Přejít na výpis diskuzí
2K Czech tlumí činnost pražského studia, nabízí vývojářům přesun do Brna či USA
8.1.2014 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Znam jednoho co tam pracoval jako grafik a stezi dosahl na prumerny plat.
-
Ne, v Bohemce nastesti nepracuju, ale kdyz jsem byl chvili bez prace, malem mi to hrozilo (samozrejme v tu chvili jsem za nabidku byl vdecny ... diky kluci). V kazdem pripade Tvoji poznamku fakt nechapu. Platy v Bohemce opravdu nejsou nijak vysoke a to dokonce ani v porovnani s 2K Czech.
-
Vážně? Přijdou k tobě amíci s hodně kufříky peněz. Mají zkušenosti, finance na marketing, za sebou portfolio s nejlepšíma hrami včetně GTA a chtějí ti pomoc dělat nejlepší hry. To, co se stalo po prodeji se stane hodně firmám, 2K to chtělo jinak než bylo původní plán.
-
Mengele Games? Myslíš ty co pracují na kopírce Another Worldu?
-
On ten upadek 2KCzech zacal tim, ze do Mafie 2 nedali moznost delat taxikare.
-
Jestli pracuješ v Bohemce, tak asi jako uklizečka, že ? ;)
-
sorry, zapomněl jsem zmínit, Dreadlocks držim pěsti!
-
Ja zase na TDU2. *1*
I kdyz tam to bylo multikulti vedeni. *1* -
oni v 2K Czech jeste neco delaj? me prislo ze je to jiz nekolik let jen par "manazeru" co si navzajem sefujou :))
-
Hlavně už mohl bejt H&D 3 :D
-
Celý to zku*vil už Vochozka když prodal Illusion. Kde teď mohlo tohle studio bejt...
-
Br, když se řekne francouzské vedení, vzpomenu si hned na ten prokletý Titus.
-
Velký úspěch s Poolem a Slovním fotbalem má také Geewa, není to sice výrobna velkých her, ale ten počet lidí, kteří tyto hry hrají, je nezanedbatelný. Rozvoj momentálně zažívá Mingle Games. A Dreadlocks pracují na Dexovi, takže to není marná snaha.
-
skor tester ...
-
No jo .. az na tu posledni cast samo souhlasim. A k te posledni casti ... neni to jen o tom jak je kdo dobrej ... vyhodili i par kluku, kteri kvuli rodinam urco nepujdou nekam do zahranici, WH na tom taky neni tak aby to byla nejaka velka zacharana a v Bohemce se dela za tak smesny penize, ze to snad ani neni mozny (samozrejme, kdyz je pruser, je dobra kazda prace)
-
Asy grafyk ne? *5*
-
Ono to k tomu nejaky cas spelo, ne ze ne. Kdyz Pista vyhazel lidi s tim, ze si pak nabere a vychova novy a ti novi se mu na to vysrali protoze nechteli jit delat nekam kde nevi kdy je nejakej Napoleon vyhodi, tak proste nemohli nic vyprodukovat. Rychly nastup a odsun Erica tomu taky jenom dopomohl. Na druhou stranu ti dobri si misto urcite najdou (Bohemka, WH nebo firmy mimo herni vyvoj). A ti nejlepsi uz davno bezkuji do rachoty v Ameru
-
Nebudes tomu verit ale ne :D Spis cim dyl delam jen v anglictine tak je to horsi a horsi :D
-
jen tak pro informaci samozrejme vyhodili i par lidi v Brne. Je to skoda, rozhodne je dobre mit v CZ aspon jedno opravdu velke studio ... bohuzel to vypada, ze 2K Czech se s nami brzo rozlouci nadobro *9*
-
Cinemax, Amanita Games, Madfinger... vsecko uspesny tituly.. (machinarium dokonce ultra uspesnej titul to samy DEAD TRIGGER od madfinger)... pak tu mame Day-Z, Armu atd.. meles kraviny sorry