Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Ano, v mnoha případech. Arena Commander byl také odložen o několik týdnů a podívej, jak se v něm létá. Beru tvůj přístup nevěřícího Tomáše, protože ten není nikdy na škodu. Je ale rozdíl mezi nedůvěrou a záměrným ignorováním celkového pokroku ve vývoji, když je tento pokrok lehce dohledatelný, protože je zdokumentovaný desítkami článků a videí.
  • kecas, melo to vyjit predloni
  • Myslim ze si vlasy rozhodne nervou. A ani rvat nebudou, podle toho co zatim tvurce predvadi. Tupec jako ty samo nedokaze pochopit, ze kazdej odklad === dalsi $$$. Az dojdou, jako ze dojdou, dostanes dalsi DNF/daykatanu/....
  • Jenze tady nejde o to, jak dlouho se na cem pracuje ... jak dlouho se delal DNF? Nj, taky ho pokazdy predelavali a vylepsovali ...

Kdyz ti reknu, ze ti za litr dodam trabanta za mesic, a pak ti budu 5 let vykladat, ze predelavam podvozek, a kola a motor a ... a nakonec ti dodam trabanta predelanyho na ferrari, ale jezdit to moc nebude ...
  • A splnili uz aspon jednou jedinkrat neco z toho, co slibili? lol .... nj, hlavne ze to melo vyjit uz loni ... ty to budou predelavat a zduvodnovat ... donekonecna.
  • Zopar prikladov mozes najst tu..

http://overmental.com/content/10-games-that-spent-the-longest-time-in-development-2-672

Povacsine sa pritom jedna (obsahovo) o pomerne male hry ktore vsak postretli rebooty uprostred vyvoja. SC je kolosalny projekt a 5 rocny vyvoj by nemal nikoho vylakat. Ja osobne si radsej pockam aby som dostal kvalitny produkt.
  • Sithard
    uplnej Holmes
  • Kdyby jim slapal na paty vydavatel, tak uz je to venku zabugovane a s 20% obsahu, ktery Roberts chce *1*
  • Ja bych rekl, ze datum vydani bude 100% jiste ve chvily, kdy to vyjde *1* Pritom kolik toho delaji a jake maji ambice to podle me nikdo nemuze vedet.
  • Jo je to okopirovane az na pritahovaci paprsek na zbrani a Sataball ;) a Esport a vernejsi zobrazeni zero G.
  • Cokoliv od Blizzardu?
  • ten gravity mod je dobrá vykrádačka z knížky pak i filmu Enderova hra, je to naprosto identický :D
  • No osobne jsem nastvanej ze to jeste nevyslo ale je treba si uvedomit ze to jsou jen 2 mapy ktere zahrajete 2 hodky a pryc od toho jako arenu.Jde o to ze predelavaji sitove protokoly updaty patche celo system nejen fps ale i arenu atd...
    Hra je ve vyvoji presne 2.5 roku a ma nejtransparentnejsi vyvoj ze vsech her co kdy kdo delal.Ma vyjit pristi rok coz je utopie spise 2017.
    Je to obrovsky projekt ktery se neustale vylepsuje na vsech modulech.Pokud dodrzi 5 let vyvoje vcetne toho ze museli rozjet studia a sehnat lidi atd.. tak to bude ok.
    A pokud by chris nenapsal ten clanek o spozdeni tak 90 procent hateru ani nevi ze nej fps modul mel vyjit atd.. ;))
  • Kdy ta hra jako celek má vyjít a odkdy je vyvíjená? Díky. Hledat se mi to nechce a walltar bude určitě vědět. *3*

Vývoj tak komplexní hry není žádná prd*l. Se podívejte na Elite, jak je na tom. To raději počkat a vydat pořádnou hru než jen vydat engine.
  • Majkl
    jen ať si daj na čas, dokonalost nezle uspěchat *4*
  • flash789
    No..20 nebo 30 sytemu najdou lide velmi rychle, a co pak. V elite mas moznost něco objevit porad. Ja to hraju uz dost dlouho, a zatím sem neobjevil jedinej systém kterej by uz někdo neobjevil prede mnou. teda je fakt ze jsem se zatím na zadnou dalekosáhlou vypravu nevydal. A to se říká ze v Elite je doposud objeveno asi 0.01% všech systemu. Braben jen potřebuje ten vesmir zaplnit smysluplnejma vecma, coz je taky velka vyzva, me samotného moc nenapada co by tam jako mel dat aby ty miliardy systemu všechny k necemu byli:)
  • walltar
    Toho se až tak nebojím. Ale doufám, že většina toho lítání bude ve volným prostoru, protože tolik šutru ve vesmíru až tak často nenajdeš. Ale kdyby mě nebavilo lítání s loděma ve vesmíru, tak nebackuju vesmírný simulátor. Hrál jsem EvE tři roky a vždycky mě tam chybělo, že si loď nemůžu řídit sám. Takže bych se nedivil, kdybych tohle hrál další 3 roky.

Každopádně když to porovnám s Mass Effectem, který nainstaluju, 1x zahraju, smažu a už se na něj víckrát nepodívám, tak to pořád bude mít navrch.
  • To lietanie a strielanie lodiciek medzi sutrami ta rychlo prejde
  • walltar
    Celkem úspěšně o nich mlčí... takže... Možná? *1*

Já bych řekl, že by tenhle rok ještě vyjít mohly. SQ-42 asi nezvládnou a PU-Alpha nebude určitě.
  • walltar
    Já bych neřekl, že by je to až tak zdržovalo... oni víceméně lidem řekli, že se tím ovládáním teď zabývat nebudou, protože musí dělat ostatní systémy. Ale ať už to udělají teď nebo později, tak se to musí udělat.

Co zdržuje spíš je feedback... Sice to dělá hru lepší, protože dost často když je někdo zahleděný do projektu tak nevidí samozřejmosti, ale trvá to.

Jinak Braben, Roberts, nebo Meyer... já pochybuju, že by se tihle lidi mohli spojit. Každý z nich když dělá hru tak má nějakou představu. Braben třeba založil Elite na Obrovském množství generických světů. Něco proti čemu se Roberts staví negativně. On nechce miliony světů... radši bude mít stovku, každý s přistávací plochou a obchodama a tak podobně. Osobně mě to vyhovuje taky víc, protože v Elite se prostě ztrácím. A to že někde něco najdeš tak nemá žádný význam. Představ si, když se to podaří najít jeden z 20-30 neobjevených systémů ve Star Citizenu... Bude se o tobě psát v novinách po celém UEE, CIG s tebou udělá rozhovor, nechá tě ten systém pojmenovat. Sice se to podaří jen pár lidem, ale bude to zase obrovská událost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit