Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paul_cz
    Je mi líto že mají v Ubisoftu na vedoucích pozicích lidi, kteří jsou schopni z držky vyblýt takové nesmysly. Jejich uvědomělejší kolegové musí házet facepalmy jen to fikne.
    • Mato1987
      Ty si snáď vážne myslíš, že týmto hlúpostiam aj samotný pr manažmentu ubisoftu a konkrétne ten vývojár Nicolas Guerin aj verí?
      Samozrejme, že sa jedná len o prachsprostý PR trik, ktorým sa len znažia presvedčiť a mazať med okolo očí a papúl toho tupého stáda ovečiek, ktoré ich hry tak vehementne a nadšene často velmi zaslepene neustále kupujú. V skutočnosti aj oni sami musia predsa v kútiku duše vedieť, že 30 fps nie je pre takúto hru dostačujúce a už vôbec nie na novú generáciu konzol, kde sú prepady niekedy aj pod 20 FPS a ktorá nie je ani rok stará...Sú to jednoducho žvásty, ktorým ani sami vývojári neveria, ale musia sa aspoň navonok správať, že tomu veria a tvrdia to aby sa hra dobre predávala.
    • Prasaak
      Mně je zase líto lidí, kteří jsou schopni něco vyblýt.
  • Ja osobne jsem zvyklej na 60fps uz od doby CSka. Pokud hra pobezi min jak 50fps, tak pro mne straci vyznam. Ja mam proste rad kdyz mam na 100% mys. Pri 30fps proste plinula nebude uz jen z duvodu ze nemam 30Hz monitor...UBI si akorad nevi rady s tema jejich posr*nyma enginama a svadi to na takovito s*acky! A co je horsi, ze jim to nekteri lidi zerou!!!
    • Koukam, ze vyznam "ztraci" take povinna skolni dochazka... Ja bych to dal nepovinny, at si decka misto skoly radsi hrajou, stejne to nema vysledky. =*
  • Zayl
    30 fps je rozhodně lepší když ty vaše "next-gen" systémy nezvládají stabilní 60, protože skákání třeba o 20 fps je znatelné a naprosto to kazí zážitek. Na druhou stranu nevím, koho se snaží tímhle přesvědčit.

To, že si konzolisti nechají kálet na hlavu je normálka, protože nemají moc na výběr. Ale tady ty PR kecy jak je to úžasné by si mohli lidi nechat. Co takhle vyvinout hru na 60fps 1080p a potom nechat lidi v options změnit to na 900p 30fps, pokud se jim to víc líbí?
  • Ubisoft zase zaujímá svůj typický defensivní postoj. A přicházejí s do nebe volající výmluvou. Ne, u žádné hry to nevypadá to lépe. Přestaňte nám cpát tyhle nesmysly.
  • del0
    *15* *15* *15* *15* *15*
    Klasika. Vezmeme ho*no a leštíme tak dlouho, dokud ho nezblajznou. 30FPS>60FPS je totální blábol, pokud teda nechcete hrát jen simulátory cutscén typu The Order 1886. Možná proto se to snaží obhajovat, protože dnešní hry/nehry míří tímto směrem.

Každopádně i tak je to paradox a kálení si na hlavu, protože next-gen konzole propagovaly 1080p a 60fps. *15* *15* *15* *15* *15*
    • victor
      Ovšem při zachování komplexnosti scény na úrovni Xbox 360 /PS3 - zázraky se nedějí
      *15* *15* *15* *15*
  • Mato1987
    To je neskutočné ako si títo PR ľudia neuveriteľným spôsobom v podstate sypú popol na hlavu a kadia rovno do vlastnej huby :D
    • maros.goc
      smutnejšie je že games.cz to píše s takou sebavedomostou ze to co vravia oni je svate ...smutno mi bolo ked som cital ten clanok
  • La_Furia_Roja
    Tohle už je moc. Jak si může firma jako Ubisoft vypouštět takové bludy? Po těch podvodech, které na své zákazníky udělali *16* Měli by sekat dobrotu a snažit se získat si lidi zpět. Všude se na Ubisoft plive a oni ještě vypustí takovou hovadinu....nepochopitelné.
  • Já chápu, že HW next-gen konzolí opravdu není nic převratného a spoustě vývojářů se navíc ještě nepodařilo z nich vytáhnout maximum, ale ať sakra nepoužívají tyhle debilní výmluvy. 30 FPS na hraní v pohodě stačí, ale rozhodně to není lepší než 60 FPS a nejde o žádnou výhodu, takže by mohli prostě přiznat nedostatky na straně SW či HW a přestat oblbovat hráče takhle stupidní výmluvou.
    • del0
      30FPS by teoreticky na některý hry "stačilo", ale muselo by to být stabilně, nikdy to nesmí klesnout pod 30, jinak je to v řiti.
      • Po pravdě nechápu tu současnou mánii kolem nehratelnosti s 30 FPS, protože já tak hrál většinu her za svůj život. Ano 60 FPS je lepší, ale nevšiml jsem si, že by mi nižší framerate působil problémy, dokud nespadl pod 30.
  • ja myslim ze konzolim by stacilo i 640kb RAM to musi stacit kazdemu... asitak stejne jako 30fps
  • Jak ti retosi muzou srovnavat hru a film fakt nechapu proste.odsuzuju ubisoft a vsechny tyhle megakorporace na hry.vsechno je to stejnej humpl.souhlasim s topten http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove asi tak.a kazdej kdo rika ze 30 fps je lepsi lze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit