Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chytenie a odkopnutie votrelca nech ma ordoxny znalci a fanusikovia votrelcov opravia ale nebol podobny kiks aj v samotnej filmovej predlohe kde Vasquezova urobila s nebohym votrelcom to iste?
    • To mi připadá jak kdyby to psal někdo, kdo slyšel o tom že to ve filmu bylo, ale přitom ho ani neviděl.

Takže ti polopaticky vysvětlím jak ta scéna probíhala, pak třeba zjistíš, že by ses na ten film měl nejdřív podívat a potom tu psát takové hovadiny.

Vasquez utíká šachtou, uvidí jak je vetřelec v šachtě nad ní, dvakrát do něj vystřelí, což ho lehce vyvede z míry, tak dopadne vedle ní, mezitím do něj ještě vystřelí čtyřikrát (!!!), potom mu nohou přirazí ke stěně šachty hlavu, do které napere další čtyři rány.

Ve hře na tebe vetřelec skočí živej a zdravej, ty mu v pohodě rukama udržíš hlavu a ještě ho odkopneš tři metry daleko a on uteče, jen proto aby jsi měl čas se postavit.

Bylo to takhle ve filmu? Ne! / Odkopla ho 3 metry daleko? Ne! / Dává ti to smysl? NE!
      • Ospravedlnujem sa ale ten film som videl naposeldy ked som mal cca 12 rokov.Mam uz 30 a ozaj si uz nepametam detaili filmu a nie nepotrpim si ani na citovanie hlasok hlavnych protagonistov.Dakujem za osviezenie pamete.
      • jenže vaskezova byla holka a v hre jsou chlapi
        • Magister_Peditum
          Vasquezová byla holka? To bys před ní raději neměl říkat, aby ti neodvětila jednou známou hláškou. *1* *1*
        • No jo já zapoměl na scénu ve které Hudson umláti pažbou toho vetřelce co ho stáhnul dolů. Sakra ještěže to byl chlap, jinak by byl v pr...
      • Klid, vzdyt psal, ze si neni jistej.
        • No jo už jsem klidnej :)

Každej má právo občas trochu vybouchnout ne?
    • Gordar
      No tam ho v šachtě tou nohou přidržela u stěny pokud si vzpomínám. Rozhodně to nebylo tak přehnaný jak to prezentuje tahle smutná hra.
  • to fakt nekdo čekal fungující aaa hru? vždyť bylo jasne že to tak dopadne...
  • ten tancující vetřelec mě dostal jak prase... prostě geniální... ten závěr též super...
    • smajdal
      tancující vetřelec, originál v http://www.youtube.com/watch?v=aVZUVeMtYXc *3*
      • jj... vím, idkyž sem ten film neviděl,asi to budu muset napravit... ale už ze začátku diskuze sem někdo ten odkaz na orginál házel...
        Ale je to super... celá te videorecenze... LG na ně má asi fakt talent, protože lepší a zajímavější videorecenze jsem nikdy od nikoho neviděl...
        Už jen vždycky tím uvodem, kam dá nějakou tu scénu, nebo něco přímo ze hry... viz. tady... "Guys, we failed"... kdy to jakoby říká samotná hra a má to jakoby naznačovat jak ta hra asi dopadla... :-) v průběhu recenze různý vtipný záběrky, nebo hlášky a komenty, a ten závěr taky nemá chybu... fakt dokonalý....
        • smajdal
          nevšim sem si, film má několik opravdu skvělých scén, ale až tak bezkonkurenční parodie to zase není
          btw http://www.youtube.com/watch?v=IVdTD2pofD0 si z nás dělají fakt srandu.
        • jen by mě ještě zajímalo jak se toho tancujícího vetřelce podařilo takhle natočit...? hru sem nehrál, takže nevím jak to v ní chodí a jak jeslti se takovýdle bugy stávaj běžně...? je těžký na ně narazit...?
          Zajímá mě to jeslti na toho "tancujícího" vetřelce musel Lukáš sakra chvíli čekat a ještě mít štěstí, a nebo to zas takovej problém nejni se s tím ve hře setkat...? nebo jestli případně jde tý situaci nějak pomoct, aby se alienovi stalo to že začne takhle tancovat...?
          • Tancující vetřelec je z videa "total halibut(a)/TotalBiscuit(a)...neni přímo z hraní Lukáše
            • Lukáš i TotalBuscuit použili stejné video z YouTube.
  • Ten konec tý videorecenze se fakt povedl :D

Jinak je pro ty co nehráli plná spoilerů (ukazuje až zbytečně moc lokací - nehrát hru, tak by mě to dost nasralo) a dost podstatných věcí tam chybí - např. otravné souboje s vojáky, "stealth" mise se slepými vetřelci při které hlavní hrdina řve do vysílačky jako smyslů zbavený atd...

Za mě si tak hloupý singl nezaslouží víc jak 3/10, na multiplayer jsem potom už ani neměl náladu...
  • Jak Sherminátorovo recenze či videorecenze nemusim (ty argumenty jsou prostě takový meh, asi jsem jedinej, kdo to tak pociťuje), tak ten konec opravdu pobavil.

Jinak hra fakt nestojí za moc. Na druhou stranu, líbilo se mi jak se chovaly zbraně při střelbě. Zkrátka dobrej pocit ze střelby.
    • Sherminator ! :D A já si říkal odkud ho znám ...
  • Tak ten konec mě taky nachytal. Pochopil jsem to až napodruhý. :-)
  • RazorProduction
    Lukaš koniec si zabil !!! :DDDD *1*
  • Ta videorecenzia je fakt podarena! palec hore.
  • Nějak vám tam chybý konec, to jste si alespoň na todle nemohly dát pozor *7* *7*
    • V redakci jsou snad samí chlapi. Tak jaké "nemohly"?
      • nikdy nevíš
  • predy - se divim ze te vasi nechaj tak dlouho ponocovat... vycistt zuby a sup spat ! :)
    nick je taky hezkej -max. 16 let, vid?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit