Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - recenze PC verze
12.2.2013 | Lukáš Grygar
392 příspěvků
-
Bla, bla, bla, kecy, kecy, šáša krasty
-
kdyz se snazim vybavit posledni FPS, ktere me chytly za srdce, tak me napada jen Half-life 2, Far-Cry 1, Swat4 a Max Payen 2 ... od ty doby uz cekam asi na zazrak.
-
-
Jenže Max Payne 2 není FPS.
-
-
Ale on píše o Max Payen (to bude asi nejaká indie FPS) *1*
-
-
-
Hra ktora ma nezaujimala ma nebude zaujimat aj nadalej. Smutna realita dnesnych dni :(
-
me nejvic bavil treti dil na vezenske planete a ten dil kdy oživnou ripleyovou taky nebyl špatnej, to jen na margo te poznamky ze se serie v dalsich dilech nejak podelala
-
U této hry mě příjde, že se tvůrci propadli o 10 let zpět.Kdyby to nebyl Aliens tak to dostane tak 40% a to je podle mě tak strop této hry.No a když k tomu přičtu výjoj trval 6 let tak dávám 20 %.
-
Recenzi soudit nemohu pač jsem eště nehrál. Ale považovat za Avp od rebelionu z roku 2010 za nepovedený mi příjde dost smutný. Příběhově nejlepší avp a co se týče multiplayeru tak tohle avp bylo též nejlepší. Avp z roku 1999 byla dobrá akce ale bez příběhu a v multiplayeru strašně velká nevyváženost ras. AVp 2 měl dobrý singl a nejhorší engine ze všech avp a multiplayer nudný
-
-
Souhlasim, nechapu co ma kdo proti AVP 2010. Samozrejme, predchudcum se nevyrovna, daly se prodlouzit kampane a mozna i trochu slapnout na plyn temnejsi atmosfere, ale v zasade to byla pomerne vydarena hra a jiste bych ji nenazval odpadem ci jako recenzent hruzou. Osobne me bavily vsechny 3 kampane, zvast za aliena to bylo paradni co se ovladani tyce kdyz to clovek chytnul poradne do ruky a vyckval na marinaky kterycm se pak spustil za zada :). Zkratka hratelnoste nove AVPcko slapalo na vybornou a v nekterych silnejsich momentech hry bych osobne sahl i k osmicce.
-
na multiplayer se*e vetřelec
-
-
Říká se kyselinuje...
-
-
-
po 1 misi jsem to odinstaloval a musim rict ze je to ta nejhorsi alien hra co jsem kdy hral.
AVP (2010) jako hra o skoro 3 roky starsi nez tohle grafiku a hratelnost na jine urovni s dx11 ta hra vypada skvele coz se o tomhle konzolovem portu rict neda: animace postav je naprosto hrozna/grafika hnus/fizika zadna/efekty zadne se vsim na max hra vypada skoro stejne jako na ps3. Gearbox si udelal ostudu ze je pod tim podepsany. Hra pusoby naprosto nedodelane jako by slo o nejakou alpha-beta verzi hry. Hra vytvari dojem COD kopie coz se k Alien tematice vubec nehodi proste odpat jsem rad ze jsem nakonec zrusil objednavku. Kdyby hra vysla tak pred 3-4 lety tak by byla dobra ale v roce 2013 je to ubohe k AVP1/2 a i 3( i kdyz nebyla moc dobra ) to ma moc daleko coz je skoda. -
-
Radsi si zopakuj cestinu,predtim nez neco zwarezis...
-
-
radsi si hru pred koupi stahnu a vyzkousim a ne abych zaplatil 1100kc za odpad
-
-
V první misi zjistíš velký víš co...
-
-
prvni mise ti v pohode staci aby si vydel zapory cele hry a kdyz to nepoznas tak si vyliz vic co....
-
-
No, když už jsme u toho pravopisu... Píše se: ( stydím a né stydim ), ( jseš a né seš ). Ale jinak máš pravdu :)
-
Ježiš, nauč se pravopis. Já se úplně stydim, že seš na úrovni nějakýho cikána...
-
-
-
-
-
-
Heh.. mne príde práve tá pasáž so slepými votrelcami reagujúcimi na zvuk asi najzaujímavejšia časť čo som čítal v recenzii - pretože ak má človek zbraň, tak votrelci nepredstavujú žiadny problém a atmosféra je prakticky neexistujúca, tak aspoň náznak toho, že človek nie je schopný s votrelcami bojovať, a je v podstate - možno násilne - dotlačený k tomu, aby sa ich obával, dá sa to považovať za úspech a niečo čo môže človeka prekvapiť.. ako v jednej recenzii spomínali - táto hra skôr funguje ako virtuálne múzeum filmu Votrelci, ale ako samostatná FPS hra prepadá na celej čiare.. čiže: nie, ďakujem.. o mesiac čakajú oveľa lepšie FPS zážitky : Metro Last Light a BioShock Infinite
-
-
Nemůžeš říct že bude lepší Metro Last Light a BioShock Infinite když si ještě nehrál.
-
-
Muze, protoze prekonat ACM nebude zadny problem...
-
-
-
No a pokud jsem DS3 dal 6/10, tak tomu bych nedal více jak 5/10. DS3 je oproti tomu vyspělá hra s mouchami. Tohle je poněkud větší omyl, který je horší i než AvP 3.
Obzvlášť se mi líbí cena cca 50 Euro a v dne vydání další "DLC" za 30 euro..... -
-
Avp 3 nebyl omyl podle mě
-
-
avp 3 byla a je stale podle me velmi dobra nedocenena hra. single sice realativne kratky, ale fajn a multiplayer taky dobry. o technicke strance podporujic i dx11 netreba hovorit.
-
-
-
po super coop parbe Borderlands i Borderlands 2 jsem docela sokovany ze je pod tim gearbox podepsany protoze tahle hra je zatim nejhorsi hra roku. pri hrani mate pocit jako kdyby hru nekdo narychlo zplacal dohromady a dal tomu nazev Aliens
-
-
Borderlands 2 mi přišel po nějaké době hraní nudnej.
-
-
Mě upřímě ne, ale je to tím, že hra má jistej styl, kterej nemusí sednout každýmu. Jinak na alieny jsem se těšil, ale teď nevím možná ve slevě
-
-