Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jasně, na obtížnost easy... Asi jsi vůbec nepochopil o čem se tady mluví, hrát jeden level 20x dokola, než se ho na director's cut naučíš přejít bez chyby je pro většinu lidí ztráta času. Já jsem AvP1 dohrál teď nedávno na všechny obtížnosti s tím, že na easy je 8 savů (které vlastně ani vůbec nepotřebuješ), na normal 4 a na DC 2 savy a to se ještě dalo, ale procházet to na DC úplně bez savů, to bych to asi zabalil, protože hrát každý level 10x mě fakt nebaví.
  • Mechwarrior_bw
    nie, z kvality concept artov je možné odhadnúť kvalitu ľudí ktorý na hre pracujú, tie koncepty sú amatérske až polo-amatérske, pozri si nákresy ľudí ktorí pracovali na avp 2010 - sú kvalitatívne neporovnatelné (avp 2010 nemám rád ale po technickej/umeleckej/dizajnerskej stránke je to profesionálne odvedená práca). A pozri si trailer z colonial marines - napríklad výbuch v hangári alebo pád lode na zem - niečo tak technologicky zaostalé patrilo do roku 2003 nie do roku 2011, nehovoriac o návrhu interiérov ktorý je znovu poloamatérsky - jednoduché industriálne prostredie bez dizajnerskych fines.
  • Souhlas, ale jak píšeš příklad kdy můžeš uložit kdykoliv a stává se ze hry fraška... to je prostě dané možnostmi hry.

Já mám raději ten typ obtížnosti kdy např. máš nějaké monstrum které má široké spektrum útoků způsobující vysoké poškození, před kterým musíš mít maximální obezřetnost aby tě nezasáhl nejlépe vůbec a je tuhý tak že s ten boj trvá nějakou dobu pak ukládáš po každém úspěšném výpadu který si musíš pokaždé dobře promyslet a načasovat. Nebo v případě vojáků když je jich hodně a AI má vysoký skill. V těchto případech libovolné ukládání na atmosféře a napětí nic neubere a pro mě je to větší výzva. U her kde je AI nemotorná je pro lepší atmosféru nemožnost libovolně ukládat sice lepší ale podle mě je to jen z nouze jak uměle udělat lepší pocit ve hře. Protože alespoň u mě to je tak, že začnu vnímat zřetelněji různá omezení AI/NPC nepřátel a ten zážitek není tak dobrý.
  • Mechwarrior_bw
    neviem na koho reaguješ ale áno Vasquezová pritlačila Aliena k stene a roztrielala mu hlavu - ale až potom čo ho niekolko krát zasiahla takže už bol polomŕtvy, inak by to samozrejme nebolo možné. Inak súhlasím, kontaktný súboj s Alienom v plnej sile je nezmysel... a práve preto je zarážujúce, že v C. Marines to idú implementovať .
  • Pro: Kyle (není tlačítko reagovat)

No jasně že protipancéřové střelivo... ale to nemusí být v začátku hry ale později s většími počty Alienů. Každopádně u her nejde vše aplikovat co je ve filmech nebo reálu ale musí se to rozumě přizpůsobit herním mechanizmům aby to mělo požadovaných efekt, jako výzva obtížnosti atd.
  • Ja s vami v podstate suhlasim ale podobnu situaciu najdete aj vo filmovej predlohe aliens kde vasquezova nohou votrelca pritlaci k stene a potom mu roztriela hlavu.Osobne si myslim ze clovek dokonca ani predator by sa silovo nemohli merat s tvorom ktory svojou vahu kludne drzi na strope dokonca po nom rychlo beha napriek posobeniu gravitacie. Kazdy kto to skusil len na preliezke si musi vediet predstavit aku obrovsku silu by musel mat v koncatinach.Pre takehoto tvora by clovek ani predator bez zbrane neznamenal ziadnu prekazku.
  • doporuceujem starcrat2 proti ludom nejedna sa sice o taky ten strach s atmosfery ale nervozitu stremovanost co ti ten hajzlik na druhej strane netu vyvedie za kulehu.Ja mam spotene ruky len si to predstavim.
  • eh...je to koncept...co by si chtěl ? Vyretušovaná wallpaper ? To je jen náčrt...zbytek obstará fantazie ;)
  • To vykládej tvůrcům hry a ne mě, protože to že by neměla existovat je jasný...
  • skaven123
    hej? v ktorej krcme sa stretavas so "steamom"?
  • Universum a vesmír je totéž.
  • Hadley's Hope by tou dobou ale uz nemela existovat.
  • Mechwarrior_bw
    aliens = alien 2 :) a neviem či má alien reflexy lepšie ako kočka ale jedno je isté - je tak 10-15x väčší ciel. A dobre si ten film pozri, alieni sa tam často pohybujú veľmi pomaly a je ich možné zabiť i niekolkými výstrelmi z pištole. A pozri si záver - Ripleyová ktorá nikdy nestrielala z pulznej pušky zostrelila behom pár sekúnd troch alienov ktorí na ňu išlu z rôznych strán. Myslím, že alienov zbytočne príliš predcenuješ.
  • ja te odkazu na dil druhy a tam ti marinaci moc jiste nevypadali. Sice to byla slusna presila o tom zadna nicneme se zmohli jen na to jich par ujeb4t a pak natahnout backory. A k tomu 1 rana brokovnici ano kdyz se trefis coz je kamen urazu kdzy alien ma reflexy lepsi nez jakakoliv kocka na nasi zemi a ze i ty sou pro nas svinsky rychle :D Navic sam pises o par prispevku vyse ze v avp 2k to chvili trva nez ho rozsolis. Tudiz bych ti vice jak tri alieny na pazbe ve hre nedal a to tak sedi na ten tutorial :D
  • Amylee.Anderson
    Tak to já se bojim málokdy. Třeba když už je řeč o Dead Space, tak to jsem ještě zvládala, ale třeba nějaký části Penumbry nebo Amnesie jsem musela dat klavesnici a myš do rukou někoho jinýho a koukala se, protože bych se jinak asi po...:D
  • Co sa tyka zbrani, tak tie v Aliens pouzivali 10mm bezplastove, protipancierove strelivo. To zaklepe aj s takym Votrelcom. :-)
  • Cahir
    Tak tak, je třeba si uvědomit, že na rozdíl od jedničky a trojky, ve dvojce stáli proti vetřelcům ozbrojení a vycvičení vojáci. Alien není žádná nesmrtelná teta.
  • Hra má mít možnost nastavit obtížnost i ukládání, případně vhodný kompromis. Před pár dny jsem rozjel starý dobrý Jagged Alliance 2 s možností ukládat pozici pouze mimo souboje. Takže když ti sejmou jednoho člověka v partě po hodině hraní, máš pech a znamená to loading. Někdy to nas.re, ale na druhou stranu ta hra baví víc, ptotože postup v boji je víc o hlavě a plánování, co a jak udělat. Když můžeš uložit kdykoliv, stává se ze hry prostě fraška. A ani obížnost na very hard to mnohdy neřeší. Samozřejmě, kdo nemá čas, může si zvolit jinak. Problém je ale v tom, že implementace více možností v nastavení obtížnosti pro hry prostě chybí u 99,9% her. Tohle vypadá zatím dobře, tak uvidíme, co z toho vyjde.
  • Tak se (POŘÁDNĚ!!!) podívej na začátek videa, kde vidíš že Vetřelci nejsou na Sulacu, ale v Hadleys Hope...
  • Díky za info...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit