Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - videorecenze PC verze
1.3.2013 | Lukáš Grygar
163 příspěvků
-
Sranda tu číst příspěvky pubošů ze základky co propadají z češtiny, jak si hrají na dospěláky, kteří utrácí peníze od maminky za hry.
-
-
Trolující blboun, poučující o češtině.....To máte nějaké rodové trolí uspořádání?
-
brouku puboši hry stahujou a dospělí je kupují protože je nějakejch 1k nezabije... :D
-
no já se začínám bavit. napiš sem prosím ještě něco. čím delší příspěvek, tím lépe...
-
-
Grygar na hrad
-
Jojo, nezapomeňte se zeptat maminky, jestli vám dá peníze i na Cod, který můžete koupit cestou. Pak se nedivte, jaké vycházejí hry, když tolik volů kupuje ...
-
-
A veliký kluk, maminka už mu nedává peníze na hry.....Vzpamatuj se trolí pako.
-
-
nadsázka, slovník ..
-
-
-
Super recenzia, malokedy sa mi chce videorecenzie pozerat, no dlzka okolo 5-6 minut je uplne idealna, a ako uz bolo spomenute ten zaver sa podaril *1*
-
saprlot. u novyho prehravace mi laguje audio. ostatni jedou v pohode (flash aktualni). zkousel sem blokovat nejaky flash playery a podobne, ale jelikoz pravym tlacitkem se na tomhle ukaze jen "reklama na tiscali" netusim jak si to tu muzu jinak upravit co se tyce nastaveni - nejaka rada?
-
No je to fakt trápne, jak hlavná postava drží aliena za hlavu... Takto človek neudrží nasraného vlčiaka, natož dokonalé vraždiace monštrum...
-
-
Ty vole co to je za řeč tohle to? Zase sem lezou tyhle maďari nebo co to je tahnete nekam *11* *12* *16*
-
-
Zato tvůj písemný projev je vytříbenost sama. *1* *1*
-
prosim ta, nebud nafukany idiot, ked ani nemas byt naco nafukany, s tvojii stupidnymi prispevkami degradujes sam seba na uplne nizku uroven, ked ani nevies, akeho mate najblizsieho suseda na vychode :D
-
Prohlásí evidentní Mongol xD
-
-
-
Zajímavý kolik lidí tady chce platit takovým lidem, kteří si neváží toho, že můžou dělat Vetřelčí hru... já už ji dávno stáhl a dohrál zejména kvůli hudbě a atmosféře. Fanoušek Aliens universe ve mně ovšem zaplakal.
-
-
tak to jsi borec a drsňák. fakt jsi jim to nandal... :D
-
-
To ani ne, spíš nejsem blbec, co nepřispívá na Ferrari takovým hňupům.
-
-
ano, ano. lidé, co platí za hry, jsou blbci, známe :)
-
-
To jsem neřekl, ono je platit a platit. To že si hru koupíš je v pořádku, ale musí to mít své opodstatnění. Zaprvé musí hra stát úměrně k platu (a ne desetinu platu jako v naší republice) a hlavně, hra musí být kvalitní. Jak jsem psal, jen hloupý platí lidem jako jsou trotlové z Gearbox.
Každopádně každého věc... já raději pozvu přítelkyni na večeři, než abych to cpal do kapes hňupům, co si neváží takového tématu, jakým Vetřelec bezesporu je. -
-
ty ses dobrej dušbeg. pokud to stahnes a nelibi se ti to, tak to proste nedohrajes, comprende?? takze jsi hral šyt hru cca 6-8 hodin - dobre prosr@nej cas... ukradsto a ted se obhajujes.. holt se pozna spravna vychova.. nejak se mi zda zes kkt majestatny ! jaks pak nasel cas na pritelkyni? nebo ji mas na plakate na wc? ty blbe !
-
Predátor si hraje na Vetřelce... To jsi dopadl.
-
u mě jsou hloupí lidi ti, co jsou schopní dohrát dle jejich slov "špatnou" hru... to jaksi odporuje logice. když je něco špatný, tak to nehraju... pokud jsi to dohrát dokázal, tak to zjevně taková katastrofa nebude... ale hlavně že si to teď dokážeš omluvit a ještě říkat o lidech, co za to platí, že jsou blbci... :)
-
Hele "vzdělaný" trol. Kam ten svět směřuje:)
-
-
-
*co přispívá..
-
-
-
-
Ale chvilku mi trvalo než mně ten konec došel :-)
-
ach jo ku*va a ja se na to tak tesil....teda presneji po prvnim traileru....
-
Tak na konci to fakt zabil *1* *1*