Přejít na výpis diskuzí
2K Czech tlumí činnost pražského studia, nabízí vývojářům přesun do Brna či USA
8.1.2014 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Samozrejme, ze v US dostanete vic penez i po zdaneni. Jestli delat level designera tady, nebo tam, tak to je naprosto diametralni rozdil. Studio vam vetsinou zaridi bydleni (i v 2k to tak treba bylo), ktere vam plati, plus prijemny realokacni balicek do zacatku a nekolikanasobne vyssi prijem. Benzin je tam za polovinu, sluzby a jidlo v restauraci drazsi. Ale s tim prijmen nic nervy drasajici.
-
nebo taky nebejt... kdyby se z IS nestalo 2K Czech tak ty lidi mohli dostat padáka, pač na to nebyly peníze aby to táhli dál.
-
tak tys mě zabil :D
-
Jednoduchý pohled na STEAM mi říká:
Joe's Adventures 7,99 €
Betrayal of Jimmy 7,99 €
Jimmy's Vendetta 7,99 €
Takže kde je to "půl ceny"? Obě půlky jednoho "mission pack" DLC se prodávají za plnou cenu pro "mission pack" DLC.
Nebo snad mělo RagsToRiches jako celek stát ještě víc než Joe's Adventures? -
asi tak nejak, ameriku nejak rad nemam ale to spis kuli pro me podivnejm nazorum a nahledu na svet zdejších obyvatel ale co se tyce vydaju a moznosti v americe tak je to tam uplne jinak. a jak pise mira nademnou tak podavac hamburgru v mekaci se asi nikde nemá dobře.
-
Paráda! *8*
-
Tahle mise nikdy ve hre nebyla, jen se pouzili asety aby se prace na demo nevyhodila, tak se to dalo do Joe's Adventures ;)
-
Joes Adventures vysel samostatne tak jak byl planovan a "Rags to Richies" Je Jimmuv pribeh. Ovsem i ten byl planovan jako DLC, a ten jediny se rozpulil, avsak tim i jeho cena.
-
a já zas nechápu, kdo by se chtěl přesunovat do brna?? fuj!
-
Ano, z vlastni zkusenosti. Jini by tvrdili neco jineho:) Ono dost zalezi na tom, jakou praci delate. Obecne se ale urcite da rici, ze v USA je lepe a po zaplaceni vsech nutnych vydaju zbyde vic chechtaku na zabavu:)
Samozrejme pokud jste v CR programator a v USA prodavate hamburgery, bude vam v CR lepe:). -
pro zasvecene asi nic noveho, pro me ale docela prekvapeni.... myslel jsem si jak to jde u nas s hrami a studii nahoru, ale asi to tak jednoznacne nebude. Stale jsem cekal kdy 2K oznami nejaky dalsi titul a misto toho se propousti... uprimne soucitim s propustenymi (pokud je to tedy mrzi, treba jsou radi)
-
V US vic penez nedostanete, oni to totiz sezerou dane a naklady na bydleni. Mluvim z vlastni zkusenosti. Otazka je jestli jim dali na vyber.
-
V Brně jsem byl na montáži v létě 78. Tu loď jsem ale bohužel neviděl, nejspíš byla zrovna někde na cestách.
-
V plné verzi hry jsou assety pro zbraně na blízko. S trochou moderské fušeřiny se dají zprovoznit. Je ale vidět, že jejich vývoj byl zastaven.
http://www.youtube.com/watch?v=P2xSxYSNfLs
Dokonce je možné s další trochou modování (a s nějakými těmi LUA skripty) docílit vcelku věrné emulace zbraní na blízko, včetně možnosti zbraň protivníkovi vykopnout a sebrat ji.
http://www.youtube.com/watch?v=KPUOU-V1MRQ -
Jé tam jsou i zbraně na blízko! *8* A v plné hře to není, FŮŮŮŮŮJ! *16*
-
O tom rozřezání máš pravdu. Třeba tato mise byla ve hře a pak ji dali do DLC Joes adventures.
http://www.youtube.com/watch?v=omY93dIH8pc
V DLC byla skoro každá mise bez cutscén jen napsaný text (který skoro nikdo nečetl) co se bude dít. -
Pokud nikdy k žádnému řezání nedošlo, tak proč všude v souborech a dokonce v enumerátorech pro distrikty vidím "RagsToRiches" a "JoesAdventures"?
Kde je buď "Betrayal of Jimmy" nebo "Jimmy's Vendetta"?
Jedno z Jimmy DLC bude pravděpodobně přejmenované RagsToRiches.
A co to druhé? -
Přesně tak.
-
Jeste treba rict cisteho prijmu. Ale nakonec me zlakalo v CR jine misto. Zahranici me ale laka stale. Ras bych zil nekde bez zimy. :)
-
je to asi necele dva roky zpatky, odeslo jich z Bohemky vice najednou prave skrze spatne platove podminky. Ten muj znamy odesel k postprodukci, kde je plat vyrazne vyssi. Ale bavim se o pozici grafik. Programatoru je malo a asi maj podstatne vic. *3*