Přejít na výpis diskuzí
80 procent hráčů prý neuvidí poslední level nového Hitmana
26.6.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
souhlas, hry obvykle nedohrávam ale hitman je vyjimka
-
Jak tu zmínil montatatana, taky jsem to na steamu sledoval, některý lidi nedohráli ani ty krátky epizody HL2.
-
-
Neviem ako to je so steamom ale ja som napr. prešiel HL2 aj epky ako vydali OrangeBox a teraz pozerám a nemám tam ani jeden achivment a napr. pri Portali mam iba par achivmentov ako splnených a napr. achivment za dohranie tam nemám a to som Portal dohral.
Otázne je či som len jediný taký prípad.
-
-
"Myslím, že lidé se prostě nejsou schopni na takovou dobu připoutat k jednomu produktu. Okouká se jim. "
to zartuje,ze? akoze ludia v dnesnej dobe nevydrzia pri priemernych 8 hodinach hry? *7* -
-
Spousta lidí v dnešní době trpí poruchou pozornosti (soustředěnosti). Takže nic překvapujícího.
-
-
Dobrá poznámka, zcela reálná. V těkavé době těkaví lidé.
-
-
-
Kdo by ty konzoloidy taky hral, kdyz uz nedelaj ani dema
-
-
Kdyz nad tim vic premejslim, tak oni ve skutecnosti ty dnesni hry jsou dema. Zbytek je DLC
-
-
Zvasty.
-
-
tak nemôžu odhaliť hodinu zo 6 h kampane ála COD :D... tolko ultimátnej zábavy s padajúcimi mrakodrapmi by sme si museli zaplatiť ...
-
-
absencia deja, nuda, linearita? a oni sa idú čudovať prečo im to vlastne nikto nevie dohrať... podobným dojmom na mňa pôsobí teraz splinter cell... doslova sa premáham aby som tú hru vedel dohrať... stále sa ženiem za jednou a tou istou osobou lebo ona má nejaké kódy a tie kódy už keď ich mám v ruke tak s nimi padne lietadlo atd atd... stále robím jednu a tú istú vec len sa to predlžuje...
-
Verim, ze pirati nedohravaj hry, ale ze az 80% lidi hru nedohraje? Tomu neverim, nechci tomu verit :) To je jako cekat rok na novej supr film a odejit z kina v polovine *7* . Ja nedohral akorat LA Noire a Infamous 2. A ne jen tak, LA noire jsem mel na pc ale odesla grafika, InFamous jsem pucil kamaradovi a uz to nikdy nevidel, nastesti ted jsem dostal Infamous 2 zdarma diky PS+ (spolu s 9 hrama a za tyden 3 nove, yay) takze alespon jeden rest napravím :)
-
Co jsem nedohrál za dobu, co mám ps3 (3 měsíce), tak jsem nedohrál Fallout 3 a Killzone 2, které mě zrovna dvakrát nebavily. Třeba teď hraju po druhé Deus Ex: Human Revolution, který mě i tak baví, což u mě neni neni zvykem.
Hitman určitě jasná koupě, i když jsem předchozí díly nehrál. -
Tak to je presne muj pripad nedohral jsem RDR,Batman AC a Kingdoms of amalour (ale treba Demon a Dark soul mam dohranej 10x a ted Dragons dogma uz jedu 3 kolo) asi mi necim nesedly sam nevim proste uz nemam chut se k nim vracet i kdyz me bavily
-
Hitman je jedna z her.. na ktery se opravdu ale opravdu těším.. *15*
-
Dohrávám všechny hry a hraju je hned na nejvyšší obtížnost a nemám žádný problém. Nedohrát hru a koupit si další by bylo hloupé plýtvání. Taky se trochu považuju za hardcore hráče a nedohrát něco, co jsem začal bych barl jako osobní prohru a zbabělost :) Naštěstí dnešní hry jsou na hard a hardcore obtížnost většinou v pohodě dohratelné.
-
-
Taky to tam mám. Pouze když zjistím, že mě nějaká hra opravdu vůbec nebaví, tak s ní seknu, ale to se stává opravdu jen výjimečně. Hry si kupuji na základě všemožných informací, názorů a recenzí, takže málokdy šlápnu vedle a 95% zakoupených her dohraji až do konce.
-
-
Tak tak. Jedinou vyjimku, co si pamatuju, ze sem jinedohral, byl Far Cry 2 a to z duvodu bugu, ze hra uz dohrat nesla. Ale pocitam, ze se k ni jednou vratim.
-
-