Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Honze
    Bla, bla, bla, kecy, kecy, šáša krasty
  • kdyz se snazim vybavit posledni FPS, ktere me chytly za srdce, tak me napada jen Half-life 2, Far-Cry 1, Swat4 a Max Payen 2 ... od ty doby uz cekam asi na zazrak.
    • jan.hruby86
      Jenže Max Payne 2 není FPS.
      • Ferdis2
        Ale on píše o Max Payen (to bude asi nejaká indie FPS) *1*
  • Hra ktora ma nezaujimala ma nebude zaujimat aj nadalej. Smutna realita dnesnych dni :(
  • me nejvic bavil treti dil na vezenske planete a ten dil kdy oživnou ripleyovou taky nebyl špatnej, to jen na margo te poznamky ze se serie v dalsich dilech nejak podelala
  • U této hry mě příjde, že se tvůrci propadli o 10 let zpět.Kdyby to nebyl Aliens tak to dostane tak 40% a to je podle mě tak strop této hry.No a když k tomu přičtu výjoj trval 6 let tak dávám 20 %.
  • Krymot
    Recenzi soudit nemohu pač jsem eště nehrál. Ale považovat za Avp od rebelionu z roku 2010 za nepovedený mi příjde dost smutný. Příběhově nejlepší avp a co se týče multiplayeru tak tohle avp bylo též nejlepší. Avp z roku 1999 byla dobrá akce ale bez příběhu a v multiplayeru strašně velká nevyváženost ras. AVp 2 měl dobrý singl a nejhorší engine ze všech avp a multiplayer nudný
    • Souhlasim, nechapu co ma kdo proti AVP 2010. Samozrejme, predchudcum se nevyrovna, daly se prodlouzit kampane a mozna i trochu slapnout na plyn temnejsi atmosfere, ale v zasade to byla pomerne vydarena hra a jiste bych ji nenazval odpadem ci jako recenzent hruzou. Osobne me bavily vsechny 3 kampane, zvast za aliena to bylo paradni co se ovladani tyce kdyz to clovek chytnul poradne do ruky a vyckval na marinaky kterycm se pak spustil za zada :). Zkratka hratelnoste nove AVPcko slapalo na vybornou a v nekterych silnejsich momentech hry bych osobne sahl i k osmicce.
    • na multiplayer se*e vetřelec
      • shmeck
        Říká se kyselinuje...
  • po 1 misi jsem to odinstaloval a musim rict ze je to ta nejhorsi alien hra co jsem kdy hral.

AVP (2010) jako hra o skoro 3 roky starsi nez tohle grafiku a hratelnost na jine urovni s dx11 ta hra vypada skvele coz se o tomhle konzolovem portu rict neda: animace postav je naprosto hrozna/grafika hnus/fizika zadna/efekty zadne se vsim na max hra vypada skoro stejne jako na ps3. Gearbox si udelal ostudu ze je pod tim podepsany. Hra pusoby naprosto nedodelane jako by slo o nejakou alpha-beta verzi hry. Hra vytvari dojem COD kopie coz se k Alien tematice vubec nehodi proste odpat jsem rad ze jsem nakonec zrusil objednavku. Kdyby hra vysla tak pred 3-4 lety tak by byla dobra ale v roce 2013 je to ubohe k AVP1/2 a i 3( i kdyz nebyla moc dobra ) to ma moc daleko coz je skoda.
    • Radsi si zopakuj cestinu,predtim nez neco zwarezis...
      • radsi si hru pred koupi stahnu a vyzkousim a ne abych zaplatil 1100kc za odpad
        • V první misi zjistíš velký víš co...
          • prvni mise ti v pohode staci aby si vydel zapory cele hry a kdyz to nepoznas tak si vyliz vic co....
            • No, když už jsme u toho pravopisu... Píše se: ( stydím a né stydim ), ( jseš a né seš ). Ale jinak máš pravdu :)
            • Ježiš, nauč se pravopis. Já se úplně stydim, že seš na úrovni nějakýho cikána...
  • misho8723
    Heh.. mne príde práve tá pasáž so slepými votrelcami reagujúcimi na zvuk asi najzaujímavejšia časť čo som čítal v recenzii - pretože ak má človek zbraň, tak votrelci nepredstavujú žiadny problém a atmosféra je prakticky neexistujúca, tak aspoň náznak toho, že človek nie je schopný s votrelcami bojovať, a je v podstate - možno násilne - dotlačený k tomu, aby sa ich obával, dá sa to považovať za úspech a niečo čo môže človeka prekvapiť.. ako v jednej recenzii spomínali - táto hra skôr funguje ako virtuálne múzeum filmu Votrelci, ale ako samostatná FPS hra prepadá na celej čiare.. čiže: nie, ďakujem.. o mesiac čakajú oveľa lepšie FPS zážitky : Metro Last Light a BioShock Infinite
    • Nemůžeš říct že bude lepší Metro Last Light a BioShock Infinite když si ještě nehrál.
      • Muze, protoze prekonat ACM nebude zadny problem...
  • Veskoslav
    No a pokud jsem DS3 dal 6/10, tak tomu bych nedal více jak 5/10. DS3 je oproti tomu vyspělá hra s mouchami. Tohle je poněkud větší omyl, který je horší i než AvP 3.

Obzvlášť se mi líbí cena cca 50 Euro a v dne vydání další "DLC" za 30 euro.....
    • Krymot
      Avp 3 nebyl omyl podle mě
      • avp 3 byla a je stale podle me velmi dobra nedocenena hra. single sice realativne kratky, ale fajn a multiplayer taky dobry. o technicke strance podporujic i dx11 netreba hovorit.
  • po super coop parbe Borderlands i Borderlands 2 jsem docela sokovany ze je pod tim gearbox podepsany protoze tahle hra je zatim nejhorsi hra roku. pri hrani mate pocit jako kdyby hru nekdo narychlo zplacal dohromady a dal tomu nazev Aliens
    • Borderlands 2 mi přišel po nějaké době hraní nudnej.
      • Mě upřímě ne, ale je to tím, že hra má jistej styl, kterej nemusí sednout každýmu. Jinak na alieny jsem se těšil, ale teď nevím možná ve slevě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit