Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kam se Minecraft hrabe na Lego.Lego je nejlepší ať se jde minecraft zahrabat.Jinak k tomu vykrádání.Tohle mi jako vykrádání nepřijde.Vykrádání byla třeba Terrarie od minecraftu.Ikdyž to mi bylo jedno protože Terrarie mi přijde lepší.
  • minecraft vykradol infiniminera sám notch o tom napísal že sa "inšpiroval"
  • Hm, spíš vzali prvky z obou her a zkombinovali je, než že by obě hry vykrádali. Ale tak to už je na každém, aby se rozhodl, co ještě je inspirace a co už kopie.

Jinak spíš než toto mi na trhu chybí pořádná postapokalyptická/zombie budovatelská strategie, kde bych si musel opevňovat a rozšiřovat základnu, stavět pole, řešit sběr surovin mimo opevnění, zachraňovat přeživší... Podle mě by takováto hra měla neuvěřitelný potenciál a ještě by klasický styl budovatelských strategií vyšperkovala, nebo přinejmenším by ji přenesla do jiného světla, zase s trošku jinými prvky (a to nejen obdobím, ale i mechanismy). Je škoda, že taková hra je prakticky jen flashovka... Rebuild, která má od mé vize hodně daleko :)
    Možná Dead State se tomu bude trošku blížit, už se na něj těším.
  • Doporučuju vyzkoušet Dayz Origins - musíš těžit kameny, sbírat dřevo, a další potřebné materiály na postavení svého domu, lze postavit malou, velkou garáž do ní schováš auto věci a nikdo ti nic neukradne protože si to zamkneš stejně tak s domem lze postavit až 6 různých domů......dokonce vznikl i první Dayz Origins Cz/Sk server: http://www.gametracker.com/server_info/188.165.245.25:3802/
  • Ja bych pockal, zombie hry me sice vubec neba, ale pri smiseni se sandboxem by to mohlo byt zajimavy...

Duvod nebo motivace proc to hrat je jednoducha a prameni z dob, kdy lidi bavilo hrat hry... dnes bohuzel vetsinu lidi bavi dohravat hry. Kdyby tam slo postavit radoby gotik hrad s pastima, tak by to mohla bejt celkem sranda.
  • Lidi vykradaji opice
  • nice one :D
  • autor je docela odvazny se svym tvrzenim ze to vypada lepe. Lepe jak minecraft ? Mozna, ale kazdopadne porovnava nesrovnatelne. Lepe jak DayZ ? Nikoliv. Odvazny to clovicek
  • K*kot cisty k*kot
  • Kr.Pa
    takze zadna hra vlastne neni originalni, chapu
  • Kr.Pa
    podle tebe styl grafiky dela hlavni cast podobnosti her ? ja myslel ze mechanizmy

a ano, Notch se u MC inspiroval Dungeon Keeperem, takzve vlastne neni 100% original
  • Kr.Pa
    Že vůbec reaguješ na Knížete Veskoslava Moudrého
  • Ale chtěl bych nastavení úrovně aby z počátku po mě nešlo např. 50 zombíků, například v minecraftu: mírumilovná žádné příšery, lehká trochu příšer, normální tak akorát příšer, těžká hodně agresivních příšer, prostě aby ze začátku mohl pořádně vybudovat opevnění, to bych si dal nejlehčí úroveň a pak bych přídával, abych si ten svět užil.
  • Na něco takového jsem čekal, vypadá to skvěle až na grafiku doufám že ji ještě poladí.
  • Jejich věc *3*
  • 13_11
    Všechno je remix, chlapci.
  • Až na malý detail minecraft nevyužívá voxelovou "grafiku" (engine) oproti téhle hře...
  • Veskoslav
    "Skvělé". Já oboje znám a nemyslím si, že by Minecraft bylo to samé, co Lego. Ale chápu, mínus parta dorazila a najednou tady všichni dostali zcela jiná hodnocení:)

Nebo mi chceš tvrdit, že Minecraft má takovou variabilitu kostek jako Lego? Nenech se vysmát.

P.S: Nepřijde ti dost hloupé mě pronásledovat na ostatní diskuze? Ale klikáš jako o závod, to se musí uznat.
  • Khanemis
    No já nevím kolik lidí tam skutečně experimentuje a kolik si jich jen otevře na netu minecraft wiki a jede podle toho:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit