Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonatan.hanzlik
    Mechanismy hry. Meh.
    Titáni. Meh.
    Příběh. Směšné...
    Co mě ale zaujalo a co vypadá opravdu nadějně, je samotné prostředí. Vypadá to, že level design se jim povedl docela zásadně...jen škoda chybící destrukce prostředí. Je to sice Source engine, ale přece jen. Mechové velcí jak baráky nejsou schopni ty baráky ani škrábnout? Zvláštní.
    • No, rozhodně by s tou případnou devastací byla slušná p*del, zvlášť když by to mohlo ovlivnit místa dopadu a stav robotů. Ostatně jak ve videu - to by čuměl nejen kolega Smutný, pokud by mu vyšlo to přivolání na střechu, jak by se s Titánem proletěl až do sklepa.
      • Jack1947
        Sakra jak mi to v tech hrach dneska chybi... prvni hra vubec bylo PS2 MERCENARIES1 to bylo paradni na svou dobu. ( taky uz uteklo fura let a mozna nebylo 1). NOSTALGIE
    • něco tak náročného jako zničitelné prostředí by si jistě vyžadálo desítky gigabajtů super rychlé paměti, procesory s více jádry a grafické karty s výkonem o jakém se nám ani nesnilo.. a to je, přiznejme si to, čistě sci-fi

(a ty zalez do kouta Red Faction)
      • Jack1947
        No jo, tam to bylo celkem GOOD achjo vzdyt to je HAVOC par inovacnich prvku a neco navrch... a zadne extra hw neni potreba. *4* Jenze to nikdo nechce , bohuzel. *9*
        • to s tím hardwarem byla ironie, protože tu samozřejmě takový HW už dávno máme

kdysi jsme s kamarádem právě v Red Faction zkoušeli zbořit celý level v multiplayeru, ale po čase jsme narazili na nějaký limit a víc už toho rozbourat nešlo, asi právě kvůli paměti, ale dneska už by to nebyl probĺém
          • Jack1947
            Jo... sli budovy znicit jen do urcite miry... dneska uz by sli znicit uplne. *3*
      • jonatan.hanzlik
        Red Faction. Přesně! Na úrovni téhle hry by se zničitelnost prostředí určitě dala zvládnout a přidalo by to na atmosféře.
    • Jack1947
      To vysvetlovali... tady clanek nebyl ale u "konkurence" ze nechtej jit timhle smerem... ja to dovedu pochopit vzdyt na niceni vseeho a neceho je BF. Tady at je to intenzivni "roboti sekana". *5*
      • jonatan.hanzlik
        Já o tom jejich vysvětlení vím, to neznamená, že s ním souhlasím. Nemusí to být ve stylu trapného ničení mrakodrapů či podobné...stačí že mech udělá raketou díru do zdi. Nemusí bořit domy.
        • A proč by to nešlo i obráceně? Dát nálož do kanálů a vyhodit kus silnice pod mechem, nebo na něj sesypat dům...

V tom byl dobrej World in Conflict. Detailní a krásná mapa na počátku boje a pak jedny velký trosky plný kráterů.
  • Jack1947
    http://www.titanfall.com/beta

In case you didnt know... snad se na nekoho stesti usmeje no. *3*
    • no podal jsem zadost, ale rano jsem videl nejake videa tak pokud si me nahodou vyberou a pujde to tak rad prenecham :)
      • To bych byl moc rad kdybys mi podlal klic, pokud se na tebe stesti usmeje a na me ne.
  • Mechwarrior Online je strašná hra . kdyby alespoň fungovaly mise na způsob původních mercenary packů ... ale to ne . Celá dynamika hry je jinde než u offline Mechwarriora , arény a frontální souboje , míst pro taktiku minimum .... Skoušel jsem tři dny a raděj přesedlal na Hawken ... kupodivu ten mi sedl víc než Mechwarrior :(
    • Tak Hawken predevsim neni mechovka, ale vicemene klasicka FPS s jetpackem. Ze hrac sedi v "mechu" je v podstate jen zalezitost grafickeho ztvarneni. Tzn. MWO je v principu uplne jiny typ hry, s naprosto odlisnou dynamikou pohybu, boje a cele hry jako takove.
      Ze ti to nevyhovuje je samozrejme mozne, me zase zklamal Hawken prave tim, ze je genericka FPS s minimem zajimavych napadu.
      Kazdopadne zmena dynamiky hry MWO proti starsim offline dilum mi teda nejak utekla, v principu se to hraje stejne. Jen je to lip vyvazene (treba u trojky stacilo par salv na nohu a bylo vymalovano).
  • tie npcečka su akurat tak dobre na farmenie xp
    su pomale a mizerne strielaju ze kludne dojdes knim a das melee utok ..proste easy kill.
  • omg, vsetci "HC" hraci tu nadavaju na codko ze je to len tupa fps, rychla, bez rozmyslania ale očom bol Unreal Tournament? alebo Quake arena? ..a ake to boli zabavne hry. ked niekto dojde z roboty/skoly tak sa chce zabavit a odpocinut si..nie 3hodiny taktizovat aby mohol nakoniec raz vystrelit
    • XorxoxTalarius
      No ten byl hlavne o skillu a clovek nemusel hrat tydny aby se dostal ke kvalitni zbrani, jelikoz vsechny byly pristupne od zacatku a volne na mape :)
      • každý kdo si myslí že Quake je tupá rychlá fps bez rozmýšlení tu hru asi moc nehrál a měl by se jít okamžitě podívat na youtube na záznamy zápasů top hráčů, bude se asi dost divit
        • No to je sice pekne, ale zase argumentovat nejakymi top hraci mi neprijde uplne stastne. Verim, ze top cod hraci asi taky budou dobri, ale me hra zajima spise z pohledu toho prumerneho.
          Ja kdyz sledoval nejaka videa spicky z UT/Q apod. nekdy jsem ziral fakt s otevrenou hubou, ale zaroven si taky rikal "doufam, ze na tuhle uroven se nikdy nedostanu.." To hrani bylo nekdy fakt hrozne zbesily.
  • Kupujem, tento rychly styl codka je super, a zabava.
  • nadhera, akcia roka.
  • Jack1947
    Ovsem, ze "jiny druh hry" vzdyt roboti z kterejch se dalo vyskakovat a naskakovat zpatky (do nich) tu nikdy nebyli.

Prestante to srovnavat s tou breckou COD... pfuj navic mylne. *7*
    • VaZqeZ_EU
      ..akorát že jak jsi v tom mechovi a bojuješ proti druhému tak mě ten styl boje přijde úplně stejný jako COD.
      Nevidím v tom žádnou inovaci, jen se mění propriety (styl boje zůstává stejný).
      • Ode dneška budou všechny FPS s multiplayerem, který nejsou jako Arma "stejný jako COD"? Já tam vidím rychlou hru na mnohem větších mapách, než má CoD roky s úplně jinýma pravidlama.
        • VaZqeZ_EU
          To si nemyslím. Například mezi COD a Battlefield vidím o hodně větší rozdílnost než mezi COD a Titanfall. Jsou to takové detaily které nejsou na první pohled patrné ale jsou tam..
          • Jack1947
            Je to mozne, jenze fakt COD a tohle jsou (doufam) uplne odlisne hry od enginu po hratelnost.

Ta tady bude mnohem dynamictejsi, vertikalnejsi. Nojo jenze ten kdo vidi jen COD ( nahrano spoustu hodin) ten v tom cod jedine uvidi a pouze cod, nic jineho.

Ja tam taky vidim vice potencialu a pritom uzavrenejsi hru. ( v tom smyslu poctu hracu) ale cod opravdu ne. To nevidelo cod ani z rychliku.
            • Jack1947
              To je v poradku pristupovat k novym "vecem" ponekud skepticky. *4*
            • VaZqeZ_EU
              Tak určitě téhle hře přeji jen to nejlepší ale zatím bohužel zůstávám skeptický...
          • Miserius
            Rozdíl v multiplayeru CoD a Battlu neni na první pohled patrnej? Ten první pohled je s vypnutym monitorem nebo co?
            • Miserius
              Jasně Jacku, je to asi 30 minut co jsem k bleskovkám psal jakej fail ta hra je
            • Jack1947
              tak ne, kdyz ses opravil
            • VaZqeZ_EU
              Máš samozřejmě pravdu. Asi jsem to špatně napsal. Reagoval jsem na Ruize. Oprava: Jsou to takové věci které nejsou pro některé lidi na první pohled patrné ale jsou tam..
  • divim se že je ještě nežaloval Games Workshop za porušení copyrightu na slovo Titán ve smyslu obří člověkěm říditelný robot.. *1*
  • Paul_cz
    No je to vskutku revoluční hra, jetpacky a mechy jsem ještě v žádné jiné hře neviděl.
    • tomocz
      spíš jde o to, jak se to bude hrát a jak to bude všehovšudy všechno dohromady fungovat. Předpokládám, že ty bitky mechů budou asi trošku jiné, než například v Mechwarrioru. Ale jen hádám, nehrál jsem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit