Přejít na výpis diskuzí
Adventurní speciál: herecký koncert Ellen Page v Beyond: Two Souls
27.4.2013 | Petr Ticháček
62 příspěvků
-
Ten nadpis - KONCET... Jedná se o nějaké slovo nebo jen chybí písmenko?
-
Nikdy jsem nehrál hry abych se pokochal hereckejma výkonama a asi se to pro mě ani nezmění. Na precizní hraní se dokážu koukat a nechat se jím fascinovat klidně dlouhý hodiny, o herectví a práci s hercem při filmování mám něco nastudováno a načteno, ale ve hře mě šlo vždy jen o to, aby to nebylo úplně prkený. Tudíž mi vždy stačilo, když repliky postav ve hře daboval někdo, kdo alespoň trochu zvládal dramatickej a zároveň věrohodnej projev. Na to neni třeba žádnou hvězdu.
Některý z mejch oblíbenejch her nejsou vůbec nadabovaný, nebo jen některý příběhový sekvence, a nikdy mi nevadilo si to číst.. Chápu, že se chtěj i v tom, jak působí herní postava a její projev, přiblížit realitě, ale prostě nemám rád, když se o tom mluví takhle přehnaně, protože NIKDY žádný digitálně ani klasicky animovaný nebo motioncap médium nebude na úrovni toho, když kamera zabírá živýho herce. A to nemluvim ani tak o tom, jak to "vypadá", ač to stejně nevypadá ani za mák podobně, ale o tom, jak to působí. -
No. Cage kritizuje technologiu pouzitu v Avatarovi.. ale videl vobec ten film? Neverim zeby Cameron vyuzil nieco co by mu nejakym sposobom branilo v rezii. Mne to pride zo strany Cagea ako zbytocenie machrovanie ze on je "lepsi" lebo pouzil inu technologiu. Trosku by mu mal niekto skresat to jeho ego...
-
-
Máš pravdu v tom to momentě jsem to vypnul a prones jsem větu "Jasně d*bile seš nejlepší".
-
-
Ano aj mne (podla jeho reakcii a vyjadreni) pride ze si mysli ze je majster sveta, najlepsi dizajner a developer, najlepsi scenarista a pod. Pritom jeho hry (teda QTE-heavy interaktivne videa) maju tolko logickych dier a hluposti az sa clovek chyta za hlavu. Jasne, v hernej brandzi je to nadstandard co produkuje ale viete ako sa hovori - medzi slepymi je aj jednooky kralom. Trosku pokory a by mu fakt neuskodilo.
-
-
To si nějak špatně poslouchal. On jen říkal, že pro ně by byla kamera na obličeji, jako to dělali v Avatarovi, nepoužitelná, protože potřebují víc kontaktu a líbací scény. Co je tam o egu a machrování?
-
-
Tak, tak. V Avatarovi bola tiež jedna scéna, kde sa bozkávali a tam tak isto museli dať dole tie helmy, pretože zavadzali. Bola to tak v podstate jediná scéna, ktorú komplet vytvorili animátori pomocou keyframe animation.
-
-
-
Je toto vsetko vazne nutne? Mne kludne staci aj kreslena grafika. Ked ma adventura dobry pribeh, tak grafiku moc neriesim. Inac, naco su dobre tieto technologie, ked aj tak castokrat postavy posobia akosi krcovito?
-
-
Viz The Walking Dead :) Ale rozhodne toto neni na skodu, ne?
-
-
mimo mísu,
je to fakt momentálně u Václava Moravce ten Ondra Malý co psal do Score / Levelu ? -
-
Jo.
-
-
Jen tak pro zajímavost: mají něco společného zaniklé Cryo Interactive s Quantic Dream?
-
Mohl by už někdo oprwvit ty videa, pořad se to jebe. Vraťte to jak to bylo minule a t yreklami dejte taky do rici.
-
-
Tady se fakt člověk nikomu nezavděčí... hodinky s vodotryskem bys nechtěl?
-
-
Mně ten Cage přijde jako naprostej stalker :D (a teď nemyslim hru :)