Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Nesouhlasim. To jen vyjadřuješ jakýsi protest, ale v reálu je to spíš jen takové odlehčení, kterým by se nemělo plýtvat. Bohužel tady to bylo nešťastné, protože až v diskusi jsem si musel přečíst vysvětlení, jak to bylo myšleno. Když vtípek, tak ať je to zřejmé i bez vysvětlování.

A navíc se to ještě střetlo s minulými narážkami na Cage (v novinkách a Fight Clubu), které už mi pak začly lézt krkem.
  • Khanemis
    Právě, že tyhle narážky na hrajícího Pavla jsou přesně to, co tu má být. Normální uvolněná přátelská atmosféra, kdy se redaktoři mezi sebou nestydí se smíchem pošťuchovat, místo aby se tu dělalo drama jako v normálním zaměstnání, že někdo náhodou v "pracovním čase" nedával stoprocentně pozor.
    S profesionalitou jdi k šípku:) Přílišná strohá profesionalita zabíjí kreativitu. Neosobní žurnalistika jiných médií u nás se možná tváří jako strašně na úrovni, ale hlavně, že nám pak s vážným výrazem servíruje čím dál bulvárnější a debilnější zprávy.

Žádám víc záběrů na hrajícího si Pavla *1*
  • A co teprve za jednu noc :-)
  • Malleth
    Určitě. Ale je škoda že je takových her hrozně málo. Kromě Quantic Dream a tak trochu i Telltale se o podobný věci nikdo nepokouší. Přitom publikum tady je.
  • Naprosto souhlasím, na druhou stranu je třeba kontrovat tím, že všechny interakce v Heavy Rain tak nějak vyplývají ze situace, jsou přirozenou součástí běžících událostí, ale těžko se tam hledá nějaká opravdu složitá hádanka. Jistě - ta by zpomalila spád děje a to je přesně to, co by Heavy Rain zabilo, ale chci tím jen říct, že oba dva styly mají něco do sebe. Z pohledu složitosti herní náplně je to jako jeden večer koukat na zběsilou detektivku a druhý na těžký psychologický film. Já beru oboje - variabilita je potřeba, aby se člověk nepřejedl stále téhož.
  • Výslovnost některých anglických názvů mě fakt dostala. "bejaund", "auatár", "khemeuon" *1* Když se snažíte napodobit americký akcent, zní to daleko hůř než hrubší český přízvuk.
  • Amylee.Anderson
    Mně ten Cage přijde jako naprostej stalker :D (a teď nemyslim hru :)
  • Malleth
    Asi bych to nebral tak vážně. Je to náhodou vtipný. Pak si z Beyondu stejně všichni sednou na zadek.
  • Malleth
    Velkej rozdíl a pro mě asi nejzásadnější mezi klasickýma point and click adventurama a hrama od Quantic Dream je způsob jakým interaguju se světem. Real-time kontrola postavy jak v pohybu, tak během interakce přeci jen člověka vtáhne do hry víc než klikání a čekání než tam postava dojde nebo něco udělá.
    Stejně tak počet a provedení interakcí s prostředím je trochu jinde. Zatímco v klasických adventurách je pár aktivních objektů u kterých postava něco udělá nebo řekne, v Heavy Rain je plno objektů s kterýma můžu interagovat smysluplným způsobem.
    Většina interakcí sice nemá vliv na průchod hrou (např. pustit si rádio, odsunout židli a sednout si ke stolu, otevřít lednici a napít se džusu nebo vzít míč a házet si na koš), ale dělají ten svět živější, uvěřitelnější a zábavnější na prozkoumávání.
  • Takový reakce nechápu. Je to snad jen jeho problém jestli neposlouchá. Proč se kvůli tomu rozčilovat.
  • paradni video,dekuji.Cage je silenec ze si s tim dava takovou praci,nastesti pro nas :-).na hru se tesim a vubec to ted vypada na vanoce.LastOfUs,GTA5,Beyond,DayZ a jeste PS4,asi me klepne
  • Třeba by dal pravačku, protože je levák.
  • Podle mne tyhle tituly maji a budou mit oblibu u hracu jednak prave proto, ze je jich malo, protoze si jejich drahy vyvoj nemuze kazdy dovolit, ale hlavne protoze predstavuji jakousi masovejsi alternativu ke klasickym adventuram. Ty jsou pro spoustu lidi prilis pomale a staticke, vyzaduji soustredenou pozornost po nekolik hodin v kuse, coz v dnesni uspechane a hekticke dobe uz tolik nefrci (bohuzel). Hry typu Heavy Rain nebo Beyond nabizeji stejne jako klasicke adventury neakcni hratelnost soustredenou na pribeh a logicke ukoly, ale VYPADAJI akcne a diky zjednodusene hratelnosti u nich neni potreba hloubat tri hodiny nad jedinym logickym problemem.

A prave to je vec, ktera vetsine soucasnych hracu na adventurach vadi a prave to je duvod, proc davaji temto filmovym dobrodruznym hram sanci.
  • Jsem zvedav jestli se tato kategorie hernich interaktivnich filmu chytne v sirsi mire. Je to pekny a nic proti tomu nemam. Obavam se ale ze po prvotnim nadsenim z dobre grafiky a animaci to zustane v rovine okrajovych zanru.
    Zazili jsme zlaty casy klikacich adventur kere prave diky statickemu pozadi vypadaly lépe než 3d hry. Az tuto vyhodu ztratily prestaly byt zajimave pro sirsi hracskou zakladnu.
    Tento novy zanr interaktivnich filmu tezi z podobne vyhody. Jenomze vyvoj je poradne drahy cely to stoji a pada na dobrem scenari. Ja si myslim ze to zustane u par kusu ktere se dokazou zaplatit prodejem a nebo si najdou mecenase.
  • Ano aj mne (podla jeho reakcii a vyjadreni) pride ze si mysli ze je majster sveta, najlepsi dizajner a developer, najlepsi scenarista a pod. Pritom jeho hry (teda QTE-heavy interaktivne videa) maju tolko logickych dier a hluposti az sa clovek chyta za hlavu. Jasne, v hernej brandzi je to nadstandard co produkuje ale viete ako sa hovori - medzi slepymi je aj jednooky kralom. Trosku pokory a by mu fakt neuskodilo.
  • takova tuctovka...
  • smejki
    Úplně ji vidím jak stojí vedle bezrukýho kluka a povidá:"Eh... dneska je hezky, co?"
  • smejki
    stačí příště líp vyseknout pointu a hlavně vykreslit kontext *3*
    nudili se... proč? pak si ušetříte i opakované vysvětlování v komentech.
  • Co bys pak bez pravé ruky dělal po zbytek života? *ifyouknowwhatimean*
  • Já bych tam spal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit