Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - recenze PC verze
12.2.2013 | Lukáš Grygar
392 příspěvků
-
Staci pockat na nejakej masivni patch :) a mouchy budou pryc :)
-
-
"Možná, že jsi nesledoval poslední události, ale dostali jsme na prdel, kámo."
-
-
Ano ! Přesně tohle jsem potřeboval slyšet ! *1* Palec nahoru.
Imho Alieni jsou špatný co si budeme povídat, ale například mise v kanálech je pěkně zpracovaná. Má hutnou a hustou atmosféru a tehdy jsem si řekl, že je opravdu škoda, že tohle netrefili u celé hry. Jinak chlubit se next-gen grafikou po které nejsou nakonec ani stopy si myslím neni uplně dobrý no. To je jako kdyby vám v restauraci nabídli například luxusní hovězí a vy nakonec dostali zbědovanou slepici která skoro nepřežila cestu lodí z Číny. (pouze příklad *5* ). Jinak Alieny mam a dohrál jsem za cca 5-6 hodin což si myslim na dnešní dobu je bohužel uplně *normální*. -
Uklidni se Hudsone, ta malá holka tu přežila mnohem déle a bez vojenského vybavení..............
....a to z ní bude velitel, há? *4* Nejlepší hlášky z celé série jsou ve dvojce :) -
-
a vetsinu jich ma hudson. Kvuli němu mám rád u vetrelcu i dabing. "Dopr..17dni..tady nepřežijeme ani 17minut:)"
-
-
Me je jedno kdo koho precural vys. Uz takhle ta hra neni spatna takova betaverze :) a ja verim ze prijde opravnej patch, kterej udela tlustou caru za temito negativnimy komentari.
-
-
Já jen citoval Hudsona z Vetřelců, tak se hned nečerti Rambáku.
-
-
-
-
Zajimalo by me hodnoceni po koupi tehle hry za plnou cenu, ne po dostani na recenzi a dohrani za 4-5 hodiny, napsani za jeste min a job done.
-
jeste by me zajimalo, jestli treba je neco vic nez prumerneho na multiplayeru (radsi coop nez competitive ale vseobecne bych chtel vedet jak se s tim poprali)
-
tesim se az se bude zastaralost enginu jako zapor v recenzi na Wasteland 2 *4*
zatim jsem odehral asi necelou hodinu a jsem spokojen. grafika je skvela, jen animace jsou obcas horsi (treba chuze po schodech)...Vetrelci obcas skacou tam a zase zpatky, ale to se snad patchem spravi nez mi mama koupi origo (za 5 dni)... *5* -
-
To tam asi nebude.
Navíc fakt,že hra vzniká zde budí velkou radost tak bych to viděl,že to když to nepodělají tak se zde moc strhávat nebude.I když tam budou problémové záležitosti.
- I když dle videa grafika není na nejlepší úrovni tak se to asi nazve "stylizovaná grafika" :) -
Pokud se někdo chlubí next-gen grafikou a pak výsledek vypadá jako 4 roky stará hra, tak to zápor je. *15*
-
každá hra si časom nájde svoju cielovku... *1*
-
-
Já mam jen jednu prosbu. Ví někdo jak změnit barvu na zbraních?
-
Beta je zadarmo. Ale tato hra je ako skora beta za 50 EU.
-
Nejlepsi Alieni jsou stejne Resurrection, Frantik to tem amikum ukazal!
-
-
čtverka je sice velmi dobře zrežírovaná, ale má imho naprosto dementní scénář
-
-
to je pravda, i efekty jsou nejlepší ze všech filmů. Na filmu se podepsalo i to, že to režíroval stejný týpek jako Amelii :) má to takový podobný nádech, jinak dějově je to nehorázná pitchovina...
-
-
troubove..on mysli hru..na PSX..nejlepsi herni vetrelci co kdy vysli a delali ji francouzi..
Ale to asi neznate..v te dobe jste jeste brecely mame u prsu..
-
-
-
Souhas, jediný vetřelci co se mi líbily. No dobře Prometheus taky ušel.
-
to je dle mého názoru nejhorší díl...
-
No a Cameron je vlastně Kanaďan, takže jediný Amík co kdy Vetřelce točil je Fincher.
-
Scott je Američan? *8*
-
nemyslíš snad ten film *3*
-
-
Magister_Peditum: tak mi hod link na vyjadreni o next-gen grafice :)
-
-
http://www.destructoid.com/aliens-colonial-marines-to-use-next-gen-lighting-225194.phtml
-
-
Tak já zkusím až večír. Docela jsem se těšil a jsem fakt zvědavej, jak tohle dopadlo.
-
Hru jsem si byl koupit hned rano, prinesl domu a rikam: Vykaslete se na single, nebo kdyz uz tak to hrajte na nevyssi obtiznost a s kamosema. Nejlepsi jsou coop mise pro 4 lidi, kdy plnite ruzny jednoduchy ukoly. To je naprosta parada.
Jelikoz na vetrelce hrajou proti vam lidi, slaba AI mizi, nastupuje fakt boj o preziti, pouzivani scanneru nutnosti. Mrchy hraci casto plivou kyselinu i na dalku, nebo cekaji za rohem. Setkani s vetrelcem zblizka = smrt. Tady ten trailer to pekne ukazuje
www.youtube.com/watch?v=ZvU-1qMcy28
Za ten coop 9/10, single jsem hral zatim jen hodku a prisel mi slabsi. Hra ma ale jasne zacileno na online a v tom je hodne bohata. Kouknete sami, podporuje to snad vsechno, vcetne splitscreenu
http://www.co-optimus.com/game/297/playstation-3/aliens-colonial-marines.html
Hra je proste nejlepsi na konzoli a ve vice lidech, coz recenzent logicky nevyzkousel, jinak by znamka musela byt vyssi.
Jeste bych dodal, ze hra fakt perfekne cerpa z Aliens, kdo ma rad film, bude tady v sedmym nebi. -
-
Nejses ty ten co spamoval na Xzone fora?
-
-
Bude to nejakej chytrak, kdyz neumi spravne napsat Columbo (jestli teda tim Colombo nemyslel mesto na Sri Lance). Nj, harant bezhlave vyhodil pulrocni kapesny za nesmysl.
-
-
Hmmm. Aspon ze si dokazes okecat zbytecne vyhozeny penize za tento propadak...
-
-
Pan raci byt pitomec?
-
-
Když FPS, tak s gamepadem.....Ach jo:) A kdo má rád Vetřelce tak skutečně bude nadšený zelenou barvičkou místo kyseliny:)
-
"Jeste bych dodal, ze hra fakt perfekne cerpa z Aliens, kdo ma rad film, bude tady v sedmym nebi."
je tam samozrejme vysvetlene, ako to, ze hadley's hope nebola znicena po cca 40megatonovom atomovom vybuchu? :) -
-
Jo je to logickej kiks, ale nejak navazat museli. Fanousci chteli znamy prostredi, tak byl osli mustek nutnosti.
-
-