Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle videa je to taková budgetová střílečka s tím, že se proti sobě postaví dva mechy, které do sebe střílí v podstatě bez pohybu a strategie tak dlouho, dokud jeden z nich neodpadne. Zajímavější MP mi tedy přišel například v Crysis 3. Hraje ho ještě někdo?
  • A zatím stále žádná zmínka o Insurgency, které se doopravdy povedlo.
    • woczlf
      Recenze je napsaná a v nejbližší době se objeví. A ano, hra se opravdu povedla!
      • To zase bude shitstorm, že se indie hrám dávájou vysoké známky *9*
  • Pete.palis
    Máznout pryč Mechy, Jetpacky, hopsání po stěnách a připomíná mi to Homefront ;)
  • Samozaměřovací pistole, to je po regenerujícím zdraví už druhá berlička dnešních invalidních stříleček.
    To už víc připomíná tohle http://bit.ly/1fjpzAK než tohle http://bit.ly/1brJW3h *2*
    • No ale musim uznat, ze jak mi to pri prvni zmince prislo jako blby napad, po shlednuti prvniho videa to skutecne vypadalo docela dobre vyvazene a zdalo se, ze assasini nebudou nijak dramaticky otravnejsi, nez sniperi v jinych hrach.
      Ovsem jen do chvile nez jsem videl ten sileny multi-lock ve videu druhem, to je fakt na pest.
  • Blbá střílečka k nerozeznání on jiných. A pak jsou tam teda mechy. Takže se změní měřítko ze kterého se ta blbá střílečka zobrazuje. Jiný druh multiplayeru...
    • Blbý názor, k nerozeznání od jiných ....ty střílečko ...
    • tak nejak .. docela zklamani .. a jedinou vec (Mechy), ktera to mohla nekam posunout udelali, dle meho vkusu spatne ..
  • Prostě to chce novýho Quacka, Unreala Tournamenta a reinkranace BF2 a tečka :-P
    • To už jsme tu měli. Naopak. Chce to této hře přidat něco, co jí odliší od běžné multiřežby. Dynamika hraní je sice vysoká, ale to můžu hrát pingpong a vyjde to nastejno.
    • jinými slovy, chce to stroj času v kombinaci s vymazavačem paměti *3*
  • Trošku OT: Páčila by sa mi hra na spôsob Mechwarriora, ale nie arkáda pre masy, skôr hardcore simulátor na úrovni DCS, takú vec by som na Kickstarteri určite podporil *5*
    • mas mechwarrior online...i kdyz me to pride jako nekonecna aplha paril sem to zhurba mesic pak omrzelo
  • Titanfail
  • to vypadá že ve strilečkach mame 2 extrémy, ultra arkády a simulátory a nic mezi. proč by mel voják skákat z druhého patra a nezlomit si nohu a proč se pohybuje po bojišti tak rychle?
    • Protože to není simulátor boje v budoucnosti, ale hra, pokud jsi chceš zlomit nohu skoč z okna ty ....
    • "Neco mezi" je v podstate BF, i kdyz tihne trochu vic k te arkade a u trojky uz byla videt urcita "codizace".
    • jonatan.hanzlik
      ...říká se tomu exoskelet. Představ si že to vojáci už používaj *7*
      • Jak se říká, kdo něco nezná, tak to pro něj neexistuje :D
    • Jason_dinAlt
      Možná mají nějaké speciální kalhoty s "posilovačem". Něco ve stylu jako měl Kulhánek ve svý pslední knize.
      Tyhle záležitosti (ne jen) ve hrách z budoucnosti, lze při troše fantazie celkem lehce vyargumentovat.
    • Nojo, chtělo by to něco navíc. Něco, aby to nebylo jen hektický běsnění.
      • to o čem mluvím predstavuje presne ghost recon online nebo i ghost recon future soldier mp. bohužel první ma docela linearni a male mapy a druhy nefunkcni mp s nulovou hracskou zakladnou
        • skus Insurgency
  • Popravde z videi v clanku som z hry bol totalne sklamany, ale ked som teraz pozeral tuto.
    Chalanisko hra a aj bude este hrat na twitchi, tak posuddte ako sa vam to bude (ne)pacit.
    http://www.twitch.tv/angryjoeshow

Uz mam troska lepsi pocit z tej hry :D
    No ale asi najlepsie by bolo si to rovno skusit aj zahrat.
    Lebo stale neviem co si o tej hre mysliet...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit