Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, v minecraftu je taky survival a jsou tam zombíci, takže tohle je tak neoriginální, že...je sice pravda, že těchhle Z her a nebo MOBA stylů je tolik, že to člověku připadá až zbytečné, ale co, je to stejně jedno, hrát to nebudu a rozčilovat se nad tím taky nechci, je to sice hloupý, ale hloupých věcí je... co nechápu, je, že vlastně jdu těžit kámen do lomu, protože svět obývají zombící? nevím, ale hlavní motiv pro sandboxovou craftící hru bych určitě nedal zombíky. Už se těším, až v tom jejich vast dynamic world with numerous possibilities budou hráči stavět hrady proti zombíkům... xD Navíc moc nevidím důvod nebo motivaci, proč tohle hrát. Ale třeba se nějaká motivace najde, kdo ví.
  • wat?....
  • promiňte trocha chyb sper = super, cuhtěl = chtěl
    Psal jsem moc rychle.
  • , presto vypada hure.
  • Tiscali vykrada ostatni weby !
  • Paráda! to vypadá sper já vždycky cuhtěl nějaký zombie svět, který je volný (můžeš si dělat co chceš) a třeba si postavit nějakou usedlost a podle mě nevykrádá spíše kombinuje DayZ a minecraft, nedokážu si představit jak těžit aniž by to byly kostičky. *1* *1*
  • Miserius
    Asi tak, každa automobilka ktera vyrabi automobil vykrada Benz *2*
  • nekromant vykrada diablo a stoupeek vykrada gumidky...jste fakt trapni hosi
  • FPS hry vykrádají první FPS, adventury první adventuru, RPG hry první RPG, atd.
  • predstavte si kdyby to nikdo nedelal - zadna konkurence, zadna snaha o inovaci
  • ucho
    no tak tohle snad minecraft nepřipomíná ani omylem... jen proto, že je tam craftování...
  • Přesně to mě napadlo, když jsem pročítal text a ani jsem ještě neviděl video.
    Jakmile vyjde hra, kde je aspoň 1 zombík, tak to vykrádá DayZ a když je ve hře krumpáč, craft systém a svět založen na "krychlích", tak to vykrádá minecraft. LOL

Mě to naopak hodně zaujalo a vypadá to dobře. Uvidíme.
  • Jakožto nezávislej projekt to vypadá moc dobře :)
  • nekromant33
    Vykrádá... v moment kdy někdo přijde s originálním nápadem a vytvoří tak v podstatě nový žánr, tak jakákoliv snaha ostatních vývojářů ten nápad vzít, pozměnit ho, trošku ho vylepšit nebo obohatit je vykrádání? ok..
  • No .. 3 melouny asi nevyberou, nicméně držím palce ať vyberou aspoň těch 200K.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit