-
Já si myslím ale, že tam jsou zajímavé módy který člověka můžou dobře pobavit...V týhle BETĚ je jen jeden...
-
Jako ironický komentář k zakončení těchto hádek to je dobrý.
-
No právě jenže vždy se objeví někdo kdo bude řešit kolik je ve hře stromečků a kolik detailů má ten a ten předmět. Přitom je to úplně jedno jde jen o to aby to člověka bavilo a na tom nic nezmění jestli je to na PC,Xboxu nebo PS3. Jenže vysvětli jim to.
-
podla mna to bude dost fail hra (myslim multiplayer) SP mozno bude kvalitny ale to MP sa mi absolutne nepaci to uz neni o skille ale vazne len o kempeni a to kolko hodin to vydrzis hrat uz pri prezentovani na Gamescone mi to prislo trapne, som si myslel ze to dorobia ale mylil som sa hra nie je len grafika....
-
Proč teda kámoš hraje např. bojovky jen na PS3? Že by to bylo zrovna tím DUALSHOCKem.
-
nechápu že po takovejch letech ještě lidi baví se hádat která konzole je lepší :D každej si koupí to co chce a co mu vyhovuje a basta...
-
Prostě Playstation 3 je naprostej omyl nikdo ho nechce v americe se vic prodava xbox protože je lepší a nikdo si nechce na tom vašem přiblblim dualshocku lámat prsty xbox ma skvele řešenej gamepad a nemaho pos.... jako ps3
-
Tak promiň že nekritizuju každou hru jen proto abych se připojil k tobě podobným. Až ti dojde že jsou i lidé s jinými názory tak hned bude líp.
-
jedna vlaštovka jaro nedělá
-
ale kdeže http://www.lensoftruth.com/?p=23140
Nedávno jsem ji kupoval jako dárek a vybíral jsem právě tu lepší, protože jsem ji mohl koupit na obě.
Castlevania PS3 Global average FPS: 27.27 Load Times Sample 1: 13 seconds
Castlevania X360 Global average FPS: 26.85 Load Times Sample 1: 18 seconds -
konečně někdo kdo nemá hlavu zaraženou v soňácké řiti
-
Prostě tu řešíš kraviny všechny hry jsou hratelný zjišťovat co tam je nebo neni je ztráta času. Jde tu o hraní a o zážitek hochu ne o to jestli jsou tam jeden nebo dva keře.
-
jenda vec ze multiplatformovky pravidelne vyzeraju lepsie na Xboxe. no vec druha je ze aj napriek tomu ze PS3 ma v porovnani s xboxom horsiu grafiku (aj ked nepatrne) tak ma pravidelne horsi framerate. xbox sa vacsinou drzi stabilne na 30fps zatial co PS3 pravidelne pada pod tuto hranicu. pre mna ako PC-ckara je 30fps minimalna hranica. vsetko co ide menej mi okamzite vadi.
odporucam kanal PS360FRAME na youtube. tam su porovnavane frameraty xboxu a playstationu. neni hra v ktorej by bol PS3 lepsi. vzdy je horsi. vzdy.
ked k tomu priratam horsiu kvalitu (slabsie textury ci rozlisenie...) tak pochopim ze niekoho sere ze musi platit rovnaku cenu za hru v horsej kvalite. -
proto jsem navíc psal o red dead kterej ma sice skoro stejnou grafiku ale že tam chybí spousta vegetace, okolních objektu atd... plus framerate dropy
-
až na to že ani v jednom komentu jsem vysloveně neřešil grafiku ale zmršenost ps3 verzí obecně
-
Tak najednou tu nejde o grafiku no hlavně že to tu řešíš už několik řádků. Prostě dej pokoj a bude klid. Ty si zůstaň u čeho chceš a nám nech to co se nám líbí řešit to s tebou je ztráta času.
-
nejde ani tak o grafiku jako o frame rate, screen tearing a podobny srandy a to kazí zažitek víc jak sem tam špatná textura a doskakující semafory
kdybych chtěl hrát hry pod 20 snímků tak zustanu o ňoťasu -
Nevim jak na nový generaci konzoly ale na starejch mě u FPS deptal pomalej posuv .
-
To nevíš že svět se točí kolem peněz? Náročnější programování stojí peníze to je ten důvod a ne že to neumí.
-
Ježiš nech si ty keci hraju na tom na čem se mi chce a hraju to co se mi líbí. Nevim jak ty ale já si dokážu užít hru i když to neni ta nejlepší ze všech. Jako takhle slepě tu řešit grafiku může fakt jen nějaký zaslepený blázen.