-
někoho ne, někoho jo... mě taky omezuje ale někomu to nevadí... ještě abyjo když AI protivníků na konzolích tě nedokáže trefit tak je jedno za jak dlouho ho zamíříš :D
-
1. kvalita videa je nic moc, proto bych textury nesoudil. Navíc je to beta, resp. alpha verze hry...
-
Tyhle keci o lamkách si nech od cesty je to už dost trapný.
-
Jak mužeš z takove kvality videa soudit textury?:D...viš vubec co to je??
-
gamepad tě v FPS akorát omezuje, to je proč nesnáším FPS na konzolích
-
když jsem viděl kámoše kterej s gamepadem dával heady jednu za druhou tak věřim že i s tim gamepadem se dá docela dobře mířit, jen to musí člověk umět
-
preco musi byt hrac hrajuci na gamepade hned "lamka" ?
-
Na to, že se jedná o xbox verzi to vypadá graficky velice slušně. PC bude určitě o něco pěknější. Jinak ta ardáková střelba už dneska nikoho nepřekvapí. Co by potom trefila ta lamka s gamapedem?
-
ale vždyť v tom videu jen skáče pořád dokola na jeden barák a pak zas skoči dolů a pak ho zas vyleze, pak tam běhá jak pako a nechává se zabít... moc pěkný no :D
-
pane bože.....no coment (tebe)
-
Vypadá to moc pěkně ale mě bude zajímat pouze SP část tak snad ta bude taky našlapaná.
-
kterej maník to hrál, to je strašný se na to jen koukat! a ty textury fuj
-
No nezlobte se na mě, ale sřelba ve skoku (viz 6:05 a 6:28), kde obzvlášť v prvním případě není zbraň zapřená o rameno a přitom sebou ani necukne, mi přijde, že je až moc arkádová. Vím, že je to pre-alpha a hráč má nanosuit, ale měly by být nějaké hranice.