Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Již klasický scénář - nějaký chuj, jenž má v palici nakydáno a různým svinstvem provětráno, a který bohužel pro komunitu, uměl mačkat na klávesnici, se stává středem pozornosti médií kvůli vraždě a už v tom lítáme všichni. " Počítačové násilné hry z nás dělají časované bomby " tvrdí jeden diplomovanej pantáta za druhým jen proto, že jeho dogmatická studie je tisíc let za opicema. Další připomádovanej frajer to zase pečetí výstražními výroky o riziku pro každýho, kdo si jen vůbec zapnul nějakou tu FPSku a pro jeho okolí vůbec. Co je nejhorší je fakt, že lidi neumí a ani nechtějí myslet pragmaticky při podobných reportážích a nechávají si dále sr*t na hlavu podobný infa, ke kterým se staví jako k něčemu prioritnímu, aneb kdyby bylo řečeno, že lze děcka naočkovat antivideohernínásilí sérem, stála by druhý den fronta ve všech ordinacích. Argumentujte ročníkům 40+ , že se jedná o individuální případ a že podobný teze o "protonásilných předurčeních hráčů videoher" se musí brát racionálně - to je téměř nemožné, kvůli podobně stavěným masážním reportážím i kvůli té senilní zatvrzelosti dotyčných. Celé je to směšné, včetně celé justice, kdy samotná vražda jde do pozadí, ale nebezpečí videoher a "pod vlivem" okecávačky a dle toho měření trestu, jsou v čele.

Nezbývá, než držet AHP palce, ať může podobných případů řešit co nejmíň, a pokud, tak aby mohli ukázat, že celá tahle problematika je hodně neadekvátně zneužívána. Spojovat totiž celou videoherní obec s každým mladým uchem, který má hlavu jen na plyny a je schopný udělat nějakou fatální věc, zachází až moc daleko.
  • A stát ani nebudou. S příchodem smutnejch písniček se z imitace zpráv stává čistokrevnej bulvár. A žere jim to dobrá půlka národa. Výše zmiňovaná reportáž je jen zlomkem z pitomostí, co tam deno denně odvysílaj. Ale to je škoda mluvit, protože rozumnej člověk ví. Co mě zaráží a nepřestává děsit je, kolik lidí to sleduje. Kolikrát když slyším ty primitivní komentáře, co k tomu lidi v okolí vedou, to je jen pro silný povahy.
  • Nezlehcuji tuto tragedii ale muj laicky nazor je ten ze pachatel byl jednoznacne v rausi drog (s prispenim sve "lasky" ke hram a ne naopak) dnesni decka jsou agresivnejsi to nepopiram ale hazet zabyvat se skutkovou podstatou ze za to muze hra je liche a vrha to na hry obecne spatne svetlo - myslel jsem si ze se to za dvacet let zmeni a bohuzel si vetsina lidi pod pojmem hry predstavi strilecky (coz je pochopitelne je jich nejvic) strilecky uz nejsou mym nejhranejsim zanrem radsi si azhraju RPG nebo strategii pripadne sportovni hru ale co vim tak jsem za svych 15 co jsem hral Dooma Duka Far Cry vsechny dily Medalu CoD Singularity a ja nevim co vsechno nikdy nerozbil ve vzteku vec nebo nedej boze zacal nekoho mlatit - tihle lide maji svou disfunkci uz v mozku danou a hry ji pouze aplikuji stejne jako alkohol nebo drogy ale to ze takovych "lidi" je 10 z milionu o tom se nenapise ani radka... holt v CR se dogmata nikdy nezmeni uz tomu neverim
  • No jo jiste hraval COD! Vsichni co hraji COD JSOU RETARDOVANI!
  • ringmancz
    jejich zprávy nikdy za nic nestály
  • To samé se dá říct i o filmu.

Já osobně jsem aktivní hráč tak od 8-9 let(teď je mi 25 ). Začínal jsem na 386ce s Doomem(!), Wolfem a Prehistorikem, jsem absolutně nekonfliktní typ a nejspíš ani nikdy nikoho neubodám, pokud se nezchlastam a neufetnu do nepříčetnosti, kdy mě nasere i poletující smítko prachu.

Někdo prostě zabít dokáže, jiný ne, to je v každém z nás, NE ve videohrách.
  • Kdyz sem tu reportaz videl, tak u nekterych vyroku a zaveru reporteru jsem se vazne neubranil smichu.
    To zamerne prehlizeni opravdovych pricin teto nestastne udalosti musi byt do oci bijici i cloveku, ktery se o hry nejak vyrazne nezajima.
  • Kozy
    Tak ona Prima jde poslední dobou se svým zpravodajstvím docela do kopru. Nova nadruhou.
  • fraška....
  • Media si vzdycky neco vytrhnou z kontextu :) nic noveho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit