Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No na PC to asi bude trochu lepší,ale to už zase neutáhne komp :D Tak budu rád když to bude vypadat aspon jako u xboxu :D
  • ¨jestli to takto vypada na xbox tak to se těšim na pc verzi sice podle videa co bylo vidět to nebude takovy jako cod ale stejnak si to skusit chci ...gamepady maj obě konzole dobry ale pořad se to nevyrovna klavesnici a myši ,-)
  • Blbější odpověď už jsi napsat nemohl.
  • Čtu si tady ty komentáře a u 8-9 sem to musel utnout, a zasmát se..
    Tak jako psát tady že X360 je lepší jak ps3 atd.. no no coment..
    A za 2. nesouhlasím s tím že to bude nahovno MP..
    Na crysis se moc těším, do SP vkládám velké naděje a to je hlavní.
    Není to hra založená na MP tak se není čemu divit, že nedosahuje kvalit třebas M.A.G, Bad company 2, bo COD.. (psal sem podle mého gusta *2* )
    Ale já osobně si myslím že mě bude MP bavit a že to až taková katastrofa jak tu většina píše, nebude =)
    A grafiku taky moc řešíte, je pěkná a co že to nevypadá 10x líp jak jednička, srát na to =)
    Třeba sem nepochopil řekněme video-recenzi tady na Tiscali na Star wars: FOrce Unleashed, kde recenzent, nwm kdo to byl, si stěžoval na to, že stromeček useknout jde, ale když máte větší kmen, jde mu jen osekat kůra.. Rozum mi stál na místě..
    Takže jak tady tak čtu, myslim si že to až tak černé nebude =)
    Peace
  • na jine planete jsem byl a meli tam virtualni realitu. vratim se sem a crysis 2 ma grafiku horsi nez crysis 1. nic, kupuju zpatecni...
  • Nemaj obavy, nova grafika je na ceste => http://www.youtube.com/watch?v=mUuIZ8Q2UGw Herne studia zatial este nepustili nic na plnohdnotnom DX11. Ale enginy uz kodia. Nabuduci rok budu uz hadam aj hry.
  • A nemůžou za to náhodou lidi? Konzole je pouze spotřebič je trochu trapný na spotřebič svádět problémy herního světa. Spousta hráčů nechápe tento rozdíl a pak to na diskuzích podle toho vypadá.
  • To je nějakej malej špunt *2*
  • Za to že grafika se v posledních letech moc nepohla můžou starý konzole. *10*
  • trosku premyslej, vyvoj uz nejde dopredu milovymi kroky, alespon ne tema na prvni pohled vyditelnyma...
  • Ptáš se jako kdyby jsi v posledních několika letech byl na jiné planetě.
  • zda se mi to, nebo se "moderni" grafika zasekla ve vyvoji? nemuzu si pomoct, ale hry 2 roky zpatky a dnes vypadaji stejne. mohli by prestat vyjebavat s hracema za pomoci vyrobcu grafickych karet a zacit delat na necem opravdu "next-gen". tahle grafika byla next-gen pred desiti lety...

jinak jen na grafice samozrejme nezalezi, ale co si budem povidat - jestli si chce nekdo uzit poradny multiplayer, tak po crysis 2 stejne nesahne...
  • No zatím nechci házet SCAR do žita, ale připadá mi, že vůbec nevyužili potenciál značky Crysis. Tak zaprvý, nevím co maj všichni s editem inventáře před bojem, to je výsada CoD série a netuším, proč to všichni cpou i do svých her. Zadruhý má přece Crytek eso v rukávu zvané emzáci, tak proč je proboha nedají i do mp(obrana ve 4ech proti vlnám emzáků, emzáci vs. naosuiťáci, nebo jen 1 hráč v mimozemském mechovi proti zbytku v nanosuitech). A to sem zdaleka nevyjmenoval všechny možnosti. A zatřetí bych nechal stejné čtyři možnosti nanosuitu jako v jedničce. Přece jen momentální výčet schopností je trochu překombinovaný.
  • Tak nějak to není ono . Jasně po prvním videu se nedá moc hodnotit ale je vidět že MP je u Crisis furt tak nějak sterilní. Jenom bez hlavé střílení a poslední zůstane. Vůbec mne to neoslovuje . Zamačknu slzu a vrátím se k nejlepšímu MP vůbec CofD 2 *3*
  • Fakt je ten, že coby hráč, útrata za hardware je v průběhu času nesrovnatelně nižší s konzolí než jsem to měl dříve s PC, přitom si zapařím více a lépe (žádné kazení hratelnosti problémy s výkonem a kompatibilitou s kdečím jako u PC; obměňování kdejakých PC komponent, že nakonec se člověk stejně nevyhnul koupi celého nového stroje, atd.) Nyní mám notebook na práci a Xbox360 na zábavu a tak mi to vyhovuje dokonale.

Jestli něco PC herní trh zpomaluje, tak rozhodně ne konzole (jako kdyby vývojáři měli zakázáno svou hru "šít na míru" PC platformě), ale snadné pirátství - to je všeobecně známý fakt. PROTO se při vydávání her kolikrát upřednostňují konzole před PC.
  • Je to známý troll, vůbec ho neber vážně
  • lol. 1. je to na xboxu, takže na PC to bude lepší.
    2. je to pre-alpha, tudíž grafika se ještě zlepší.
    3. piš jako čech a ne jako dement...
  • Grafyka na hovno to sem nešekal !!! fújki any kupovat to nebudu!! *11* *11* *11* *11*
  • Stillson
    No podle jednoho chlápka z Microsoftu oddělení Xbox by jsme si všichni měli začít učit na gamepadu(samozřejmě nejlépe na Xboxovém :D ) protože jak řekl on sám(na jméno si nevzpomenu bohužel)" FPS hry jako CoD,MOH,Battlefield (prostě střílečky) přestávají hrát na PC,skoro každý už raději hraje FPS hry na konzolích a na PC tato scéna upadá" myslim,že o tom byl rozhovor na ddworld :D opravdu mě pobavil maník z Xbox oddělení...ona vlastně Esuba a ostatní hrajou na Xboxech CoD,CSS atd :-)
  • Stillson
    Hele tyhle hádky že Xbox je lepší nebo PS3 je lepší jsou o ničem...každá konzole má svoje klady a zápory :-) jenom idioti utvrzujou jednu nebo druhou konzoli...a jestli se chceš hádat co je lepší...tak takzvané rádoby konzole (Xbox,PS3) se můžou jít zahrabat,protože PC je stejně nejlepší ohledně toho co se na něm dá dělat a nebo grafiky a prostě všeobecně.Takzvané konzole jsou jen nebo měli by být pouze pro zábavu a ne se snažit dohánět PC graficky,když na to nemaj a akorát spomalují (obě konzole) herní průmysl v grafice a možnostech se dál rozvíjet.Ano Xbox má lepší grafiku o něco je to ATI :-)) ale zase na PS3 odost míň padají FPS :-) takže něco za něco.A podle mě je dualshock lepší do držení rukou ale jak řikám je to vkus každého :-).Nikomu nevnucuju ani to a ani to.Měl jsem možnost hrát na obou konzolích a prostě PS pro mě bude vždy takovou lepší konzolí.Nejspíš je to tím,že PS bylo dřív než xbox a prostě když se řekne konzole vybaví se mi Playstation.A jinak nejvíc se stejně prodává Nintendo Wii protože to je jediná opravdová konzole určená jen pro zábavu a nesnaží se dostihnout technicky vyspělejší PC :-) a prodává se mnohem líp jak PS a Xbox :D takže to mluví podle mě za vše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit