Přejít na výpis diskuzí
30fps je pro akční adventuru lepší než 60fps, tvrdí tvůrci Assassin's Creed: Unity
10.10.2014 | Adam Homola
288 příspěvků
-
mám PS4 a Ubisoftu by som najradšej odtrhol hlavu...ked to dokazu ini, tak preco nie aj oni...to je len vyhováranie na neschopnosť
-
A ještě tu o Karkulce *7*
-
Tak určitě nezbývá než souhlasit, v 60fps by nám nebyli schopni poskytnout ten nejlepší možný zážitek, proto na nás mysleli a přišli s zcela novou featurou frame-lock(tm), která vás nechá nastavit si váš vlastní režim, přičemž tvůrci hry nejvíce fandí režimu PAL, ve kterém si vychutnáte opravdovou nefalšovanou televizní kvalitu 25 snímků za sekundu.
-
-
...featurou frame-lock(tm)...
made by UBI
in memory of AC U
-
-
To sú ti vydavateľa jebnutý alebo čo? Ako to može byť lapšie keď sa mi to bude sekat ako ko*ot???
-
*15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
No jasně !! 180 řádků co to je? Ale zkoušeli jste si to někdo hodit do kalkulačky? 1920x1080=2073600. 1600x900=1440000 To znamená že 900p je 69% Full HD. když vám vezmou 180 bodů vertikálně, tak vám musí vzít 320 horizontálně takže ve výsledku vám chybí 633600 bodů. Já beru že grafika kterou zvolili ukrojí rozlišení, beru že poloviční frekvence dovolí dvojnásobně náročnější hru, ale jak někdo může vypustit z pusy že je 30fps je lepší než 60. proč neřeknou pravdu, že microsoft a sony nemaj tak výkonné konzole jak čekali (vývoj ACU trvá 4 roky) a díky tomu museji ukrojit rolzlišení a fps. to je neco co pochopí každej rozumnej člověk. Říka se že hobbit byl divnej při 48 fps , spoustu lidi si ztěžovalo, ale slyšel snad někdo z vás někdy, že by si někdo ztěžoval na 60fps u her? Mám to tu na Games rád, nepřidávejte se prosím na stranu záporáků
-
-
Games pokud vím jen informuje tak jaká pak strana záporáků, nemůžou za to že Ubicrest vypouští do světa tyhle žvásty... ano nemuseli by o tom psát ale je to AC to je těřké o něm něco nenapsat. Nejlepší je mít tyhle PR namachrované kecy těžce v prdelli a pak je vše all right.
-
-
Tento web je super a už několikrát jsem přemýšlel o finanční podpoře, ale redakce mi vždy včas a ochotně připomene, proč to nemám udělat.
Narůstající tendence v článcích preventivně stavět opoziční názory do negativního světla ("nebudeme přece hysterky", "Konspirační teoretikové si mohou nadále šuškat...") a vehementní obhajování korporátní špíny zejména u Ubisoftu (přehlížení nedostatků AC série, hodnocení WatchDogs po amatérské modifkaci, prezentace lživých trailerů s veskrze pozitivním komentářem od redakce) mne jenom upevňuje v mé z prstu vycucané doměnce, že Games má s Ubisoftem nějaký druh dohody - vyměnou za opravdu netuším co má Games zajišťovat pozitivní obraz Ubisoftu a napomáhat tak při odvracení PR přešlapů.
A mimochodem - ne, 30 snímků opravdu není lepší než 60. Není. Rozumím že se snažíte hájit Ubisoft a jejich PR kecy, ale není.
Namátkou: viděl jsem na vlastní oči jak vypadá,jak se hýbe a jak se ovládá česká Mafia II ve 30 FPS (softwarově omezeno) a v 60 FPS (bez omezení).
30 FPS - dá se to ovládat a dá se na to dívat, ale ovládání jakoby "plave" a obraz působí pro moje oko nepřirozeně, mám tendence mrkat
60 FPS - normální pocit z ovládání i ze hry -
*1* *1* *1*
-
Redakce, vy jste pacienti. V každém druhém článku chroptíte své nic neříkající názory a tady ticho po pěšině? Tady kde je podstatné říci v tomto případě Ubisoftu ať s podobnýma vysvětleníma táhne do WC?
-
Ubohé to takhle argumentovat. Na to se nedá snad nic už říct. 30 FPS je snesitelný, říkám snesitelných!, možná jen u závodních her, ale u série AC je to blbost.
-
-
30fps je dobry na sachy a mozna na retro hry
-