Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím to tak, že Alien má proběhnout tak že když se ti povede mu uhnout a střílet po něm tak i při sebevětší snaze zasáhneš jen několikrát... Když Alien hráče objeví má útočit a ne dělat komické opičky jak orangutan před samicí. Alien má někde čekat na stropě a nečekaně skočit... Velký Alien rovná se silné pancéřování a když ti natáhne a nezabije tě tak alespoň postavu má odhodit několik metrů, atd. atd. Samozřejmě možnost nastavit obtížnost musí být rozmanitá aby to mohlo hrát co nejširší spektrum hráčů.
  • S tím ukládáním je to chybný přístup (hodně lidí má názor že obtížnost je o tom....). Hra má mít možnost nastavit obtížnost tak aby byla obtížná a děsivá i když má ukládání pozic libovolné. Moje zkušenost je, že hry které mají pouze checkpointy tak mají velmi špatnou AI a neřešenou obtížnost. Např. "Far Cry 1" u které jsem měl dojem že AI je na dobré úrovni a hodně hráčů to tvrdí do teď. Ale stačí jednoduchý test, nastavit god-mode a iluze kvalitní AI je pryč, AI je tam komická a to jsem si všiml u více her bez možnosti vlastního ukládání.

Mnohem lepší je vlastní ukládání a pořádně vyšponovat obtížnost vylepšenou AI (pohyb v prostoru, agresivita), větší zranění způsobené nepřáteli, atd. *3*
  • Vůbec ne - pouze chce hru, která se více bude podobat filmům. Kolik dělníků zemřelo na Nostromu s jediným vetřelcem? Kolik civilistů a mariňáků zemřelo na LV-426 s hejnem? A vetřelců? Nebýt Ripleyové, tak je to skóre pro nás o hooodně horší. Osobně bych Aliens nejraději viděl v survival adventuře, jakkoliv to může znít podivně...
  • Mechwarrior_bw
    on nepísal nič o jednom zápřahu a hra za mariňáka v AvP1 je veľmi krátka a dá sa prejsť aj za 30 minút vo volnejšom tempe (ak nerátam bonusové levely), takže aj keby to hral ne jeden zápřah bez save z časového hľadiska to nie je žiaden problém - je to minimálne 3x kratšie ako tvoj oblúbený COD *3*

takže nabudúce si odpusť tie keci okolo, pretože práve tí čo najviac nadávajú iným do nerdov sú najväčší nerdi široko ďaleko.
  • U prvního AvP jsem se tehdy opravdu bál a to jsem savy používal. Bylo mi tehdy ale také o 12 let méně... Atmosféru, kterou hra ve mne vyvolala, se dlouho žádné jiné nepodařilo navodit a ani jedno z pokračování již rozhodně nebylo tak hororové jako právě první díl z roku 1999. Nějaké lekačky dnes už na mě nepůsobí (spíše psychicky se teď nechávám strašit), ale v té době to byl unikátní zážitek. Dětství je tak krásné období... škoda, že je již za námi...
  • "Holky nejsou jen na wallpaperech a p*rnhubu..." - vážně ne? Jak to víš, že jsou i někde jinde? Máš na to snad důkaz? *1*
  • jsem krapet zvědavej jak dějem navážou na 3 díl, už jen to jak se na Sulaco dostali 2 vajíčka je hodně, ještě aby jich tam bylo víc...
  • No sakra kluci, co jste teda dělali u Dead Space? Nebo u Dooma3, kde snad každá potvora na vás kvíčela a útočila zezadu? :-D Doufám že se to obešlo bez jistých značkách na spoďárech a díky bohu snad i bez infarktu :-))
  • Lide co kolem me hraji tak hraji taktez jen singl a jeste k tomu zcela odlisny zanr her nez ja, jinak me osobne mp popravde taktez nezajima a souhlasim s vlaknem vyse (viz. "Bohy") ohledne herni atmosfery a veci kolem. V tom ohledu prave doufam, ze nove aliens budou plnohodnotnym hernim zazitkem i pro jednoho hrace a daji si na ai spolubojujich marinaku zalezet. Vubec me ten duraz na mp, coop v soucasnych hrach dost mrzi, myslim, ze nas postarsich singl hracu je vice nez dost a poradna, hutna, dlouha a atmosfericka kampan je to co na dnesnim hernim trhu dosti chybi potazmo byva na ukor zminenyho..
  • :D Přesně tak jsem to myslel. Příšery nebo klidně i lidští nepřátelé, kteří najednou vyskočí zpoza rohu, nebo klidně zeshora, jsou nejhorší.
  • promiň, ale právě jsi nám dal za pravdu, že jsi totální nerd, protože hrát hru bez savů na jeden zápřah je jasný důkaz o tom, že asi rád sedíš na prdeli :-) Svět kolem nejsou jen 1ky a 0.. Holky nejsou jen na wallpaperech a p*rnhubu...
  • Mechwarrior_bw
    pozri si Aliens 1986, alienov bolo možné zneškodniť jediným výstrelom z brokovnice alebo pár výstrelmi z pulznej automatickej pušky, pokiaľ neboli vo väčšej početnej prevahe tak by s nimi vojaci nemali problém. Dokonca Ripleyová ktorá pred tým nemala žiadne skúsenosti so zbraňou ich niekoľko zabila takže nie, neskončili by sme v tutorialu... hra by len bola obtiažnejšia (číže taká aká ma byť) *3*
  • no nalijme si cisteho vina kdyby byli alieni uspesni jako ve filmu obavam ze by si skoncil v tutorialu a dal se nedostal *1* *3*
  • A ak to uz skusis, tak odporucam pozriet tento graficky mod:
    http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux
  • Yup, to je ono. A je to vazne maso *7*
  • Ocividne jsi nebojsa a nevylekal by te ani cert.
    Ja si vzpominam na LAN party s AvP2, kdy se kamosi mohli po%elat jak se jim facehugger (protihrac) prisal na oblicej anebo kdyz na ne zasycal ve vypjaty okamzik z ventilacky.

Ze tveho postu je ale jasne,ze bohuzel nemas kamose, kteri by dokazali hrat hru bez delani volovin. Ja je nastesti mam a tak si coopy uzivam i co do atmosfery *5* .
  • Jazz
    Samozřejmě, budeme to hrát XX hodin v kuse, aby jsme viděli konec co ? *7* *6*
  • hrál jsem Deadpace 2 multi, nebál jsem se.. hrál jsem L4D i L4D2, nebál jsem se... hrál jsem i AvP1 a nebál jsem se ani trošku.. prostě multiplayer a představa, že hraješ s člověkem, nebo proti člověku ti udělá ze hry úplně jiný zážitek, než když v 1 ráno zapneš dead space... A i když během hry mlčíte a snažíte se tu hru žrát, tak vždycky někdo z toho udělá funky záležitost, že třeba na tebe něco skočí a ty to odpálkuješ do bugu třeba... prostě CO-OP je záležitost zábavy, ne hry o atmosféře
  • Jsem nepochopil co si tím myslel.
  • WOW, to zní zajímavě a nehrál jsem tu hru. Myslíš tohle? http://store.steampowered.com/app/3730/?snr=1_7_7_204_13 je to ona?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit