5 žroutů času, které jsem si zakázal hrát
-
Pro mě to jsou všechny Dark Souls a Bloodborne.
i když jsem si je nezakázal hrát, pouze jsem si začal dávat bacha, abych u nich netrávil moc času, přece jenom skoro 600 hodin za posledních 6 let je na mé časové poměry docela hodně :)
Hlavně DS3 PVP po vydání Ashes of Ariandel ho žere až neskutečně, takže to zapínám až ve chvíli kdy vím, že mám pár hodin času, který můžu zabít neproduktivním způsobem a nebudu okrádat o čas rodinu.
Teď mám chvilku klid, Sekiro je daleko, i když Immortal: Unchained mě o víkendu sežralo 8 hodin a je to brutal :)
-
Ja jsem introvert a spolecensky zivot me neba, takze zrouti casu mi vubec nevadi. Momentalne asi online hry treba WOW
-
-
tak MMORPG jsou všeobecně největší žrouti času, obzvlášť když se ponoříte i do guild scény (raidy, atd. atd.) .
Na druhém místě jsou masivní strategické hry typu Total War a nebo Crusader Kings.
-
-
Ano, hraju PC hry rád a vytrvale, ale můj nepsaný hrdina her, je stará vykopávka EU III. Přiznávám, že na téhle hře, už mnoho let opravdu vytrvale ujíždím realitě. Hra je to sice stará, ale mám originálku v češtině a nemohu si odpustit neustále se pokoušet ovládnout svět tou nejnemožnější zemí. Opravdu odehrané hodiny už dávno nepočítám (nemám to na STEAMu), ale děkuji studiu Paradox za to co dokázali a dokáží vytvořit za hry....
-
Dota 2, tam mám už přes 3000 hodin
a ještě víc v první Dotě
-
Vlastním jen jediného skutečného žrouta času a to The Division. Po cca. 4 měsících sem ho zapnul. Prošel novou PVE oblast, udělal misi Lost Signal a vyzkoušel vlny nepřátel na molu a letadlové lodi. Z deštivého večera mi to ukrojilo něco málo přes tři hodiny. Odměnou mi byli mraky výstroje, výzbroje a modifikací. Až na automatickou brokovnici sem se ale všeho zbavil protože to mojí postavě nepřineslo žádný progres. Samo sem se také utvrdil v přesvědčení že pokračování razícímu totožný koncept už šanci nedám.
-
-
Takže vlastně ztráta času?
-