Přejít na výpis diskuzí
80 procent hráčů prý neuvidí poslední level nového Hitmana
26.6.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
sakryš, to jsem já *15*
-
"Myslím, že lidé se prostě nejsou schopni na takovou dobu připoutat k jednomu produktu. Okouká se jim. "
to zartuje,ze? akoze ludia v dnesnej dobe nevydrzia pri priemernych 8 hodinach hry? *7* -
Kdo by ty konzoloidy taky hral, kdyz uz nedelaj ani dema
-
No, já jsem takový poloviční pirát(není se čím chlubit) hlavně kvůli finančním možnostem v mém věku, ale zrovna tohle mě nepotkalo. Já bych prostě nedokázal hru nechat nedokončenou, leda když mě dost nebavila. Sice občas mám na disku 10 a více her, ale hraju jednu, do které se prostě zavrtám a ty ostatní jsou hezky zastrčené na ploše, dokud nedohraju a nebudu mít chuť na něco nového. Navíc, představa, že takhle přeskakuju mezi 5 a více hrama je teda dost... no prostě, aby se člověku mixovalo několik příběhů, pořád jiné ovládání atd. tak bych v tom měl pěknej zmatek a hned by mě to přestalo bavit. Od někoho mladého jako jsem já to zní divně, ale stejně není nad to si dobrou hru zaplatit *15* . Zaměstnání na mne také čeká... *4*
-
absencia deja, nuda, linearita? a oni sa idú čudovať prečo im to vlastne nikto nevie dohrať... podobným dojmom na mňa pôsobí teraz splinter cell... doslova sa premáham aby som tú hru vedel dohrať... stále sa ženiem za jednou a tou istou osobou lebo ona má nejaké kódy a tie kódy už keď ich mám v ruke tak s nimi padne lietadlo atd atd... stále robím jednu a tú istú vec len sa to predlžuje...
-
Verim, ze pirati nedohravaj hry, ale ze az 80% lidi hru nedohraje? Tomu neverim, nechci tomu verit :) To je jako cekat rok na novej supr film a odejit z kina v polovine *7* . Ja nedohral akorat LA Noire a Infamous 2. A ne jen tak, LA noire jsem mel na pc ale odesla grafika, InFamous jsem pucil kamaradovi a uz to nikdy nevidel, nastesti ted jsem dostal Infamous 2 zdarma diky PS+ (spolu s 9 hrama a za tyden 3 nove, yay) takze alespon jeden rest napravím :)
-
no já třeba poslední dobou kupuju hry na steamu, ktrý jsem kdysi hrával a výborně mě bavily ,ale nebyly to zrovna originálky. Sice je z nedostatku času většinou ani nenainstaluju - je to super pocit . Koupit si konečně legálně něco na čem jsem strávil tolik času :-) (v poslední době to byl SW: Jedi Academy)
-
A predtim jsem hral a dohral L.A. Nore, u ktere nevim presne, na kolik byla hodin, ale prisla mi na tento typ hry hodne dlouha.
-
Ale to sou zase ty zevseobecnujici nepravdy. Urcity procento veskrze akcnich fps, jsou kratky, sou blby, ale to sou vetsinou ty, co berou single jen jako tutorial k multiplayeru. Kdo nehraje na medium, nedej boze easy a dokaze si vybrat, tak je na trhu velka spousta dlouhych her, co za to stoji. Aktualne mam rozehranou Valkyria Chronicles 2 a mam tam odehrano 48 hodin a jeste neni konec. Jde o to si umet vybrat.
-
Co jsem nedohrál za dobu, co mám ps3 (3 měsíce), tak jsem nedohrál Fallout 3 a Killzone 2, které mě zrovna dvakrát nebavily. Třeba teď hraju po druhé Deus Ex: Human Revolution, který mě i tak baví, což u mě neni neni zvykem.
Hitman určitě jasná koupě, i když jsem předchozí díly nehrál. -
hry jsou krátke a za koupi malokterá stojí snad jen arma 2 a witcher 2
-
to bych napsal drzkuju :)
-
Jak píšeš bez diakritiky, tak ta věta vypadá, jako bys ji psal o sobě. *2*
-
Tak to je presne muj pripad nedohral jsem RDR,Batman AC a Kingdoms of amalour (ale treba Demon a Dark soul mam dohranej 10x a ted Dragons dogma uz jedu 3 kolo) asi mi necim nesedly sam nevim proste uz nemam chut se k nim vracet i kdyz me bavily
-
i know that feel, bro
-
Hitman je jedna z her.. na ktery se opravdu ale opravdu těším.. *15*
-
Tak tak. Jedinou vyjimku, co si pamatuju, ze sem jinedohral, byl Far Cry 2 a to z duvodu bugu, ze hra uz dohrat nesla. Ale pocitam, ze se k ni jednou vratim.
-
Taky to tam mám. Pouze když zjistím, že mě nějaká hra opravdu vůbec nebaví, tak s ní seknu, ale to se stává opravdu jen výjimečně. Hry si kupuji na základě všemožných informací, názorů a recenzí, takže málokdy šlápnu vedle a 95% zakoupených her dohraji až do konce.
-
Skoro zadnou hru nedohraji a jeste pak v diskusich drzkuji, jak dnesni hry nestoji za nic a jak jsou strasne lehke a kratke. :)
-
Dohrávám všechny hry a hraju je hned na nejvyšší obtížnost a nemám žádný problém. Nedohrát hru a koupit si další by bylo hloupé plýtvání. Taky se trochu považuju za hardcore hráče a nedohrát něco, co jsem začal bych barl jako osobní prohru a zbabělost :) Naštěstí dnešní hry jsou na hard a hardcore obtížnost většinou v pohodě dohratelné.