Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - recenze PC verze
12.2.2013 | Lukáš Grygar
392 příspěvků
-
Ja to mel v patek doma.pres vikend jsem dosel ke 3 levelu a uz to mam prodany,koupil jsem za 1299 a prodal za 320 korun.1299 chteli ze to bude herni zazitek(jeste pred recenzi)a 320 dali za to ze to je propadak.na multak jsem nemel silu ani chut,gearbox vyuzili k marketingu.Opravdu hanba hanbouci.
-
-
:)) To je tak studidní příspěvěk až mě rozesmál.
-
-
Next gen lighting a next gen grafika je něco jiný ho, ministře...
...a kdyby si hru hrál, tak zjistíš, ze hra světel je ve hře skvělá - třeba, když jde člověk kolem vetraku atd.
Stejně tak jako soundtrack, který vychází z původních filmu - epický, o tom se, ale v recenzi nepise -
A to jsem si chtěl koupit sběratelskou edici, tak nic *9*
-
Tak teď to zrovna hraju jsem teprve na začátku ještě v lodi a myslim že to horrorově působí víc než Dead Space 3 mnohem víc se bojim možná proto že je to s pohledu 1.osoby (nejspíš proto) a nezdá se mi to zrovna lehký když se jich tam narojí víc tak máte po srandě ani nestačíte nabijet a je po vás.
-
-
treba pouzivat obidve ruky, nie len 1 prst
-
-
Je zajímavé,že některé hry jsou od pohledu tak blbé,že by to člověk nehrál ani zadarmo.
Protože to prostě pořád to samé. B příběh,mega "drsná" akce a chyby a nelogické věci.
To je také umění vydat takovou hru.Borci co to dělají se musí strašně soustředit aby to podělali co to jde a vypadlo to,že to vlastně podělané není. -
Jen technický dotaz, nebo spíše poznámka. Nejsou vlastně všichni vetřelci slepí? V nějakém rozhovoru Giger popisoval, jak se se Scotem hádali, jestli vetřelci dát oči, nebo ne a že jejich absence mu nakonec dala mnohem zlovolnější charakter.... *4*
-
-
O tomhle lze všemožně spekulovat, protože viditelné oči sice nemají, ale ve trojce jsou záběry "z pohledu" vetřelce.
-
-
Pro mě existuje v tomto ohledu jediné vysvětlení: kombinace zvuku a feromonů (pachů, chceš-li)
-
No asi takhle. Spekulovat není třeba, toto sám řekl Scott. Co se týče trojky, tak to nemělo ukázat jak vetřelec vidí a co vidí, pouze to mělo navodit více akci a strach...
-
-
Scottovo slovo je férovej argument, nicméně tím "viděním" z trojky a jeho pokřivenou perspektivou se posléze inspirovalo i zpracování vetřelce v původní AvP, takže bych to zas úplně nepomíjel.
Na každej pád ti speciální z Colonial Marines se orientují čistě podle zvuku, zbytek klasicky po čuchu nebo co to teda je.
-
-
Nejspíš to mají podobný jako Daredevil. Vidí jen ozvěny míst, odkud vychází nějaký zvuk.
-
-
Vetřelec nemá oči. původní návrh je měl, ale Scott je dal pryč, že působí více strašidelně.
-
První návrh Vetřelce z 1979 sice má v lebce oční jamky, ale samotné oči tam myslím nemá. Ty další návrhy jsou úplně bez očí, takže bych také řekl, že jsou všichni Vetřelci slepí.
-
Myslím, že to je i ve 4. díle řečeno, jak na nich dělají pokusy, že jsou slepí.
-
-
Tak já zkusím až večír. Docela jsem se těšil a jsem fakt zvědavej, jak tohle dopadlo.
-
Do prčic ... takže se mám zase vrátit k Alien Trilogy ? !
-
-
Trilogy? To jako fakt? O posledním díle AvP bych mluvil teda separovaně, jinak si na tebe zavolám pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou!!
-
-
Magister_Peditum: tak mi hod link na vyjadreni o next-gen grafice :)
-
-
http://www.destructoid.com/aliens-colonial-marines-to-use-next-gen-lighting-225194.phtml
-
-
tesim se az se bude zastaralost enginu jako zapor v recenzi na Wasteland 2 *4*
zatim jsem odehral asi necelou hodinu a jsem spokojen. grafika je skvela, jen animace jsou obcas horsi (treba chuze po schodech)...Vetrelci obcas skacou tam a zase zpatky, ale to se snad patchem spravi nez mi mama koupi origo (za 5 dni)... *5* -
-
To tam asi nebude.
Navíc fakt,že hra vzniká zde budí velkou radost tak bych to viděl,že to když to nepodělají tak se zde moc strhávat nebude.I když tam budou problémové záležitosti.
- I když dle videa grafika není na nejlepší úrovni tak se to asi nazve "stylizovaná grafika" :) -
Pokud se někdo chlubí next-gen grafikou a pak výsledek vypadá jako 4 roky stará hra, tak to zápor je. *15*
-
každá hra si časom nájde svoju cielovku... *1*
-