Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • možná to sem už někdo dával ale nechce se mi číst celá diskuze, každopádně tady je to celkem hezky rozebraný http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove
  • Ps4 tohle nedá ? co to je za kec vždyt ps4 a xbox musí zvládnout vše dalších 5 let a už ted je problém vždyt se to ještě ani neohřálo pořádně u lidí a když je teda podle vývojářů unity, hw teda na max co konzole zvládne, tak jak budou teda hry vypadat za 2-3-5 let stejně ?
    • La_Furia_Roja
      Zbržďování vývoje. To už se tu řešilo tolikrát....
    • konzole maji vykonnostni rezervu kdyby chteli mohli by to spustit i na 100 fps ale proste nechtejí aby to byla takova blbost jako ty filmy o Hobitovi. To jsem koukal asi první pul hodinu a pak to musel vymazat
      • konzole maji prdlajs a ne vykonostni rezervu. Jediny co maj tak nalepku "outdated shit" a to uz od dob pred vydanim, ty hobite vymastenej. Kdybys aspon vedel proc tomu rikas blbost. Tvoje invalid spojeni se 100fps je jeste komictejsi.
      • Další dobrej vtip...
        • proste taky vtipny chalan *1*
    • nie, budu vyzerat o trosicku lepsie, ale pojdu na 20fps, ved to nevadi, pri akcnych adventurach, strategiach, akcnych fps a rpg to nijak nepoznas, teda to aspon tvrdi Ubisoft hracom a Ubisoft je velky a konzole su najviac...hadam by nam neklamali...
    • Mato1987
      Je viac než pravdepodobné, že táto generácia konzol sa tu dlho neohreje, keď už pomaly pri oficiálnom vydaní obe tieto konzole nezvládali niektoré hry vo full hd a aspoň 30 fps....
  • CrocoRay
    Tak 60 fps je určitě lepších než 30. Ale nejspíše schytám hromadu mínusek a možná i nenávistnou reakci, jaký nenáročný mamlas jsem *4*
    Ale těch 30 fps mi přijde dostačujících a AC 3 i 4 jsem hrál tak, že mi fps místy klesalo i pod těch 30 a bavil jsem se u toho. Samozřejmě ale záleží od hry a v multiplayeru to chce asi o něco více. Přece jen, když jsem hrál Maxe Payna 3 a fps něco kolem 30ti, tak mi to pořád přišlo takové "těžkopádné" neplynulé a docela jsem se vztekal u toho.

Každopádně i když je těch 30 fps horších než 60, tak bych to jako konec světa neviděl a hru bych si dokázal užít i tak. Ale do Unity půjdu na PC a až s novým hardwarem, takže si tento díl asi zahraju lépe než poslední dva díly :-)
    • species
      Tady jsou to spis ty Ubisofti PR kecy ktery lezou lidem na nervy nez FPS count. Alespon myslim *3*
      • CrocoRay
        To máš pravdu. Ale třeba se na to povznést a brát to z té lepší stránky, že hra jako taková bude ve výsledku stejně hratelná a snad zaujme, i když už je celá série furt o tom samém a možná by fakt mohli na chvíli oprášit starého Prince :-)
        • Princa by rozhodne mohli spravit noveho! chystam sa odohrat vsetkych princov od Sands of Time az po toho posledneho *3*
          • Jack1947
            Né, vyjma posledního ten byl totiž špatný. *9*
  • megaUltraLOL. welcome in next generation :DD se po*Eru.
  • Me stve,ze ta grafika je porad kreslena,at je to na pc nebo konzole!Chci grafiku jak v ukazce infiltrator.Next gen konzole maj vodost vykonejsi hardware trebaz 8gb ram voproti old genu 512 ram,a kdyz kouknu na aliena na ps3 a next gen na you tube tak tam moc rozdilu nevidim,pritom by to mel byt sakra propastny rozdil.
    • CrocoRay
      Taky mi to tak trochu přijde, že grafika žádné velké pokroky nedělá. Ale nároky na hardware, co se týče compu, rostou solidně, když srovnám jedničku a čtyřku *4*
      • To abys nemel pocit, ze tvuj HW za 50k se flaka ;D. Mimochodem, na mesic se letelo s pocitacem, kterej dneska nemas ani v lednici. I tam je radove vykonejsi.
    • jenže to by museli udělat nový engine a to stojí děsný prachy a nová generace konzolí ani nepředstavuje tak výrazny technologický pokrok aby se to kvůli tomu vyplatilo, takže se připrav že příštích 6 let a 15 dalších dílů AC bude v duchu drobného vylepšování enginu z prvního Assasina *7*
      • Vzit 5 let starej PC engine je problem? ;D Konzole nic jinyho nez (5let stary) PC nejsou.
      • ucho
        ale jo, nová generace konzolí představuje obrovksou změnu, však si porovnej hw PS3 a PS4... jo, není to dnešní highend, co se týče PC, ale ten pokrok tam je slušný. je to taky dost o vývojářích, co z toho dokážou vyždímat a jak budou chtít co optimalizovat. co se her týče, ten vizuál je dostatečný (však ani na staré generaci konzolí to nebyla/není taková tragédie)
        • pokrok? v cem v tom ze specializovany herni hw nahradila bezna x86 PC architektura? ze hru dsne staci naprogramovat jednou a v enginu rovnou vyexportovat do PS4/X1/PC ... to e pokrok? smerem k postupnemu umirani konzoli a nove ere PC urcite *1*
          • ucho
            postupné umírání konzolí? asi jsi neviděl prodejní čísla, co? *1* postupně umírá hraní na PC, co se týče AAA titulů...
            • myslis prodejni cisla bez digi distribuce? to jsou tak jedine ktere se verejne prezentuji....
            • degenerace tedy, to je ještě horší, co se týká čísel, uvidíme jak dlouho se ještě ovečky nechají vodit. ale předpokládám že většina uživatelů konzolí jsou děti/puberťáci, kterým to stejně zaplatí rodiče, tak to neřeší
      • jak řekl klasik "tato generace je opravdu malý krok pro konzole a ještě menší pro lidstvo " *3*
    • ucho
      na youtube se celkem blbě porovnává kvalita, protože komprese to tam dost mění.
  • Vymenme si lizatkaaa, toto je lepsie.
  • Tak urcite. A tuzemak je kvalitnejsi piti, nez kvalitni rum a gumova panna je na sex lepsi, nez realna zena :) Kdyby jednoduse napsali "sorry, nejsme schopni to napsat tak, aby to na 60fps jelo" tak dobry, ale valit lidem do hlavy takove nesmysly, to at si nechaji od cesty.
    • Ale schopny urcite aj su len nechcu:) Druha otazka je, ze aku zostavu by bolo treba na tych 60fps. ALe holt Ubisoft mal vzdy skvele PR, ktore davalo vzdy zmysel:)))
  • Ale není tomu tak dávno jak každý tady nadával na Ubisoft i na AC a najednou se tady nic jiného neřeší jenom jak pojede všem AC a když sem řekl že se těším na AC takových mínusu sem měl že sem měl pocit jako kdybych přecházel na islám :)))
    • To víš, musíš držet partu hráčů, kteří nadávají na velké zlé společnosti (MS, Sony, EA...) a na velké zlé hry (AC, COD, Destiny...). A samozřejmě, pokud máš konzoli, tak tady radši ani nepiš, protože jedině hráči pouze na PC vědí, co je správné hrát a co uznávat a tvůj názor, jakožto konzolisty se stává neplatným...
  • JustinBieber
    30FPS je nuda
  • Ristoro
    Proboha proč :((((. Tohle je ta největší hovadina, co se rozšířila. Chci vidět toho idiota, co to vyslovil jako první... Pochopím když mi to sem tam dropne na 20 - 30 fps, ale hrát stabilně ve 30fps, jakoukoliv hru, kde je tolik pohybu, to je totální hov4dina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit