Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni pravda... taky shadow of mordor je tiez akcna adventura a na mojom PC ide 60 kdezto na bratovom 30 a je to vcelku znatelny rozdiel... a verte mi, keby ACU dalo na vyber, 99% by malo nastavenych 60FPS, a zvysne percento by si to envedelo prepnut *1*
  • victor
    F(l)amewar už v titulku článku ...
    Vyšší FPS má za následek přirozenější-reálnější pohyb objektů ve scéně (Fakt - Na TV s 200 Hz a dopočítanými půlsnímky si toho nelze nevšimnout ) . Ovšem už to nic neříká o zpracování obrazu na současných monitorech , o input lagu , propracovanosti animací a už vůbec ne o plynulosti hry ....
  • z 48fps se nikomu u filmu nevolno neudela, nevolno se dela u typických scen a je jedno v jakem sou fps a televizní vzhled hobita nebyl zpusoben 48fps nýbrž tim, ze velka část scena je natocena ve studiich a nedali si holt tolik zalezet. ale diky temto verejne znamym blbostem budeme porad cucet na cukajici se 24fps filmy a rikat jaky to ma cool filmovy efekt. ach muj boze
  • nj, co ine konzolistom ostava. len trepat hovadiny ze 30fps je lepsie a ze oni rozdiel nepoznaju...taktiez ani fps dropy nepoznaju. zachvilu dojdu ze najlepsie je 10fps.
    • nakoniec dojde max a povie ze jemu fps dopocita samsung tv. lebo je "smart" :D
      • Asharak
        Aby za chvíli fakt nedopočítávala 200fps jako dopočítává 1600Hz *1*
      • vsak jo i Ultra HD 4K na konzoli rozjede sice jen 1fps, ale zbytek dopocita chytra TV a kdyztak ji pomuze server v cloudu *14*
  • V pořádku obhajili si sami před sebou 30fps a 900p. Teď už je jen na hráčích, jestli jim za to jsou ochotni platit. Veřte, že budou a ještě budou radi.... *7*
    Ještě, že pro mě Assassin's Creed skočil s dílem Brotherhood.
  • zlaty PC, hrat to v tom katastrofalnom trhani pri 30fps je jak za trest.
    Stale mi unika preco vlastne konzole existuju, ked tu mame PC - All in One....jaaj uz vlastne viem, aby tym blbcom predali dalsi zbytocny hardware a k nakupu ich donutili nejakymi exkluzivitami
    *7*.
    • protože pc je nekolikrát dražší a neni jednoduchý ho poskládat
      • To byl dobrej vtip.
      • pre analfabeta, ktory nerozozna farbu kablu od farby konektoru, kam patri, tak hej, mas pravdu, neni to vobec jednoduche *15*
        • a nainstalovat win je taky tak jednoduche? a babrat se v biosu
          • C-BEAM
            *1* si robíš srandu, nie ? keď ja som ešte ako decko dokázal nainštalovať windows 3.11/95/98 tak mi nehovor, že nedokážeš nainštalovať win 7/8 ktorý sa inštaluje vpodstaté sám *1* Nainštalovať OS ešte nikdy nebolo jednoduchšie.
            • Hehe taky NECHAPU, ja si v 1993 kdy mi bylo 10 dělal boot disketu na Commanche Maximum Overkill s custom configem na Autoexec.bat a Config.sys a přiděloval sem si XMS pamět abych to rozchodil na nějaky ďábelkym železu co se v ty době měl:D A dal sem to. Strašnej nerd sem byl :D
          • jasně že nainstalovat Win je jednoduché, klikneš dvakrát na "next" a pak na "I agree" *1*
          • Instal win = vložiť disk a následovať pokyny na obrazovke, taká logická hra (pri novom PC je už na 99% nainštalovaný) :)
            BIOS - nastavenie primárnej GK, či HDD. (Pri novom PC na 99% nastavený)

Ako sa používa myš a klávesnica vačšinou učia na školách :)
          • do biosu teda rozhodne pri stavbe PC a nainstalovani win zasahovat nebudes *1*
    • Pre deti, tupcov a tlustoprdov aby mohli kvasit na gauci.
      • Kozy
        Přitom je s podivem že jako největší blbci se tu prezentují pc hráči.
        • La_Furia_Roja
          Blbec si nechá nasr@t na hlavu a ještě za to zaplatí. Ostatní na to aspoň vyjádří svůj názor.
        • Mato1987
          Prosím ťa pekne, prečo sem vôbec pridávaš tento kec, ktorý sa dá považovať za určitý "flame bait"?
          • Psychotic
            Protože ten první příšpěvek nebyl flamebait, vůbec ne, kdepak! Najdi si na netu slovo "pokrytec". Možná se ti bude hodit.
            • Mato1987
              Ja som priam fascinovaný tvojimi rétorickými a argumentačnými schopnosťami. Jednoducho si ma teraz úplne dostal, som zdevastovaný.
            • Psychotic
              *1* Promiň, ironie tvých slov mě ničí, už nemůžu. Měj se hezky.
            • Mato1987
              Že ty tu tak trošku trolluješ teraz? Lebo ak to myslíš vážne, tak vôbec nechápem tvoj zámer ani zmysel toho čo teraz robíš.
            • Psychotic
              *1* Potvrzuješ moje slova, protože všechno, cos teď napsal, platí i o tobě. Proč ses ty "nepovznesl"?
            • Mato1987
              Ale prosím ťa pekne, keby na ten príspevok vôbec nezareagoval a povzniesol sa nad neho tak by to bolo sto krát lepšie ako tá detinská reakcia. Ja pokrytec v žiadnom prípade nie som, to si ma s niekým určite pletieš.
        • pretoze ti silne konzolovi hraci sem teraz ani nenapisu a vsetci vieme preco, ale ked sa tu objavi clanok, kde ma nejaka hra na PC prehnane naroky, alebo nevyjde nejaka hra na PC, iba na konzole, tak je situacia uplne opacna, tak mi tu netvrd, ze sa PC komunita prejavuje blbo...
          • Tak ma pravdu, prejavil som sa blbo no len preto ze niekto kto pouziva PC aby sem prispieval ide na PC nadavat. Podla mna to je vrchol ......
            • ??? to bola reakcia na jedneho clena pod tebou :D
  • nekromant33
    Já teď nemám stroj na to, abych to rozjel ve víc jak těch 30ti a zároveň to vypadalo pěkně, ale přirovnávání k framemům u filmu mě se*ou i tak. Amatérismus programátorů se nedá PR blábolama omluvit.
  • takže na PC asi Vsync nebude,co? *1*
  • Vymyvani mozku vesele pokracuje a nadsene meceni ovecek se stupnuje
  • Říkám to delší dobu: jelikož lidská blbost je neomezená, skýtá též neomezený potenciál k výdělku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší