Přejít na výpis diskuzí
2K Czech tlumí činnost pražského studia, nabízí vývojářům přesun do Brna či USA
8.1.2014 | Petr Poláček
106 příspěvků
-
Ja bych Ztlumil 2K a to nadobro. At uz je klid. *3*
-
Tak trefny sarkasmus sem již dlouho neviděl.. :) tos zabil...
-
Souhlasím. V americe sem si za pozici plavčíka u bazénu vydělal 50 tisíc měsíčně v přepočtu na naše. A ne, nesežralo mi to nic jiného, jídlo tam neni o moc dražší, veškeré oblečení, elektronika a ostatní blbosti jsou levnější, bydlení může být dražší, daně nebyli vyšší. Odvezl sem si odtamtud ranec peněz a věcí a kdybych měl možnost tam jakkoliv pracovat tak tam kdykoliv jedu a Oranžovo-Rudá CR mi muže polibit.. I kdybych si tam nevydělal víc jak tady tak bych tam jel. V USA je spousta věcí k vidění a znam spoustu lidí co tam žijou na pár let či se tam permanentně přesídlili.
-
Indiani to rikaj... ze fotky kradou duse ale jestli jsou i v Brne to nevim. ( nebo indiani kradou fotky? *7* )
-
Brecel bych co ty netvorove s tou Mafii 2 provedli... Hamba jim, jen se jim zachtelo cizich penez. Parchantum.
-
No jasne 2K... z velke casti Amici, ( co delaj v Brne) takze smysl mi to dava. ( Zpackanci.)
-
A u nas se nezmeni? :)
-
Já se chci zeptat...
1) Proč nejsou v DLC k Mafii 2 cutscény? A je všechno vysvětleno textem?
2) Všechny mise z DLC-ček mě příjdou jako vedlejší mise (postraní mise jak říkal Jarek Kolář) které měla obsahovat Mafie 2.
3) V *SDS souborech byla nalezana mapa: http://mafia.gamecentral.cz/clanky/aktuality/m2_sds_soubory/sicilie_mapa_bg.jpg nemělo být více misí na Sicílii? Trochu tomu naznačuje
DLC War Hero Pack.
4) Proč nejsou zbraně na blízko?
Jarek Kolář o Mafii II pro Level/hrej.cz:
http://www.youtube.com/watch?v=Khk6nn_Fdy4 -
Nepleť si Brno s Prahou, panáčku
-
pokud ti jde jen o sebe tak asi no... ale počítám, že s vlastní rodinou se ty náklady pěkně změní.
-
vždyť ty hry ani nemá :) jen to někde četl na netu
-
Mám raději vtipy o tom, že Pražáci o Brně neříkají nic... protože to zní aspoň vtipně a nevypadají u toho sami jako blbci.
-
Tak mne to rozesmalo xD *15*
-
Jasne, Operace Flashpoint, Arma, DayZ, samy crap. A muzu se preptat, cos dokazal vytvorit a naprogramovat ty, ze se tak vyznas?
-
To je zas móda na to nadávat, špatná hra to rozhodně neni. I já se u ní bavil královsky. Jen škoda tý krátkosti (oproti jedničce) a všudypřítomnýho pocitu, že tam má bejt další obsah (telefonní budky), ale neni *9*
-
Very funny... Ha ha... *6*
-
Oni už mají Brně elektřinu ?? V rádiu říkali, že tam lidí jezdí na poníkách a největší vynález je kolovratek a boji se fotoaparátů, protože jim prý kradou duše
-
Velice dobře rozjety vlak pomalu a jiste dlouhodobe zpomaluje a miri na konecnou ... Bohuzel. Kdo za to muze? Predevsim ti, co tento vlak ridi ... Je to banda neschopnych gamesaku, kopirujici existujici projekty bez tvurcich schopnosti a fantazie. Naopak kontraproduktivne ovlivnuji tvurci osobnosti v tymech a jejich manazerske schopnosti jsou mizive. Tym takových rozmeru a s takovými schopnostmi za 3 roky nevyprodukuje nic, jen se prizivuje...smutne. V ramci treninku mohli vyprodukovat alespoň něco malého pro androida apod., aby se alespoň castecne zaplatili i motivovali... Vyhazel bych nemilosrdne vyssi management vcetne "kamaradsoftu"...
-
Za ten crap co programují v Bohemce je i minimální mzda hodně...
-
Naprostej souhlas, taky me druhej díl bavil a byt první považuzu sice za lepsi, tak nechapu ten strasnej hate na mafii II