Přejít na výpis diskuzí
30fps je pro akční adventuru lepší než 60fps, tvrdí tvůrci Assassin's Creed: Unity
10.10.2014 | Adam Homola
288 příspěvků
-
celkom pekne rozobrane> http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove
-
Mě je to jedno dokavaď je framerate stabilní, pak nejsem schopnej rozeznat 30 od 60 fps, ani když kouknu na nějaký srovnávací video, když během hraní kolísá to už je něco jinýho.
-
-
Tak pokud máš "refresh rate" 30Hz, tak to asi nepoznáš, no *1* Nebo se díváš na youtube, které běží jen ve 30 snímcích? *1*
-
-
Když se odkloním od keců co určitě se snaži obhájit jak dobré to není... bla bla nakonec mě to nevadí ani nevadilo... je mi to vlastně fuk - jen je škoda že ani to reálné nebude a droppovat to bude njn co se dá dělat lepší zobrazení, zahuštěnost okolí si žádá vždy krutou dan.
Ted o pc, ale néé néé to by bylo na dlouhé vyprávění. -
Tohle patřilo jinam. Soráč.
-
Pokud hra neni rychla multiplayer strilecka, tak 30 FPS je naprosto v pohode.
-
-
a když je to rychlá single/mutli skákačka? *4*
-
-
Pak to bude vypadat ladněji a filmověji. Být tam nějaké důležité prvky pro obehrani UI tak by to určitě bylo lepší.
-
-
"filmověji"
Arkádová HRA, kde jde o gameplay a ovládání bude vypadat filmověji. Makes sense.
-
-
-
Docela je to poznať u áut, oneskorená odozva ovládania. Pokial nestriedaš 30FPS a 60+FPS tak to nepoznáš, inak je to sakra rozdiel.
-
-
30 FPS bohate staci, hlavne aby to stabilnich 30 fps bez lagu.
-
-
se mi libi jak prispevek pod thumbnailem rika neco jako "konzolisti to stejne odkyvou s tim ze nic nepoznaji"
A hned prvni prispevek je potrefena husta, pekne pekne :) -
-
ALe nahodou ma pravdu. 30fps na vacsinu hier naozaj staci. Nieje to lepsie ako 60 samozrejme, ale hrat sa to da.
-
-
-
jasne, pc-hráčum bude radši nevolno pri 60fps než aby uznali pravdu.
-
-
Podle tvojí logiky by mi měl asi vytýct mozek z uší, když hraju CS:GO při 400-500 FPS na 144 Hz monitoru. *15*
-
nebuď směšný *4*
-
-
som si takmer istý že dotyčný to myslel ironicky... :D
-
-
-
Me tech 30fps nevadi,v menu hry nastvim vyzsi citlivost a bohate staci.U her typu killzone3 me to taky nejak nevadilo,dam citlivost ovladani na max a v poho.
-
-
omlouvam se ale musim quotnout uzivatele Walltar ktery na zacatku teto diskuze napsal.
"Jo jo ... 30FPS je lepší. No ale tak konzolisti jim to odkejvají s tím, že oni stejně nic nepoznají a nechají se sebou dál."
Opravdu krasne trefne :) -
-
no řekl bych, že jsi trochu mimo. walltar dle této citace píše, že jim na toto někdo skočí a bude souhlasit s tím, že 30 fps je lepší než 60 fps. to snad každý inteligentní člověk uzná, že je hloupost. 60 fps bude vždy lepší než 30 fps, protože to prostě u her lépe vypadá.
ulmes ale netvrdí nic o tom, že je 30 lepší než 60, jak se snažíš podotknout, jen napsal, že mu 30 fps stačí. a já například musím říct, že mi 30 fps u hry taky žíly neutrhne. neměl jsem s tím problém u Red Dead Redemption (i když tam vadilo, když to padlo pod ty 30 fps, ani jakékoli jiné konzolové hry, nepřipadal jsem si o něco vyloženě ochuzen). ano, 60 fps by bylo lepší, ano, lepší by byly i kvalitnější textury. ano, lepší by bylo i 1080p. ale já si tu hru užil s 30 fps, 720p a hnusnýma texturama :)
TLTR: no vlastně na tom trefného není nic, protože argumentuješ mimo a ulmesovi podsouváš něco, co neřekl ;) ono občas neuškodí sundat ty hejtovací brejličky. -
-
To ze konzole je kram neni hate ale fakt, deal with it *5*
-
-
nauč se pořádně trollovat, tohle je slabota.
-
-
ucho: Tak proc reagujes, kdyz ti je to ukradeny? A jeste tak hloupe a bez argumentu?
-
vzdy se nejvic prodava to co ma drazsi reklamu jedno jak je to blbe
-
Hmm, hmm hlavní je že to je "filmovější" pocit, vždyt filmy taky nejsou dokonalé že? *7*
-
zapomel sem lognout....
-
Mas docela pravdu Ucho kdyz o tom taky premyslim, je to neco uplne jinyho. Sorry :/
-
no vidíš to, a mně je zase ukradený, že něco nazýváš krámem :D a štve tě to zřejmě proto, že máš potřebu tady bojovat za PC a pomlouvat konzole. další varianta samozřejmě je, že pouze zabíjíš nudu, protože se neumíš zabavit nějak lépe. třeba hraním na PC ;)
-
Mas pravdu. Jde ale o wannabe AAA hry typu Assassins sheet, a Bugfield, ktery mi jsou naprosto ukradeny.
Co se jak prodava mi je taky ukradeny, to ze se nejaky lowend prodava vic nez kvalitni vec se me vubec netyka. Ti blazni to nekupujou za moje penize. *3*
Nebo z jakych duvodu by me to melo stvat? *7* -
tak to tě asi musí štvát, že se ten krám dobře prodává a kvůli mizernýmu prodeji her na PC většina vývojářů PC odsouvá na druhou kolej :) pouhé konstatování faktu.
-
Bohuzel to neni trollovani, ale konstatovani faktu, deal with it
Zarizeni co stoji 2/3 PC, umi to jednu jedinou vec a to jeste v low quality asi tezko budu hodnotit jinak. Nextgen by musel stat 6 tisic, aby mel srovnatelny pomer cena/vykon s pc.
-
-
-
-
-
-
Takze ako to teda bude?
PC verzia nebude locknuta na 30 dufam *7*
Mam teraz dilemu.Predobjednat alebo nie. -
-
Nechcem ti do toho kecať ale kúp si radšej shadow of mordor ak si tak ešte nespravil.
-
-
Spravil a uz to mam dohrate :(
-
-
Kurnik ako to vy ľudia stíhate ? :D nevyšla tá hra nejak takto pred týždňom?
-
-
vzdyt to s vedlejsima ukolama nema dohromady ani 20 hodin,kdybych jooo spechal,tak 15 a pokud bych jel jen main story tak sotva 8 hodin...jsem to mel dohrany za 4 dny a to jsem to nijak nehrotil...
-
-
A je to dobré? A je to těžké?
-
-
ee neni.A ano je to dobre aj ked..pribeh by mohol byt lepsi no.Viac epicky.Vsak si pozri recenziu niekde.
-
-
-
-
-
Tak na AC podle mě v klidu. I jak jsem měl slabší komp a druhyAC jel na 25-40 to vypadalo dobře. Skyrim se s VSync a 30fps hraje díky těm oku 'zpomaleným' pohybům celkem dobře. Po tom, co jsem si zvykl, že to není přesné jak v csku, se mi to i líbí, asi ze mě bude low fps fil za chvíli ._. Ale každé hře sedí jiné fps, takže by mohli mít pravdu. Jen není dobré ji nějak nutit všem.
Ale kdo dokáže nabítnout volbu mezi více variantama že *7*