Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirekdusinojc
    No možná bych trochu mírnil to nadšení. Stále je dost možné, že ty koncepty dělal nějaký Čech, který tam prostě jen zanechal svou stopu. Předpokládám, že nápisy jsou většině lidí u zadnice a tak si toho před vypuštěním do éteru nikdo nevšiml. Nicméně sám bych byl rád, kdybych se mýlil a v novém Deus Ex opravdu česká lokace byla. Jen doufám, že to nedopadne tak zoufale, jako třeba v Call of Duty nebo Modern Warfare či jaká hra to byla, kde se Češi zásadně jmenovali Dubček, Havel, Jágr, mluvili s ruským přízvukem a nápisy překládal Google.
    • misho8723
      Hra sa ide odohrávať v Prahe - stanica sa ide volať Útulek, ktorá bude slúžiť ako ghetto pre augmentovaných ľudí a Praha má v hre prezývku Golem City
      • Závěrem mise bude boj s bossem - Prezidentem Zemanem, který díky časté augumentaci (ještě více) zmagořil. *1*
        • Zeman v roce 2029 bude za 1) po smrti a za 2) po dvou funkčních obdobích, takže už nebude moct kandidovat. Spíš bych to viděl na brutálně vylepšenýho Babiše. Přece jenom, vlastní Augmofert.
  • Malleth
    Stejně vypadající prostředí, stejný barvy, stejná postava a podobný zbraně. Je to další díl nebo remake Human Revolution?
    • del0
      To nevim, ale původně mě napadlo, že se bavíš o Bloodborne...
  • Inquisitor
    Tak hlavně aby nemluvili rusky :)
  • smejki
    Konečně budeme moct střílet české fízly? Česká punková obec tento projekt schvaluje!
    http://im.tiscali.cz/games/2015/04/08/459759-deus-ex-mankind-divided-1440x938.jpg
    • Já si myslím že v té době budou naši policajti vypadat uplně stejně jak dnes. *15*
    • doufám že tam bude i CZeta, když už tam bude tak hodně Česka.
      • jindra.veliky
        to je sci-fi zbran jak prase a taky tam budou urcite ulice plny skodovek! *7*
        • Co by ne? Má se to odehrávat za 14 let. To tak akorát vyleze ven Octavia V.
      • smejki
        CZ 805 BREN - vyšťouchněte si oko počesku... anebo podložte kinklající se stůl.
        • Zajimá mne jestli by se ty naši čeští pupkáči vešli do těchchle hi-tech exoskeletonu *1* Krabice na víno a konspirace na Rátha doufám taky bude zakomponovaná
          • "konspirace" ... s uvozovkami aby bylo jasno... A Agumentovanýho Zemana prosím !!!
  • na jednom screenu ja take ovoce, zelenia :-)
  • snad to bude lepsi nez DX:HR.... hral sem vsechny DX, HR byl pro me jeste horší než dvojka, tu sem aspon dohral, HR prostě ne, ani na vicero pokusů.

Nejvíc mě dostalo, že když sem se napotreti odhodal to rozehrat ve verzi Directors Cut, tak ta fungovala este hur nez puvodni release. Snažil sem se to opravit (divný cukání) ale po dni na netu sem zistil, že to fakt nemá cenu, že je to proste tak a mam si radsi zahrat original release... neskutečný
  • Tak Praha je asi jistá. Na screenu http://foto.games.tiscali.cz/deus-ex-mankind-divided-17136/459754 je i nápis "čerstvé maso" a "koření".
    • už na dřívějších koncept artech byl nápis obchod, česká spz atd.
      • Možná to mělo být Rusko, Polsko apod. akorát se spletli... :)
  • Robotron3
    Rád slyšim, že zpytují svědomí u bossáků, protože ty divný uzavřený prostory s bossy byly v kontextu celý hry takový nedůstojný, nebo jak to říct.
    • jeanczarny
      Přesně tak. Celou dobu cpu body do stealth dovedností a běhám s puškou na uspávací šipky a najednou prásk a hodí mne to do uzavřené místnosti s týpkem s rotačákem, který mne má asi na gps, protože ať se schovám kam chci, pořád o mě ví..Některé ty souboje pak byly neskutečně frustrující
    • Jak to říci. Celou dobu jsem u sebe měl pouze taser a uspávací pušku. Boss tedy velmi překvapil. Nemile..
      • fallanga
        Nápodobně. Naštěstí jsem měl i zásobu granátů, tak jsem je tam naházel všechny najednou a bylo hotovo.
  • C-BEAM
    tomu, že sa poučili uverím až konečne najmú kvalitných leveldizajnérov, pretože to čo predviedli v HR alebo v Thiefovi bolo nedôstojné vzhľadom na tieto dve legendárne série. Ak vedia zohnať skvelých grafických dizajnérov tak určite si poradia aj stýmto nedostatkom. A ideálne keby hru zprístupnili aspon jednoduchému modovaniu. Potom im uverím, že to myslia vážne.
    • maros.goc
      dizajn v HR bol uplne spickovy! ...na Thiefovi nepracovali oni, ale B team Eidos Montreal
      • Na thiefovi nerobili oni ? Aj som si to myslel. Som si pri hraní thiefa hovoril, že nejako zleniveli a ono nakoniec nie. *4* Uf
      • C-BEAM
        grafický dizajn áno, level dizajn bol katastrofálny, bolo to vidieť hlavne v hojnom využívaní vetracích šachiet, veď na čo otvárať priestor a urobiť ho štrukturovanejším keď môžem dve miestnosti prepojiť vetracou šachtov, že ? aké jednoduché ! Pripomína mi to prvý Half-Life ktorý mal síce skvelé a variabilné prostredie ale leveldizajn miestami vôbec nedával zmysel a takisto tam bolo vetracích šachiet ako nas*atých. Ale to bol rok 1998, dnes by som čakal viac.

A ktorý tým na tom pracoval je mi jedno, obe hry spáchal Eidos Montreal.
      • Thief taky nemá úplně špatně zpracované město, jen by mělo být větší a hlavně bez loadingu. Tam se pořád něco načítalo...
  • to nevadi proste udelame dalsi deus ex

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit