Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gordar
    No tam ho v šachtě tou nohou přidržela u stěny pokud si vzpomínám. Rozhodně to nebylo tak přehnaný jak to prezentuje tahle smutná hra.
  • smajdal
    tancující vetřelec, originál v http://www.youtube.com/watch?v=aVZUVeMtYXc *3*
  • Chytenie a odkopnutie votrelca nech ma ordoxny znalci a fanusikovia votrelcov opravia ale nebol podobny kiks aj v samotnej filmovej predlohe kde Vasquezova urobila s nebohym votrelcom to iste?
  • to fakt nekdo čekal fungující aaa hru? vždyť bylo jasne že to tak dopadne...
  • ten tancující vetřelec mě dostal jak prase... prostě geniální... ten závěr též super...
  • Ten konec tý videorecenze se fakt povedl :D

Jinak je pro ty co nehráli plná spoilerů (ukazuje až zbytečně moc lokací - nehrát hru, tak by mě to dost nasralo) a dost podstatných věcí tam chybí - např. otravné souboje s vojáky, "stealth" mise se slepými vetřelci při které hlavní hrdina řve do vysílačky jako smyslů zbavený atd...

Za mě si tak hloupý singl nezaslouží víc jak 3/10, na multiplayer jsem potom už ani neměl náladu...
  • Sherminator ! :D A já si říkal odkud ho znám ...
  • Jak Sherminátorovo recenze či videorecenze nemusim (ty argumenty jsou prostě takový meh, asi jsem jedinej, kdo to tak pociťuje), tak ten konec opravdu pobavil.

Jinak hra fakt nestojí za moc. Na druhou stranu, líbilo se mi jak se chovaly zbraně při střelbě. Zkrátka dobrej pocit ze střelby.
  • Tak ten konec mě taky nachytal. Pochopil jsem to až napodruhý. :-)
  • RazorProduction
    Lukaš koniec si zabil !!! :DDDD *1*
  • Ta videorecenzia je fakt podarena! palec hore.
  • Nějak vám tam chybý konec, to jste si alespoň na todle nemohly dát pozor *7* *7*
  • prosim ta, nebud nafukany idiot, ked ani nemas byt naco nafukany, s tvojii stupidnymi prispevkami degradujes sam seba na uplne nizku uroven, ked ani nevies, akeho mate najblizsieho suseda na vychode :D
  • predy - se divim ze te vasi nechaj tak dlouho ponocovat... vycistt zuby a sup spat ! :)
    nick je taky hezkej -max. 16 let, vid?
  • brouku puboši hry stahujou a dospělí je kupují protože je nějakejch 1k nezabije... :D
  • ucho
    no já se začínám bavit. napiš sem prosím ještě něco. čím delší příspěvek, tím lépe...
  • Sranda tu číst příspěvky pubošů ze základky co propadají z češtiny, jak si hrají na dospěláky, kteří utrácí peníze od maminky za hry.
  • by to moh delat UWE BOLL - to by byl masakrrr! :)
  • ty ses dobrej dušbeg. pokud to stahnes a nelibi se ti to, tak to proste nedohrajes, comprende?? takze jsi hral šyt hru cca 6-8 hodin - dobre prosr@nej cas... ukradsto a ted se obhajujes.. holt se pozna spravna vychova.. nejak se mi zda zes kkt majestatny ! jaks pak nasel cas na pritelkyni? nebo ji mas na plakate na wc? ty blbe !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší