Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
nadsázka, slovník ..
-
A veliký kluk, maminka už mu nedává peníze na hry.....Vzpamatuj se trolí pako.
-
Ne, on se zvedl od rozdělané práce:)
-
Grygar na hrad
-
Jojo, nezapomeňte se zeptat maminky, jestli vám dá peníze i na Cod, který můžete koupit cestou. Pak se nedivte, jaké vycházejí hry, když tolik volů kupuje ...
-
je to nějak divně ustřižený, asi chyba přehrávače...
-
Predátor si hraje na Vetřelce... To jsi dopadl.
-
tak ja nevim to video ma 5min 25s taky vam to tolik ukazuje? A proste mi nejde pustit az do konce...
-
Super recenzia, malokedy sa mi chce videorecenzie pozerat, no dlzka okolo 5-6 minut je uplne idealna, a ako uz bolo spomenute ten zaver sa podaril *1*
-
Prohlásí evidentní Mongol xD
-
u mě jsou hloupí lidi ti, co jsou schopní dohrát dle jejich slov "špatnou" hru... to jaksi odporuje logice. když je něco špatný, tak to nehraju... pokud jsi to dohrát dokázal, tak to zjevně taková katastrofa nebude... ale hlavně že si to teď dokážeš omluvit a ještě říkat o lidech, co za to platí, že jsou blbci... :)
-
Ty vole co to je za řeč tohle to? Zase sem lezou tyhle maďari nebo co to je tahnete nekam *11* *12* *16*
-
Hele "vzdělaný" trol. Kam ten svět směřuje:)
-
To jsem neřekl, ono je platit a platit. To že si hru koupíš je v pořádku, ale musí to mít své opodstatnění. Zaprvé musí hra stát úměrně k platu (a ne desetinu platu jako v naší republice) a hlavně, hra musí být kvalitní. Jak jsem psal, jen hloupý platí lidem jako jsou trotlové z Gearbox.
Každopádně každého věc... já raději pozvu přítelkyni na večeři, než abych to cpal do kapes hňupům, co si neváží takového tématu, jakým Vetřelec bezesporu je. -
saprlot. u novyho prehravace mi laguje audio. ostatni jedou v pohode (flash aktualni). zkousel sem blokovat nejaky flash playery a podobne, ale jelikoz pravym tlacitkem se na tomhle ukaze jen "reklama na tiscali" netusim jak si to tu muzu jinak upravit co se tyce nastaveni - nejaka rada?
-
ano, ano. lidé, co platí za hry, jsou blbci, známe :)
-
*co přispívá..
-
To ani ne, spíš nejsem blbec, co nepřispívá na Ferrari takovým hňupům.
-
No je to fakt trápne, jak hlavná postava drží aliena za hlavu... Takto človek neudrží nasraného vlčiaka, natož dokonalé vraždiace monštrum...
-
...což je video z dema z E3 (asi ho pak vzali i jinam "na výlet", které ale prý (nebyl jsem tam, ale opakuje to mnoho zdrojů, že v tom byl háček) nebylo hratelné - minimálně ne tam. Právě, že hratelná verze byla jen mulťáku, tohle byla vypulírovaná verze sice real-time, ale novináři/ hráči nehraného dema z výstavy.