Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě jedna z nejlepších her. Je ořezaná a tak podobně, ale nikdo nemůže říct, že je to špatná hra. Abych pravdu řekl, tak mě vlastně ta vaše milovaná Mafie 1 nebavila dost, abych se stal jedním z bláznů, kteří to řvou ve všech diskuzích. Mafie 2 byla pro mě mnohem víc než Mafie 1. Miluji padesátá léta, soundtrack, auta, přestřelky, Joeovi vtípky a celkově mám rád celou hru. Hru jsem hrál 2 roky asi každý den včetně všech možných dlc. Tímhle komentářem nechci naštvat a vyvolat hádku o porovnávání, ale chci říct, že jsou i hráči, které hra opravdu velmi velmi bavila a já jsem jeden z nich. :) Ale stojím si za tím, že Mafie 2 byla sice opravdu ořezaná hra a měla své chyby, ale říkat, že je to špatná hra, to je podle mě špatně. Pro někoho může být Mafie a Mafie 2 něco jako Smrtonosná past 1 a Smrtonosná past 2, ale já jsem si jí užil nepatřičně. *5*
  • XorxoxTalarius
    Jo byl to Koller :D
  • Jasny ... me treba 30K prijde docela na hranici ... a po zkusenosti ze zahranici bych za 30K nesel delat asi uz vubec ...
  • No jo, rozhodne to tak vypadalo ale diky tem DLC vypadalo. Nehlede na to par mesicu pred releasem opravdu dost veci naslibovali, ktery tam nakonec nebyly. Uz si nepamatuju, kdo pres z 2K to kde prezentoval. Mozna mi nekdo osvezi pamet.
  • Hele Bohemka nemela uplne marne penize me po zkusenostech ze zahranici lakalo se vratit do CR a 30 000 tedy tretina toho platim v CR ta bydleni byla docela fajna mzda.
  • MickeyMutant
    Stejně nechápu, Brno je zlatá loď.
  • Protoze v US dostane vic penez a protoze je pravdepodobne, ze cele ceske 2K pujde driv nebo pozdeji do kytek?
  • MickeyMutant
    Nechápu, proč by se chtěl někdo přesunovat do USA, když může jet do Brna.
  • vsak rikam, ze zalezi, cemu rikas slusne penize *3* ... Hele v klidu .... nevim jak s tim prumernym platem (to jsem nepsal ja), taky jsem mel nabidku za vic, nez prumerny plat. Ale treba o nasobcich prumerneho platu se neda bavit (bavime li se o nasobeni celymi cisly ... ze) ... nebudem se ale hadat, kdyz jsme evidentne byvali kolegove z 2K *2*
  • XorxoxTalarius
    No tak to te musim zklamat, ale k zadnemu rezani hry nedoslo. To si jenom hodne lidi mysli a hlavy (vy)mazane v 2K Czech se k tomu nikdy nevyjadrili (cimz si dle meho taky hodne uskodili).
  • XorxoxTalarius
    No vzhledem k tomu ze jsem od nich mel nabidku na praci za urcite penize, tak snad vim ;)
  • spis zacal tim jak hotovou hru rozrezaly na zaklad+placena DLC a rok po vydani zadna nova DLC nevysli
  • By me zajimalo, kolik si myslite, ze bere takovej grafik v Bohemce ... a nebo kolik je podle vas slusnej plat. Proste v Bohemce se dela za snesitelne minimum ... jasne - mozna i proto zatim Bohemka nekrachuje, ale proste je to tak.
  • XorxoxTalarius
    No tak to byl ale tak nejakej externista ne? :D
  • mafia 2 byla za par mesicu mrtva zatimco u jednicky se oni mluvilo byli pak ruzne mody nove mise. a veci ktere tam meli bejt tak nebyli nebo je dali do dlc. si pamatuju jak vyvojari rikali ze to bude realne ze ze pujdete po ulici a lidi budou delat nejakou cinnost nebo ze se po zemi budou valet odpadky, davat do kufru auta mrtvoly nebo zbrane
  • Pokud si myslis ze je to dost aby si tam udrzeli schopne lidi, pak ses chudak ty. Ja se vubec divim ze za techto podminek hry od Bohemky funguji alespon tak jak funguji.
  • Já myslím že Drobek a Hřebíček z toho ještě nakonec udělají tu next-gen hru pro další generaci konzolí za 10 let, tak jak o tom přece celou dobu snili, když byly zaražení v prdeli tomu francouzskému lulínovi.

Haha teďka máte panáčci co jste chtěli ... doufám že máte pěkně sevřené prcky *14*
  • nebo ze udelali mafii 2
  • Inquisitor
    Chudák :D
  • Dělal jsem rozhovor s Vladislavem Spevákem. Another World posloužil jen jako inspirace.

http://indeegames.cz/rozhovory/na-navsteve-v-dilne-mingle-games/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit