Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - jak naváže na filmovou sérii?
4.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
IDDQD to jisti
-
jak píšeš: "možnost volby je krásná věc", nařizuji tady snad všem aby hráli jednoznačně jen SP? Takže i já mám možnost volby sem napsat, že CO-OP je naprostá hloupost v této hře..
-
Moznost volby je krasna vec, takze nikdo te nenuti coop hrat.
Ja si rad zahraju s kamosema a myslim ze i ve vice lidech se da bat, pokud si teda na TS nepovidate o fotbale a fakt se te hre venujete (trochu toho RP). -
Joo, trošku nám dělají z mariňáků, supra predátory... i samotnej predátor měl co dělat aby si aliena držel od těla :-))
Ale kdo ví, třeba budeš hrát za mariňáka Ronnieho Colemana, takže se ještě uvidí :-D -
No, abych si užil tu hororovou atmosféru, tak si asi připojím k PC gamepad. Nedokážu si představit nic děsivějšího, než temnou dlouhou chodbu, známý pípání na radaru oznamující blížící se skupinu vetřelců a u toho dva analogy v ruce *1* Neberte to jako flame, prostě mě to tak napadlo a s gamepadem jsem lama *3*
-
teda pánové a dámy mám velikej strach , ta scéna ve videu jak aliena jednou rukou drží a v druhý má broknu se kterou mu ustřelí hlavu ??? co to k*rva je ??? *13* *13* *13* v jedničce se k tobě přiblížil na 2 m a v 70 % byl konec , žádný zabiju tě nožem ty ultimátní stroji na masení růžokožců ugh *13* *16*
-
Tak ja to videl jen jednou a titulky jsem ani moc necetl, jen proste v tu chvili ke konci jsem tam videl auditorium a pritom mluvi o necem jinem a hlavne tomu kdo nerozumi dobre ENG auditorium nic nerekne, ale kdyby tam byla neco jako Sekce s auto-strilnami, tak si vzpomene, kde to ve filmu videl a da si to do kupy. Neni to tak matouci jako univerzum x vesmir. Myslim, ze muj prispevek je urcite prinosnejsi nez ten tvuj, ktery jen rype do me. Za to, ze mam tak dobrou anglictinu jeste budu peskovan ne?
-
Hnidopichu :-)) kdybys dával víc pozor, tak taky poznáš že tam mluví o tom, že je rád že může nabídnout tohle universum (myslí svět Alienů), ale v titulkách to je přeloženo jako Vesmír, takže nebuď hnidopich, když vynecháš tak zásadní věci :-D
-
Z prvního Vetřelce to moc těžit nemůže, leda že by to byla adventura ve stylu Penumbry, což by taky nebylo špatné.
-
Trocha chybka v titulkach u videa, nekde v case 2:31 tam mate neco o "auditoriu", ale tam se mluvi o "auto-turret section", kde vlastne jde o to jak tam ve dvojce nastrazili ty automaticke strilny, ktere pak postrilely desitky vetrelcu nez jim dosli naboje.
No jinak se na hru tesim. -
Z mého hlediska je u horor-lekacích her Co-op ve všech směrech věc, která tu hru strašně skazí, respektivě prožitek. Já když jsem hrál FEAR3 s kámošem, tak jsme se vesměs furt jen smáli a dělali kraviny z toho že na něj běží zombík co má na zádech bombu a když se do něj převtělí, tak že to je vlastně strašná sranda. Prostě ten efekt "bojim-bojim" z tý hry vyprchá, pokuď jste s někym na TeamSpeaku a hrajete spolu... pro mě jedině SinglePlayer
-
buh zehnej steamu a kamosum. Asi bys mel vice mezi lidi :)
-
Osobne by me spise zajimalo jak se bude hrat singl a jaka bude ai ostatnich marinaku, stejne bych to nemel v coopu s kym hrat. Nicmene jinak hra vyhlizi dobre, a je fajn ze se snazi drzet puvodni predlohy.
-
To se nedá.xD já když se při hře leknu tak jsem schopnej hru hodit na lištu nebo vystřílet celej zásobník do stropu.. (dead space, fear atd.) Co teprv kdybych hrál ve skupince spoluhráčů.xD
-
Vypadá to fakt dobře. Jestli zvládnou COOP a dobře vyvážit hru - akčnost, jak o ní mluví ve videu ... těším se.
-
pokud to neposerou tak to bude dobra hra
-
Předpokládám, že nejvíc to bude těžit z Camerona, za což jsem opravdu rád.
-
No tak na tuhle gamesu se fakt těším. *3*