Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Jak sám uvedl, cílem bylo obohatit brněnské studio o jeho 15 let zkušeností v herní branži a metody v organizaci práce"

takle zpetne to je odvaz :D :D :D

a ten jejich topspini engine? to se clovek popada az za hlavu (ve smyslu face palm) kdyz si na to vzpomene
  • Tady je celý článek, kde byl rozhovor s polobohem, který měl velké sny, ale nulové zkušenosti .......

http://www.eurogamer.cz/articles/tvurci-mafia-ii-se-jeste-vice-rozrostou
  • Tady jsou moje moudra a ty si zapamatujte! Hlavně moje ovečky ve 2K.

"Češi mají excelentní rozhled, ale - aniž bych se jich chtěl dotknout - ne vždy rozumí chuti a přáním zákazníků ve Francii, Německu či Velké Británii, kde se nachází největší herní trh. Díky zaměstnancům ze západní Evropy, kteří se na projektech podílejí a českým vývojářům eventuálně vysvětlují, že hry by měly být snadné a překrásné, se v naší firmě vytváří dynamika, kterou považuji za pozitivum."

Může být jen jeden král a ten jsem já.
  • Nebyla... high tech vykradacka Payna a jeste k tomu odrendrovane video...
  • http://www.youtube.com/watch?v=mfnk2xw4ssQ& dnes už je to jedno, ale tohle byla škoda
  • Predpokladam, ze je presunujou stejne jako prvni varku do Californie. To je v USA jedno z tech drazsich mist na zivot (pravdepodobne hned druhe nejdrazsi po NY). Vlastni bydleni si neporidej, protoze jim nikdo nepujci prachy, jsou pristehovalci (tedy pokud nemaji par mega na uctech). Najem zacina od tech 1k za mrnavej byt nekde v prdeli az po 4k-5k v SF.
    Co se tyce dani, tak v Californii dane serezou klidne >35% (v zavislosti na prijmech). Internet, mobilni sluzby atp. je v ameru vse xkrat drazsi. To same auto, ruzna pojisteni etc.
    Videl bych to tak, ze vyhoda pracovat pro programatora v ameru, zacina nekde na tech 95k rocne. Otazka je kolik z nich to dostalo.
  • Pada AAA studio neco si prej. *16*
  • A vůbec, co nás nějakej cajzlovskej ingóst má co šrotit :D
  • Většinu rozpočtu nám tu spolkne černej orloj, každoroční ochrana na něj a žrádlo pro poníky, takže tu krokodýly furt máme za draky, uctíváme kolo od vozu, máme křivý fiály na radnici a poledne máme už v jedenáct. Taky furt tápeme, jak se říká tomu na kolejích, co není vlak, myslíme si, že Starobrno je pivo a mluvíme jazykem, kterýmu nikdo nerozumí. AŤ ŽIJE ŠTATL, KEMO.
    Praha nám trochu pomohla pochopit automobily, elektřinu a základní hygienu, díky dotacím z EU zase víme, co je to škola. Bývalo to tu horší.
  • smejki
    ona to nejni koňka?
  • MickeyMutant
    Si upad hňupe, šalinu neznáš?
  • Tady v Brně Indiáni kradou spíš ty foťáky. A k tomu vezmou i mobil a peněženku.
  • Pod tohle se podepíšu, mám to přesně stejně. Jednička mafie byla ok ale nikdy mě nijak extra nebavila, zato dvojku miluju. Starý krásný auta, úžasná hudba, dobře udělané město.. baví mě jen tak si jezdit po měste, akorát škoda že tam nejde dělat ten taxikář. Příběh se mi taky moc líbí, pro mě je to prostě jedna z nejlepších her kterou jsem kdy hrál. Určitě na tom má taky velký podíl to že miluju ameriku okolo padesátých let a vše co k tomu patří tj oblečení, hudbu, auta.
  • A v tom právě USA paradoxně prohrávají na plné čáře. Největší černý č.... je v Brně!
  • pro predstavu ve 2k :) http://prace.kurzy.cz/urad-prace/volna-mista/2k-czech-sro-25347004-firma/
  • Tilwaen
    Naprosto specifický... orloj.
  • na tom zase nebude zase tak hrozne: uz celkem dlouho se drzi v prvni 40ce torrentu v zatoce jednookych loupezniku. a to je neco maleho na co muzeme byt hrdi, soudruzi :D
  • hehe chtel jsem vyjmenovat hafo veci co ma usa a co neni v brne, ale mozna to bude jednodussi obracene: co ma brno a co nema usa? Petrov a to je tak vsechno ;P
  • Uz jenom cekamtitulek, kdy zavrou 2k czech
  • pepici naplaveni do pragru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit