Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - recenze PC verze
12.2.2013 | Lukáš Grygar
392 příspěvků
-
Hru mám skoro dohranou, sice zni nejsem nijak odvazany, ale nechapu ten humbuk co se kolem ni dela.
Celou dobu mě velmi zajímalo jak se to bude vyvíjet dal, co bude za dalším rohem a co ještě objevím, kouknout se na známa místa je taky k nezaplaceni.
Taky me docela bavi, kdyz tu vsichni chteji old school fps s lekanickama a kdyz ho dostanou, muzou se zas zblaznit. -
-
A bavi te vypiratena nebo zadarmo hmmm? ... varitanta A mi dava vetsi smysl .) Zadarmo ano, oddech... Za full prize ? fakit. *3*
-
-
Tu hru bych si nekoupil ani kdyby vysla 5 let zpatky. Ridim se heslem ze platim pouze za poctivou praci a sestihodinove kraviny za 50E zaplati "ti druzi" Mimo to jsem uz za alieny zaplatil dost jakozto majitel 1,2 dilu hry a vsech filmu.
-
CE edice s figurkou se upiratit neda...
To co jsi napsal resim u kazde druhe hry, to jestli te bavi ale nezjistis z recenze, proste je potreba ji zkusit, kdyz na to nechces dat penize, tak je treba si pockat.
Tuhle nejspis dohraju a pravdepodobne i vickrat.
A mimochodem, nejsme nijak extremni fanousek vetrelcu, z filmu se mi libi jen Alieni a k tomu mas jeste dost zasadni vyhrady a rozhodne si tak nepredstavuji kvalitni scifi. -
-
Uprimne, recenze a nazor ze hry by mel vychazet z predpokladu, ze si hrac poridi legitimni verzi. Ty sice rikas, ze te to bavilo, ale penize bys za to nehodlal dat a pravem. Ale pochop, ze jsou i lide, kteri veri v urcite hodnoty a produkty si poridi za sve vydelane penize.
Drive se vydavala alespon hratelna dema, ale dnes temer uz vubec, protoze vyvojari neveri svym produktum nebo dokonce vi, ze to je humus. -
můžeš tvrdit že se ti nelíbí, ale tvrdit že třeba Aliens není kvalitní sci-fi.... :(
-
si me trochu navnadil asi take provedu "test" :)
-
-
*nebo koupena samozrejme.
-
-
-
Treba me ukrizujte, ale me se to fakt libilo a uzil jsem si to az do konce.
-
-
A jiste s originální verzí za litr, že?
-
-
ja dal 1200 za xbox verzi,vim jsem k...t,ale kdo to mohl vedet.
-
-
já :) když vyjde Season Pass, žádný screenshot není přímo ze hry, nikde se nedočtu nic o žádné feature, která mě zajímala (upgrady) a první novinářská verze říkala, jak je to směšné a jak jsou vetřelci hloupí a slabý.. je to dost, aby člověk věděl, že to nebude úžasná hra.
DXHR jsem si předobjednal a dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Teď mám Tomb Raidera a taky vím, že ho budu mít rád. Ale stejně se najdou lidi, co budou křičet, že to se starýma TR nemá nic společného. To se ví už teď, tak nevím proč by to někdo, kdo chce remake starýho TR, měl ještě předobjednaný :) -
Tak to me mrzi... Za to mohlo byt 4 solidni tituly ve sleve na pc... :/ Posledni rada, cekej na recenze od lidi, kteri maji podobny vkus na hry. Nebo idealne videt hru na vlastni oci.
-
-
uz zadne preobjednavky *3*
-
-
-
-
-
Ale cim vic tu ty vase nazory ctu, tim vic je mi z vas lidi na bliti... Neskutecne rozezrany prasata! Prestante brecet, navrhnete a vytvorte si vlastni verzi, jak to ma vypadat! Vsadim se, ze NIKDO z vas uplakanych ubozaku na to koule nema!!!! Radsi to necham na nekom jinem a pak si poplacu jak to zk*urvil... A pro vsechny potencialni de*ilni reakce vzkazuju jen: Vykur mi ho :) Nazdar!
-
-
Smola buzicek, tu sa prebera nieco odlisne. Ale neboj, stranky o vykureni existuju tiez.
-
Smeju se jak me tu minusujete :-D :-D :-D Na nic vic nemate... NIKDO
-
-
Hlavně že ty to máš rád od chlapů
-
-
No , kourit ti nebudu. Ale uprimne, hra za 50€ by mela vypadat jinak. Spise je to beta verze s mnohymi chybami a spatnou atmosferou diky archaickemu zpracovani. A opravdu jsem chtel, aby se mi titul libil a dohral ho na nejtezi obtiznost.
Multiplayer neni spatny, ale pochybuju, ze bude bavit lidi dlouho. Jeste vice to spupnuje fakt, ze je to prakticky obslehnuty L4D. -
-
me spis multak pripomina dead space 2..L4D hraju to je jina kava
-
-
-
Tato recenze mi připadá velmi nečtivá a v podstatě nic nesdělující. Mám pocit jako bych četl nějaký seminární úkol na dané VŠ. Ke hře. Je patrné, že rukopis společnosti SEGA a její arkáde styl se nezapře. Jako arkádový titul na motivy filmu je dle mě hra slušná, jako herní zpracování vetřelců, jenž má nahradit další film jsou Aliens CM bohužel slabým, tuctovým a všedním výtvorem. Nicméně hrát se to dá a věřím, že se najdou i tací hráči, kteří se náramně pobaví. Domnívám se, že největším kamenem úrazu bylo velké očekávání, které bylo způsobeno soustavným odkladem, a tematickým zaměřením. Kdo v dnešní společnosti nezná vetřelce, že :-) Co se týče ceny, tak ta je na kvalitu hry velmi nadsazená, proto doporučuji počkat na případnou slevu.
-
Dnes jsem si hru zakoupil a až dohraji (co nejdříve) napíši zde recenzi PC verze jak to vidím já... *3* Na hru jsem se vskutku těšil tak doufám že mě nezklame. 5/10 dostal i poslední MoH a nebyl to pro mě zase takový propadák *5* ... Ok jdu na to !
-
-
Pro milovníky a čestné členy klubu Otvírání dveří, zcela jistě ne. Pro ostatní ano:)
-
-
Tak toto jsem zrovna na mysli neměl *1* . To mi už po 10 dveřích celkem lezlo krkem. Myslel jsem tím, že to byla celkem dobrá praobyčejná oddechová střílečka na zabití času. Nic víc - nic míň. *3*
-
-
-
Ahoj jak je to s HW nárokama? Může prosím někdo (když už není schopný recenzent) napsat na čem to hra je a jak? Grafika nevypadá moc náročně.
Zahraju si naplno na 2,1 SB , 4 RAM a 630M 1GB ? -
-
Je to až směšně nenáročná hra. Což kvituju s povděkem, páč rozjet dnes na notebooku cokoli, co je (špatnej) port z konzolí, jsou muka.
-
-
Jak vidíš mám víceméně průměrný noťas, žádný herní dělo a přesto si zahraju všechny nový hry střední (Hitman atd) a některý míň náročný (Dead Space 3, Dishonored apod.) na vysoký..
-
-
dávám si to naplno na phenom xII 550BE 3,1ghz, 2gb ram, GF9600GT .. nenáročná hra ;)
-
-
napoprvé dohráno na nejtěžší obtížnost. game over man. game over.
-
-
btw verze 1.4
-
-
nechtěl sem rušit předobjednávku, doufal sem aspon v solidní 7mičku, tak snad aspon ten coop nezklame :)
-
Next gen lighting a next gen grafika je něco jiný ho, ministře...
...a kdyby si hru hrál, tak zjistíš, ze hra světel je ve hře skvělá - třeba, když jde člověk kolem vetraku atd.
Stejně tak jako soundtrack, který vychází z původních filmu - epický, o tom se, ale v recenzi nepise -
L.G. se to nelíbí.... to by mohla být slušná hra *4*