Přejít na výpis diskuzí
80 procent hráčů prý neuvidí poslední level nového Hitmana
26.6.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Většinou hry nedohrávají piráti, protože mají nainstalovaných 20 her najednou, z toho dohrají tak 2 nebo 3 hry a zbytku si neváží, hrají všechno možné na přeskáčku podle nálady, až se jim ovládání z jednotlivých her plete dohromady a když začne docházet místo na disku, tak prostě něco vyhodí. Tímto vážně nechci nijak moralizovat ani nikoho soudit, mluvím z vlastní zkušenosti, protože kdysi jsem byl na tom úplně stejně. Až když jsem začal chodit do práce a vydělávat peníze, tak jsem si začal hry kupovat, hrát pěkně jednu po druhé a vážit si jich. A je to tak lepší přátelé.
-
Jo, to jsou ty změny v půlce věty, původně tam mělo být Ty, kteří dělají to trápí... a už je hrubka:)
Dík:) -
Takovych her jak je Mafie 1 je ale bohuzel malo.
-
Drobná oprava: "Ti, kteří na hře dělají..."
-
možná se to liší od typu hry a hráče; já mám moc rád RPG takže DA:O 8 x, ME 5x, Planescape Torment 3x atd. vetšinu her sem vždycky dohrál minimálně jednou, ale znám spoustu lidí (převážně mladších) kteří nejsou schopni hry dohrávat
-
Co je to za pitomost. Já teda hru, pokud je dobrá a baví mě dohraju do konce, včera v noci jsem dohrál Zaklínače 2, předtím Maxe 3 a teď začínám Ghost Recon ... dohrát hru je snad cíl a ten pocit, když dojdete na konec je parádní.
-
Tak to máme stejně *3* Blood Money hraji neustále a dovolím si tvrdit, že mě nikdy neomrzí.
-
To vysvětluje proč má většina her tak debilní/odfláknuté konce...
-
Platících nebo neplatících hráčů? Protože jak jsem si (bohužel) všiml u sebe, čím víc neoriginálních her, tím víc jich zůstávalo nedohraných a nedokončených... Sice jsou i výjimky u originálek že, hlavně pokud jsem si je nekoupil z vlastní kapsy. *7* *4*
ale to nezmiňuji špatné hry, které je problém dohrát sám o sobě. -
to je tak..
...hitman codename 47
vo svojej dobe velmi nepochopena hra a vobec ma neoslovila. Nedohral som s cheatom.
...Hitman 2 silent assassin
dokonala hudba dokonale cestovanie po svete, dokonale STEALTH, proste moja osobna revolucia. dohrane min. 20x
...Hitman contrracts
graficky a hratelnostne to iste co 2 ale uz bez hudby a originalnejsich lokacii. tesil ma hlavne pre ten remake, level meat kings party a pribeh s koncom ktory sluboval skvele pokracovanie. dohrane 3x
...hitman blood money
absolutne najdokonalejsi level desingn v mojej osobnej hernej historii, nezabudnutelne WOW momenty napr. karneval v new orleans. hratelnostne prekopane k dokonalosti a vylepsovanie zbrani ci gadgetov, ku koncu sa este viac pridava na plyn este lepsie levely a spusti sa pribeh plny kospiracie a mnohych uslintanych otazok. Kratkost hry mi nijako nevadila, len to pokracovanie malo prist uz skor. dohrane nekonecno x a stale hrajem ked si chcem zlepsit naladu. -
taky sem hodne her nedohral do konce, vetsinou me hra omrzi repetitivnosti hernich prvku, grindovanim neceho (me3 u konce) a nebo me odradi z jinych duvodu.. ale zrovna u hitmana (blood money) se me tohle netyka, uvidime jak si povede novej
-
chcete aby se hra hrala vicekrat???Neni nic jednodussiho nez kazdej mesic nevydavat 5 her celej rok jak trotlove...Tri hry za rok a Bude se hrat opakovane a jeste to bude kralovsky bavit..Driv bylo Diablo, Half life a Dungeon master a Na dalsi hru se cekalo pul roku...
-
Ja se tomu až tak moc nedivím,ikdyž 20% mi přijde trošku malo.Mám kamarady,kteří i dobre hry nedohraji a vrhnou se na další a další a pak se k předešlím ani nevráti. A to hrali např. Crysis I a II nebo Bioshock.Někdo to přestane hrát,protože se mu přestane dařit,nebo neví co má dál dělat.
-
Přiznám se, že já jsem taky spoustu her nedohrál a i teď mám na PC možná 10 rozehraných her. Některé mě prostě po určité době přestanou bavit a pak už nemám chuť se k nim vracet, u jiných je to spíš jen přestávka po dlouhodobém hraní.
Není ale žádné pravidlo, že hráč musí hru dohrát, aby si ji užil, a naopak, že hra, kterou nedohraje, je špatná nebo nudná. Já třeba miluju RPG, přestože jen u jednoho jsem dokončil hlavní příběhový quest. -
No ja osobne k ním patrím..mnohé hry mám veľmi rád....a bavia ma, ale vždy raz príde chvíľa keď mám chuť na niečo iné..a bum...už sa k nej sotva vrátim.....
-
co to je za blbost, 20% dohraje celou hru? to si vycucali z prstu nebo se tak vymlouvají, protože je jejich hra neskutečně krátká? Pokud to není uplně sh.t hra tak ji snad člověk dohraje ne?
-
Tak to je samozrejme obecnej fakt. Stacilo se uz pred lety podivat na stats Steamu a achievementu, kdy spousta lidi nedohrala ani kratoucky Epizody do HL2 a spoustu jinych, obecne vybornych her.
Samozrejme hraci (= urvanci na forech) vsechny hry dohravaji, ale beznej spotrebitel zridka kdy. Jednoduse jak bylo receno, ztrati zajem a jde si pro dalsi. -
Když je hra dobrá a chytne mě, tak ji dohraju i 10x stejně, jak jsem dohrál např. Mafie 1