-
To se vývojáři s PS3 ještě nenaučily makat?
-
Mě se s gamepadem hrajou FPSka skvěle je to prostě o zvyku a upřednostňuju Xboxový ovladač,s tím dualshockem mě to ňák nejde.
-
xbox bych nechtěl hlavně kvůli gamepadu na kterym nedokážu hrát.. jsem zvyklej na dualshock od sony a ten za nic nevyměnim.. a že nějaká hra vypadá trochu hůř (při hraní to ani nepoznám) to mi fakt zážitek ze hry nezkazí.. stejně všechny hry vypadaj hnusně oproti PC a je jedno jestli je to xbox nebo ps :D
-
pokud ti nevadí dávat stejny prachy za horší verzi ... good for u
-
No právě rozdíl nikdy neni nijak hrozný to jen Loleček tu zas něco vymýšlí.
-
Red dead jsem hrál a s grafikou jsem byl velice spokojený. Že byla na xboxu lepší mě nezajímá to co jsem hrál se mi velice líbilo. Stačí si chvíli počkat a na youtube se objeví videa z PS3 verze.
-
Souhlasím. Dává to prostor pro bunny hopping, který v podstatě (s odpuštěním) ku*ví celou hru.
-
Dokreslování textur na začátku hry..booože...a taky na PC to 99% hraje na obrazovce okolo 20-ti palců. Na konzoli to většina lidí hraje na větší televizi a 2 metry daleko (což je pohodlnější :-P). Takže jasně, na PC to bude třeba lepší (s pořádným dělem!), ale konečnej zážitek ze hry budu mít stejnak asi na z tý konzole...
Tak a teď sem rozjel nekonečné vlákno PC vs. konzole... -
Multiplatformovky mají na PS3 zlehka horší grafiku snad vždy (na PS3 je programování složitější a nikomu se s tím nechce dělat), takže to až tak ukvapené zase není. Ale ten rozdíl je vždycky takový, že kdybys hrál pět minut na Xku a pak pět minut na PSku, tak rozdíl nepoznáš - ten je jen na papíře. Rozhodně je zbytečné kvůli tomu hru vůbec nehrát.
-
a čím to asi bude že jsem žádné neviděl ? nejspíš proto že se není čím chlubit
jen trochu horší ? promiň ale co takový red dead .... ? opravdu trochu ? mohl bych pokračovat ve výčtu ale myslim že to není potřeba -
Dopurucuju napriklad COD na veterana, vystrcis hlavu a jsi na sracky. Tak jak to ti "chudaci" s gamepadama muzou hrat a ze jich to na veterana dohrala fura.
-
Zatim žádná hra nebyla zmrvená jen trochu horší. Rozhodně to neni důvod proč si to nechávat ujít. Kdyby takhle přemýšlel každý kdo má PS3 tak za celý rok skoro nic nehraje. A navíc máš trochu ukvapený názor vzhledem k tomu že jsi ještě žádný video z PS3 neviděl.
-
ten co to hral byl naprostej kkt ale graficky to vypada velice pěkně a ostře (na konzolove poměry) ale počítám z tim že ps3 verze bude zmrvená takže si to necham ujít. škoda
-
Zkus to pak neco pis ;) A to ze si na PS1 v 12 letech hral medal of honor a bylo to na hovno, neni nazor
-
hrat strielacku na PC a na konzole je nieco ako sutazit na olympiade a na paralympiade.
-
Na Crysis me zajima pouze SP podobne jako v CoD me MP absolutne neoslovil. *5*
-
no tak to je jasný, ale to nemůžeš srovnávat.. spolu ve hře se pc hráč a konzolák nikdy nepotkaj :)
-
to ti mozem povedat hned teraz. zle.
-
najlepsi konzolak s gamepadom by dostal kruto napicu od priemerneho hraca s mysou.
-
jo vim co to je, pust si to v 720p a všimni si třeba hned na začátku jak se ty textury postupně načítaj :D no jsem zvědavej jak to bude na konzolích vypadat :DD