspěch s Poolem a Slovním fotbalem má také Geewa, není to sice výrobna velkých her, ale ten počet lidí, kteří tyto hry hrají, je nezanedbatelný. Rozvoj momentálně zažívá Mingle Games. A Dreadlocks pracují na Dexovi, takže to není marná snaha.
-
-
Mengele Games? Myslíš ty co pracují na kopírce Another Worldu?
-
-
Dělal jsem rozhovor s Vladislavem Spevákem. Another World posloužil jen jako inspirace.
http://indeegames.cz/rozhovory/na-navsteve-v-dilne-mingle-games/
-
-
sorry, zapomněl jsem zmínit, Dreadlocks držim pěsti!
-
-
-
bavíš se doufám jen o "AAA" titulech? protože jinak je to,co jsi napsal, totální nesmysl...
-
-
Oni už mají Brně elektřinu ?? V rádiu říkali, že tam lidí jezdí na poníkách a největší vynález je kolovratek a boji se fotoaparátů, protože jim prý kradou duše
-
-
Většinu rozpočtu nám tu spolkne černej orloj, každoroční ochrana na něj a žrádlo pro poníky, takže tu krokodýly furt máme za draky, uctíváme kolo od vozu, máme křivý fiály na radnici a poledne máme už v jedenáct. Taky furt tápeme, jak se říká tomu na kolejích, co není vlak, myslíme si, že Starobrno je pivo a mluvíme jazykem, kterýmu nikdo nerozumí. AŤ ŽIJE ŠTATL, KEMO.
Praha nám trochu pomohla pochopit automobily, elektřinu a základní hygienu, díky dotacím z EU zase víme, co je to škola. Bývalo to tu horší. -
-
A vůbec, co nás nějakej cajzlovskej ingóst má co šrotit :D
-
-
Si upad hňupe, šalinu neznáš?
-
-
ona to nejni koňka?
-
-
Indiani to rikaj... ze fotky kradou duse ale jestli jsou i v Brne to nevim. ( nebo indiani kradou fotky? *7* )
-
-
Tady v Brně Indiáni kradou spíš ty foťáky. A k tomu vezmou i mobil a peněženku.
-
-
Nepleť si Brno s Prahou, panáčku
-
Mám raději vtipy o tom, že Pražáci o Brně neříkají nic... protože to zní aspoň vtipně a nevypadají u toho sami jako blbci.
-
Tak mne to rozesmalo xD *15*
-
Very funny... Ha ha... *6*
-
-
No jasne 2K... z velke casti Amici, ( co delaj v Brne) takze smysl mi to dava. ( Zpackanci.)
-
Ja bych Ztlumil 2K a to nadobro. At uz je klid. *3*