Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli jsou dobrý nevím. Ale lidi se nad nima pozastavují :) Kdybys o to měl extrémní zájem :D i takový obchod posunuje dál, zviditelňuje jméno:) každopádně jsou to lidi,kteří v tom vidí moji práci a dle jejich uvážení ji hodnotí.
  • Rorschah: A jak jinak brat ten manifest? "Lidi nebudte blbi a neplatte za hry?" Vzdyt hovori uplne konkretne a tak ho beru. Pokud jsi tim myslel neco jineho, nebo vic zesiroka, tak to tak musis napsat, neumim cist myslenky a domyslim si jen to co je zjevne, aby se mi nestalo, ze si zacnu vymyslet :)
  • Robotron,tys mě vzal asi hodně doslova co? :d
  • Rorschah: A jsou tvoje obrazy dobry? Prodal bys mi jeden treba za 1Kc? :) Sorry, to sem si neodpustil :))
  • Asi nevíš,jak to na VŠ funguje ..... tvůj názor, ja ti ho neberu. Já řekl taky jen svůj. Moje obrazy a hry, moc bych to do sebe nemíchal. Jabka a hrušky. Já je prodávám za cenu stanovenou ZÁKAZNÍKEM, tím pádem nikoho neokrádám lacinným kýčem za velké prachy. Navíc každý kus je originál, nejedu seriovou výrobu milionu kusů každého za litr .... celý můj přispěvěk stojí na tom, že se dneska hráč nechává sprostě okrádat, tudíž je diskutabilní, kdo koho vlastně okrádá. Detaily jsem použil k demonstraci konkrétní situace. Capito ?
  • Odulin
    Jasný, beze zbytku souhlasím. Argument "hry uz dneska nestoji za nic, proto za ne nedam ani korunu" taky nechápu, ač rozhodně nejsem svatej.

Jo a koukám, že zas máme oba v práci fofr.:))
  • Ja taky nebojuju uplne proti piratstvi, nesnazim se moralizovat (aspon doufam), jen mi jde o tu konkretni zkusenost, na kterou reaguju, ze casto v diskusich vidim lidi psat, ty hry uz dneska nestoji za nic, proto za ne nedam ani korunu (zjednodusene receno). A to mi vadi, v tomhle vidim, ze je neco spatne a spatne na strane tech lidi s ultimatinim nazorem, protoze neni pravda, ze jsou dnes hry spatne oproti jakekoli dobre driv. Jsou jine, jsou tu rozdily, ale je stale spousta prvotridne udelanych her a takovej nazor ja proste netoleruju a snazim se ty lidi primet videt, ze i dnesni hry za to stoji, kdyz se poradne a s rozumem vybira :)
  • Cosi
    To je ta potíž internetových diskuzí, když se někdo rozohní tak si bude moralizovat jak bude chtít, to že se to jinému anonymnímu uživateli nelíbí a nestojí o to nic nezmění. S tím musí člověk co něco napíše do diskuze počítat.
  • Cosi
    Tak proto chceš jít na vejšku, mezi své. A já nerýpu jen vytahuji věci které si ty napsal a jsou postavené na hlavu. Jinak očekávám reakci na to, co bys dělal kdyby ti někdo podle tvého mustru ukradl obrázek.
  • Odulin
    Jj no Robe dávám ti za pravdu, ale musím říct, že i v těch "dřevních" dobách bez netu jsem si na nedostatek her (i dobrých) nestěžoval..kamarádi a annonce to spolehlivě pokryla.:) Asi jsem měl štěstí na zdroje, proto mi to přijde tak samozřejmý.

Např. naše první cédo z annonce->http://postimage.org/image/l5h7pln2f/
    Hustejch fláků je tam myslim víc než celkem dost:) Mně spíš šlo o vztah k neplacené hře VS k placené, ale to je dlouho debatu..to asi rozeberem jinde.;)
  • No ono to podle toho manifestu tak trochu vypadalo :)
  • V pracovní době? mám ji pružnou.... třeba se nad tím někdy zamyslet,že ne každý stojí 12h u pásu... a naposled říkám, přestaň mi tu prosím moralizovat, já o to nestojím.
  • Já prostě vážně nemám rád urýpané moralisty. Nevím jestli bydliš sám, nevím kolik ti je, nevím jakou máš práci, nevím jestli jsi na výšce. Ale právě na výšce je warez nejvíc rozšířený.
  • Cosi
    To by mě zajímalo co děláš za práci, že máš v pracovní době čas psát do diskuzí po internetu.
  • Pořád nevím, kde jsi přišel na to, že se o to nezajímám a že to sekám jednu za druhou. To jsem to napsal tak nesrozumitelně? já jsem býval hardcore player když byl čas,vyrostl jsem v době kdy hry zažily boom, kupoval jsem si za kapesné alespoň časáky (když měly čas od času v sobě cd/dvd s nějakou peckou). DE3 shodou okolností mám doma, ale nechytl mě tak,jako DE1 ...
  • Jo, ale to bylo v dobach jeste pred internetem, nebo s pomalym internetem, kde ziskat dobrou hru byla asi takova vzacnost a radost, jako si na ni dneska vydelat. Taky bych rozlisoval v tomhle doby minule a dnes, kdy staci nazhavit torrenty a mam to doma ;)
  • Odulin
    Rob:"Kdo hraje z warezu, nevybira si, hraje vsechno a nic poradne, nema k tomu zadny vztah..."..sorry ale prosím neházet ani piráty do jednoho pytle:) Bejvaly doby, kdy se prakticky JENOM pirátilo a vztah jsem si taky velmi velmi pěkný vybudoval :))
  • Starej dobrej smennej obchod, nekdy by to bylo i fajn :)
  • Cosi
    Tos jim mohl dát rovnou ten obrázek a požadovat za to hru, ne? *1*

Jinak, zkus nahradit slova pirátění a stáhnutí ve svých článcích slovem kradení, protože to přesně děláš. Pak už to nevypadá jako ospraveditelná činnost, co?

Taky by mě zajímalo, jak by si se tvářil na to, kdyby ti někdo ten tvůj obrázek zpirátěl/stáhnul, měl ho týden doma, a pak by si zpirátěl/stáhnul jiný. "Přeci on se na ty obrazy podívá, vyhodí, nikam nešíří. Nebaví ho, tak proč by za ně zaplatil. Proč? protože už to nejsou ani obrazy..."

Pokud v tom nevidíš tu podobu, tak přestaň šetřit na vysokou, protože tam se s tebou takhle nikdo bavit nebude a budeš tam jen pro smích.
  • Prijit s vyraznym technologickym pokrokem uz dnes neni mozne tak jako driv, protoze vyvoj v tomto smeru se zpomalil, ale porad se vydavaji prvotridni hry, ktere hlavne maji skvely obsah a hratelnost, jako kupr. co jsem hral za posledni cas multiplatform. hry Human Revolution, nebo L.A.Noire. A i kdyz maly, treba zrovna L.A.Noire bych rekl, ze je tam znatelny pokrok i v technologii, kdy ta hra je hodne komplexni a slozita (na vyvoj a propracovanost). A to je hlavne o tom, se o ty hry zajimat a ne jen sekat jednu za druhou z torrentu a rikat, uz to neni co byvalo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit