Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - jak naváže na filmovou sérii?
4.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
Cože? Děláš si srandu? *15* Já bych to bral hned. Třeba o DOOM 3 hodně lidí říká že byl dost strašidelný ale pro mě to bylo strašidelný málo. Pořádná děsivá hra chybí. *16*
-
vidím, že je tu krom poserů (opravdových hráčů) spousta Rambů, kteří vetřelce ve všech dílech střílí na hromadu jako Charlie Sheen ve Žhavých výstřelech...
Vám borečkům bych sebral možnost uložit pozici, první díl jsem dohrál za mariňáka bez savů i se savy o pár let později a ten rozdíl je k**va citelný... -
Jste normální? Kdo by to hrál když by se všichni posrali!
-
Snad jsi ale k tomuhle nazoru nedosel na zaklade hrani Fear 3 v coopu.
U tehle hry se nemuzes totiz bat ani v singlu, je to nejmene povedeny dil serie.
Ale jinak ano,pokud s kamosem nejste schopni hrat coop jakoby seriozne, tak potom si tu atmosferu sami zkazite.
Ja soudim na zaklade treba coop hrani L4D a ten ma celkem dost dobrou atmosferu i ve vice hracich a tak verim,ze i Colonial Marines budou v tomhle smeru super zazitek ve vice lidech (drzim jim palce). -
kombinácia Alien + Penumbra = dokonalosť :) už vidím ako sa pohybujem temnými šachtami a uzatváram za sebou jednotlivé úseky a kdesi v tme sa čosi zaleskne vo svetle baterky :)
-
Mělo to celkem slušnej multiplayer.
-
amatérsky klon čoho ? môžeš napísať že to bol najhorší diel série AvP (s čím budem na 100% súhlasiť) ale o nejakej amatérskosti tu nemôže byť ani reč ... remeselne to bola výborne spracovaná hra.
-
Já se nebojím příšer ale čehokoli co vyleze zpoza rohu končí to tím že většinou zabiju rukojmí , přítele , poštovní schránku nebo ( a to zřídka ) nepřítele *1*
-
EDIT: Sorry, překlik.
-
Pokud budou účiné jak střílny z Primal Hunt mulťáku tak to bude masakr..
-
poslední AvP byl amatérskej klon..
-
Mám to podobné :D Akorát já nestřílím do stropu ale do všeho kolem co se hýbe. :D Většinou to ale končí smrtí . :) Ale co kdyby nepřátelé byli mrtví a já střílel dál do ostatních? :D
-
aha takže ty v podstatě chceš hru která je nehratelná, protože nemůžeš dokončit úroveň, chápu to dobře?:)
-
... mimochodom nedavno som hral avp1 classic 2000 na directors cut a na to aby ťa Alien zabil potrebuje asi 6 zásahov a trvá to cca 5 sekúnd. Ak už hráč nemá brnenie tak stačia 3 zásahy / asi 2 sekundy. Samozrejme narozdiel od posledného avp sú alieni tak 4x rýchlejší, že často ani nevieš odkial to príde a to je asi najväčšia devíza prvého dielu.
-
Jenže tak by to nemělo být... myslím tím to že tyto hry mají špatně navržené chování AI které ovládá alieny, dále fyzika a jejich pohyb. Správně to má být tak že alieny podobně jako ve filmu má být obtížné zasáhnout (i při zaměřování myší)
tím jak se rychle a mrštně pohybují, agresivita výpadů atd. No jenže to je asi nereálné přání protože vývojáři her směřují úplně jinam. Kdyby to šlo alespoň modifikovat aby si to hráči mohly upravit jak chtějí ale takové možnosti nabízí minimum her a často takové úpravy dovede málokdo. *9* -
súhlas, je to proste jeden z tých novodobých trendov ktoré nemusím ... osobne by som pochopil úder pažbou na získanie 1-2 s ale toto čo sa už objavilo v poslednom avp je prvotriedny nezmysel a nepatrí to tam.
-
no vidis to,ja mam stejnou hruzu z mysi :-).tuhle hru si ale poridim na ps3 protoze tu mam nejvic pratel na coop,trofeje a s gamepadem za ty roky uz problem nemam,dokonce jsem se nachytal jak s nim hraju uz i na pc :-) kazdopadne ta hra bude pecka,skoda ze to nevyjde jeste letos
-
Jo souhlas, nelíbí se mi degenerace her v tomto směru. Všelijaká přihlouplá komba jak z déčkového filmu. *11* *11* Dost to degraduje akčnost. Alien velikosti z té scénky by měl člověka odmrštit alespoň o 6 metrů a způsobit závažné poškození.
-
Trailer bol (imho) otrasný ale držím im palce, teší ma hlavne ich nadšenie a je evidentné, že sa jedná o veľkých fanúšikov Aliens. Ale z toho čo som zatiaľ videl niesom nadšený... vyzerá to skôr ako ametérsky klon posledného AvP. btw: tie koncepty radšej ani nemali ukazovať.
-
Já tu zmínku o auditoriu, pochopil až díky deathfoe, protože jsem četl jenom titulky, teprve po jeho upozornění, jsem si toho podruhé všiml. Takže mi to tak hnidopižšké nepřipadne.