Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IDDQD to jisti
  • jak píšeš: "možnost volby je krásná věc", nařizuji tady snad všem aby hráli jednoznačně jen SP? Takže i já mám možnost volby sem napsat, že CO-OP je naprostá hloupost v této hře..
  • Moznost volby je krasna vec, takze nikdo te nenuti coop hrat.
    Ja si rad zahraju s kamosema a myslim ze i ve vice lidech se da bat, pokud si teda na TS nepovidate o fotbale a fakt se te hre venujete (trochu toho RP).
  • Joo, trošku nám dělají z mariňáků, supra predátory... i samotnej predátor měl co dělat aby si aliena držel od těla :-))
    Ale kdo ví, třeba budeš hrát za mariňáka Ronnieho Colemana, takže se ještě uvidí :-D
  • No, abych si užil tu hororovou atmosféru, tak si asi připojím k PC gamepad. Nedokážu si představit nic děsivějšího, než temnou dlouhou chodbu, známý pípání na radaru oznamující blížící se skupinu vetřelců a u toho dva analogy v ruce *1* Neberte to jako flame, prostě mě to tak napadlo a s gamepadem jsem lama *3*
  • teda pánové a dámy mám velikej strach , ta scéna ve videu jak aliena jednou rukou drží a v druhý má broknu se kterou mu ustřelí hlavu ??? co to k*rva je ??? *13* *13* *13* v jedničce se k tobě přiblížil na 2 m a v 70 % byl konec , žádný zabiju tě nožem ty ultimátní stroji na masení růžokožců ugh *13* *16*
  • Tak ja to videl jen jednou a titulky jsem ani moc necetl, jen proste v tu chvili ke konci jsem tam videl auditorium a pritom mluvi o necem jinem a hlavne tomu kdo nerozumi dobre ENG auditorium nic nerekne, ale kdyby tam byla neco jako Sekce s auto-strilnami, tak si vzpomene, kde to ve filmu videl a da si to do kupy. Neni to tak matouci jako univerzum x vesmir. Myslim, ze muj prispevek je urcite prinosnejsi nez ten tvuj, ktery jen rype do me. Za to, ze mam tak dobrou anglictinu jeste budu peskovan ne?
  • Hnidopichu :-)) kdybys dával víc pozor, tak taky poznáš že tam mluví o tom, že je rád že může nabídnout tohle universum (myslí svět Alienů), ale v titulkách to je přeloženo jako Vesmír, takže nebuď hnidopich, když vynecháš tak zásadní věci :-D
  • Z prvního Vetřelce to moc těžit nemůže, leda že by to byla adventura ve stylu Penumbry, což by taky nebylo špatné.
  • Trocha chybka v titulkach u videa, nekde v case 2:31 tam mate neco o "auditoriu", ale tam se mluvi o "auto-turret section", kde vlastne jde o to jak tam ve dvojce nastrazili ty automaticke strilny, ktere pak postrilely desitky vetrelcu nez jim dosli naboje.

No jinak se na hru tesim.
  • Z mého hlediska je u horor-lekacích her Co-op ve všech směrech věc, která tu hru strašně skazí, respektivě prožitek. Já když jsem hrál FEAR3 s kámošem, tak jsme se vesměs furt jen smáli a dělali kraviny z toho že na něj běží zombík co má na zádech bombu a když se do něj převtělí, tak že to je vlastně strašná sranda. Prostě ten efekt "bojim-bojim" z tý hry vyprchá, pokuď jste s někym na TeamSpeaku a hrajete spolu... pro mě jedině SinglePlayer
  • buh zehnej steamu a kamosum. Asi bys mel vice mezi lidi :)
  • Osobne by me spise zajimalo jak se bude hrat singl a jaka bude ai ostatnich marinaku, stejne bych to nemel v coopu s kym hrat. Nicmene jinak hra vyhlizi dobre, a je fajn ze se snazi drzet puvodni predlohy.
  • IsimonI
    To se nedá.xD já když se při hře leknu tak jsem schopnej hru hodit na lištu nebo vystřílet celej zásobník do stropu.. (dead space, fear atd.) Co teprv kdybych hrál ve skupince spoluhráčů.xD
  • Vypadá to fakt dobře. Jestli zvládnou COOP a dobře vyvážit hru - akčnost, jak o ní mluví ve videu ... těším se.
  • pokud to neposerou tak to bude dobra hra
  • Cahir
    Předpokládám, že nejvíc to bude těžit z Camerona, za což jsem opravdu rád.
  • No tak na tuhle gamesu se fakt těším. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit