Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hitman nikdy nebyl masovy jatkar, ale takzvany "najemny vrah". A ke vsemu hooodne tajny. :-) Ta hra me osobne vzdycky moc bavila a byl to zazitek uprostred party nekomu vpalit kulku mezi oci, odtahnout, (schovat) a delat jakoby nic. A ze ta hra ma nekdy pekne akcni grady! No neni to CS no... mas smulu... ;-)
  • hitman byl vzdycky nevyladeny sh*t... jak mam jako vystrilet celou mapu kdyz mam jen par naboju? WTF!!! upli lameri to delali a doufam ze novy dil uz v tomto smeru bude lepsi
  • Cosi
    Tady nám někdo vzteky kope kolem sebe. *1*
    Pokud kradeš hry/filmy/muziku z internetu, jsi zlodějem.
    "ať si TO KAŽDÝ DĚLÁ JAK SE MU TO SAMOTNÉMU zdá nejlíp." To je taková definice chaosu,ne? Zase podle této věty by člověk nemusel platit vůbec za nic, protože se to jemu líbí a už je jedno co na to řekne prodávající. A další množství případů třeba v politice. - I poukazování je defakto nabádání, cokoliv co je v této diskuzi napsáno si někdo může přečíst a udělat si vlastní názor, pokud bys tu měl příspěvky jenom ty, neviděl by čtenář opačné názory.
    Nikdo tady netvrdil, že taháš ohromné množství dat. Ty jsi teď první kdo to sem napsal.
    Definici piráta znám, děkuji za připomenutí.


    Ty jsi prostě takovej Lojza, kterýmu jsem se tu celou dobu smál a ukazoval na jeho díry v tom, co napsal a poté co si i obhajoval. To že si žádný z mých argumentů nedokážeš připustit je tvůj problém a posoudit ho mohou lidé, kteří si zde pročtou celou tu dlouhou debatu.

    A pokud sem budeš pořád psát svoje názory 12 kluka, budu ti je pořád vyvracet.
  • Tak třeba Diablo3 má (nebo bdue mít) možnost zahrát si kousek 1Aktu zdarma nebo přes guess pass od někoho, díky tomu sem se třeba rozhodl, že si D3 asi koupím, ale tak až bdue o 400 levnější *4*
  • Cypri
    No nevim, já si třeba koupil Diablo 3 na základě toho, že mě prostě 1 + 2 + LoD bavila a říkal jsem si že ta trojka přece nemůže být od takovýho studia špatná, ale z trojky jsem dosti zklamanej a je mi líto těch 1200,- znova bych to nekoupil vědět že to je takhle. Rozhodně bych to nekoupil za cenu 1200,- protože pro mě ta hra tuhle hodnotu nemá.
    Toť jen můj skromný příspěvek do diskuse.
  • No asi takhle, je pravda, že jsme ožebračováni, ale nedává ti to právo krást. A to právě chápe málo lidí. Dřív platilo, kdo neokrádá stát, okrádá sám sebe, ale to už vááážne neplatí. A já po tobě nevyjíždím, s tvým názorem se z části ztotožňuji a rozhodně nejsem čistej a bílej jak čerstvě padlej sníh. Ale musíš uvažovat a přemýšlet nad svými možnostmi a všeho s mírou se vždy říkalo. Fakt je ten, že někdo kradl celej život a nikdy se na něj nepřišlo a někdo to zkusil poprvé měl smůlu a skončil v cele, nebo s pokutou na krku. Já čuměl jak masajové na zamrzlej kýbl, když mi to ten kámoš oznamoval s tím filmem... Jednou to pak přijde ani nevíš odkud. Za jeden film maj teď úvěr, kterej bude platit celej život. Dyt to máš omg jak hypotéku. Tak trochu nechápu, jak tohle může mít takové postihy. když ukradneš boty za 1000 kč (A jsme zase u bot..) tak to není ani trestný čin! Ten začíná až nad 2000 tuším. Ale hra za 1000 kč ti může pověsit na krk pokutu klidně 100 000...??? Je to pěknej bordel.
  • No dyť jo. To nejde o život a když nejde o život jde o ho*no, jak říkával můj mistr. Mě osobně by se strašně líbilo kupovat hry rovnou od vývojářů, nebo přispívat jim. Prostě forma distribuce jaká je dnes mě silně irituje. Já dnes už hry stahuju fakt minimálně. V zásobě mám asi deset titulů, které si chci ještě zahrát a než je zahraju, tak ty hry co už vyšly jsou zase levnější a takhle pořád dokola. Akorád u těch edicí občas ulítnu, vzácně. Ale vždycky když někde lítám a mám chvíli tak se stavím do krámu s hrama, jako zrovna nedávno a vidím za 300 kaček Falout 3 GOTY.. a už jsem ho vzal... To bylo asi před měsícem a před čtrnácti dnama jsem takhle popadnul Duk Nukem Forever za 200 a Alan Wake American Nightmare... No, skončily v poličce a až na ně dojde řada tak dojde.. :-) Dřív jsem taky sledoval svý očekávaný hry do dna vydání a pak to v den vydání šel koupit a nakobnec nadával, že to nefunguje a čekal.... Teď už si chci hru vklidu užít a neřešit jí a nechci aby mě zrujnovala, takže jsem si vytvořil tento systém a funguje skvěle :)
  • Naposledy teda. NEVÍM jestli jsem to napsal tak nesrozumitelně, ALE - jen jsem reagoval na to věčné "piráti blah" .... kdo ma konzole tak pi*cuje na PC. Kdo má PC pi*cuje na konzole. Kdo si hry kupuje pi*cuje na piráty. Jen poukazuju ať si TO KAŽDÝ DĚLÁ JAK SE MU TO SAMOTNÉMU zdá nejlíp. Nikoho nenabádám (to mi tady jen ty v jednom kole předhazuješ a opakovaně mě nazýváš zlodějem,který dle tebe tahá denně snad terabyty... i když druhá půlka textu - OPAKUJI - představovala PŘÍKLAD proč někteří - jak nazýváš zloději - stahují gamesy) Netahej do toho pořád dokolečka ty moe obrazy, netahej do toho ten tvůj pořád omílaný sarkasmus, a neopakuj mi jak mám hrozný názor který ve všem se vší snahou musíš přebíjet tím svým. Už mi přijdeš tak napůl jako nějaký výchovný korektor tady. A ano, mluvím stále v tématu této debaty. Nikoho nebráním,ale nemíním z každeho rohu tady slyšet slovo pirát kvůli hře, když i třeba ty sám máš doma např taky MP3 nebo filmy... pirát je totiž úplně každý kdo si domů prostě něco z jmenovaných stáhne bez zaplacení.. už jste pochopili tady ten můj "manifest" ? prostě buď a nebo.....
  • Podle reakcí to vypadá že jsem to napsal asi moc komplikovaně. Já za žádnou cenu nikoho na nic nenabádám. Ani neříkám že imrvére něco tahám. Pouze mi vadí, jak někdo hned všecko odsuzuje a nezamyslí se nad více úhly pohledu. Taky mě tady evidentně pár lidí zpražilo za to, že nepochopili co jsem tím vším myslel (anebo jsem to špatně podal, to nvm). Asi moje chyba,ale původní záměr se stočil proti mě...
  • asi máš recht,ale přeci jen....koupil sem si možnost(licenci) hru hrát.není to zboží co se dá opotřebovat.když se ti nosič poškodí a dokážeš že si jeho právoplatným majitelem měli by ti ho taky vyměnit(teda v mém případě to tak s Bf3bylo)ale je pravda že to takhle x platformově nefunguje.já si prachsprostě pořídil "černou kopii” a ještě na jinou platformu;-)ale jak sem psal-svědomí mě netíží,svý prachy sem za to dal,výrobce podpořil a jestli to hraju na toastovači či plechovači je mi fukec:-)
  • Kradez to neni, kradez je kdyz nekomu neco vemes. Je to mozna z pravniho hlediska poruseni autorskyho zakona.

    Ale jestli mam origo a pouzivam cracklou verzi nebo ne, je uplne jedno, zaplatil jsem. Takze bych se netrapil. (Ale nikomu bych to moc nevykladal, pravo to vidi jinak *3* )
  • Samozřejmě to krádež je. Cos jinýho myslel :) To je jako kdyby jsi řekl, že jsi měl před tím boty velikosti 45 a nosil jsi je, pak jsi měl nehodu... A obě dvě nohy by ti o tři čísla zkrátily... Tak si půjdeš do krámu ukradnout ty samí boty jen menší? Myslíš, že na to máš právo? :) Samozřejmě opdpovídám takhle hloupě jen tak i když je to pravda :) Navíc hodně starých her už nekoupíš, takže je prostě stáhneš. Takových her mám doma tuny co už nejdou koupit. Co dělat jinýho no a pravděpodobnost postihu je minimální. tak staré produkty už nikdo nesleduje. Ani Hitmana 1, nebo 2.
  • joo,jen tak otázka pro místí pirátology...Hitmana jsem hrával na ps2.(originálky-žádný čip)později,když šel ps2 do kytek a já sem pořídil komp je „ukrad” s češtinou....jen tak pro zajímavost(svědomí mě neťíží:-)),jedná se teda o krádež či ne?Hitmany co sem měl na ps2,jsem stáhnul na pc...
  • Hitman byla špičková hra která se dala hrát různým způsobem,každý si mohl zvolit jak chce hrát(ačkoliv lidi co tuhle hru hrály rambo stylem moc nechápu páč se připravily tak o 60% možnosti hry).Pokud částečně dodrží původní koncept,tak věřím tomu že skalní fandové ji prolezou několikrát od hlavy až k patě:-)já teda jo!;-)
  • Rorschah: To co tu píšeš o ojebávání je pravda a neděje se to jenom dnes, děje se to od dob co je lidstvo samo. Prostě kdo není miliónář, ten je jen ovce do počtu a bude platit. Záleží jen na něm pokud to změní. ALE to co tu píšeš ty má jeden háček. Všechno co jsi uvedl můžeš dělat to ano, Pěstuj si travičku, stahuj hry, ale všechno to budeš dělat jen tak dlouho. Dokud tě nechytí. nemusí se to stát, ale může. Můj kamarád nedávno si málem hodil mašli. Jeho manželka si šla na jeden nejmenovaný server stáhnout novej film. Než se vůbec dostahoval, měla doma policii a nyní mají na krku pokutu dva a půl milionu, protože jim na kontrolu sebrali celý PC. takže já sám jsem se s tím nesetkal, ale stalo se to někomu koho znám a kdo bydlí nedaleko mě a i to je dost nepříjemný pocit. Takže tak nějak nechápu, jak tu můžeš lidi nabádat ke krádežím a pěstování lehkých drog a na to jim psát lidi mějte rozum?? O.o Já myslím, že kdo rozum má, tak si počká až hra spadne na 300 korun. V dnešní době je to z 80% otázka pár měsíců a to už asi není taková částka, že by někomu krvácela peněženka. V případě konzolí je to o to snažší, že se dají hry půjčovat a nebo existuje poměrně slušný bazar.
  • Zajímavá diskuze. :) Někde jsem tu zahlédl, že "není pirát, jako pirát". A kus pravdy na tom je. Před rokem 2000 a ještě pak i kolem něj, jsem pirátil taky. Vlastně jsem neznal nikoho, kdo by hry kupoval. Vše se tahalo a nebylo to zas tak snadný jak dnes. Na hry prostě prachy nebyly a rodiče na to káleli, nebo nemohli, nebo nechápali. Dnes mám v poličkách přes sto originálek, jsem na ně hrdý, obvzlášť na asi 10 velkých speciálních edicí. Dokoupil jsem i spoustu starých srdcovek z těch dob, co jsem hry jen tahal. A co se týká těch DEMoverzí, odvolávat se na to, že nejsou DEMA... Proto pirátím. No... je to hezký způsob jak si ulehčit svému svědomí, ale těch DEMOverzí zas tak málo nevychází. Stačí se lognout ne Steam a hned tam vidíte demoverzi na připravovaný Spec of the Line, nebo na Risen 2: Dark Waters, přídavek pro Civilization 5, Batman Arkham City a tak dále, byť některá dema vycházejí až po vydání hry, některá ne. Holt každý dělá co mu jde nejlépe. Každý by si měl uvědomit, že pokud stahuje tak krade a každý by si měl uvědomit, že hry jsou jen další koníček a je na každým jestli do něj prachy bude dávat, nebo nebude. Ale taky potom nemá právo člověk co hry nekupuje vykřikovat, že stojej za prd. když neudělal nic proto, aby byly lepší. Je tu někde krásný případ těch bot v krámě... Už vidím jak ten člověk ukradne boty a za čtrnáct dní přijde do krámu a řekne prodavačů: "Ty boty nestojej za nic!"
  • Rorschah ty hlupaku!!! Co to tu meles?? Jedinej kdo tu moralizuje jsi ty :D Tahni tam odkud jsi prisel zlodeji!! Socko spinava! Ty teprve spadnes z VEJSKY
  • Presne tak, Pirati nejsou jen zlodeji umeji i danou praci ocenit.
    Teda pokud je teda co.
  • Navic hovoris uplne jasne: "Nebavila by mě ani kdybych za ni zaplatil. Proč? protože už to nejsou ani hry..." To je presne ten spatny nazor, ktery se lidem snazim vyvracet.
    Kazdy ma pravo, aby se mu neco nelibilo, to nikomu neberu, ale pokud verejne vykrikuje, me se ty hry nelibi a stejne je hraje (pirati), tak to je hodne spatne.
  • Cosi
    Necapito. Tvůj názor na kradení her, které tě nebaví a ještě si to ospravedlňovat je prostě postavený na hlavu. A tvé prodávání obrázků a hry, je na příkladu co jsem uvedl jedno a to samý to že to prostě nedokážeš pochopit taky svědčí samo o sobě. A není diskutabilní kdo koho okrádá. Pokud člověk ukradne hru tak jí prostě ukradne. To že není fér, co některé firmy nabízejí za produkty a co je napsáno v jejich smlouvách není předmětem této debaty a nevím proč to sem vůbec taháš.

    Kdybych viděl na výstavě kresbu od 10 letého kluka taky se nad ní pozastavím. To není určující měřítko kvality.

    Ty nevidíš ve hrách práci několika stovek lidí a nedokážeš ji ohodnotit?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit