Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Jestli jsou na tebe jejich hry moc složité, tak to řekni rovnou, my ti za to hlavu trhat nebudeme. *15*
  • Fahrenheit byl experimentalni projekt, ktery byl krome jine i na PC. Heavy je jeho duchovni pokracovani. Nerikal jsem, kdo pod koho spada, ale jen, ze SCE hru vydalo.
  • Ty musis mit tezkej zivot...
  • A co teprv ti pomatení zloději, kteří tvrdí, že stahování nezpůsobují žádnou škodu. Aneb r*tard is r*tard.
  • Quantic ať už prosím odejde! Jsem rád, že se jejich hry pro mladistvé intelektuály (jééé, Bowie ve hře, cák) už na PC vůbec neobjevují, ale i tyhle zprávy mě obtěžují.
  • cobol? fortran? ;)
  • Obvykle na podobne psychicke vylevy neregaujem, ale tentokrat by som velmi rad vedel z coho si usudil, ze je to dementny cobol?

Alebo vychadzas z prislovia "Podla seba sudim teba?" Uboziak...
  • To je pravda, fahrenheit má úžasnej začátek a ještě prostředek. Konec je sice už moc scifi, ale i tak sem si to užíval :) Fahrenheit má asi 5-6 konců myslim? Sice je každej jinej jen v drobnostech, ale jsou tam :)
  • I kdyz je to dementni cobol,tak nechapu ty dva minusy.

Tady je to zvrhly - tady budu
  • Heavy Rain byl experimentální projekt (a asi hlavně propagace PS3), od kterého se moc nečekávala výdělečnost. Takovou hru ti na PC nikdo nevydá (leda jako multiplatformní hru, to by ale zas Sony nefinancovalo).

BTW Quantic Dream nespadá pod SCE, na rozdíl od studia Santa Monica (GoW), a exkluzivitu si dohodli oni sami (když už nic jiného, tak to asi byla podmínka SCE pro financování vývoje).
  • To spis tak zkousej, jestli se jim to vyplati, a jestli cestina zvedne prodeje. Jinak na PS3 byly hry v cestine snad tak dve nebo tri? :)
  • Malleth
    Tak třeba na Uncharted 3 čeština je
  • Neni nad to se kouknout na alternativni konce na tytrubko.
  • Quantic sami nevědí, co chcou. Heavy rain .... urazil jsem se, nevyšel na pc :-(

Co se týče Farenheita....skvělý rozjezd. V 2/3 prudké brždění a v poslední třetině jsem si říkal "ku**a co tu dělá matrix?"

kdyby pojali hry jako klasický adventury, mohl by to být lepší zážitek než jen mačkat akční klávesy. A hlavně udělat z dobře rozjetýho horou sci-fi "superakčnák" ... pardon velebnosti, jdu

P.S.: Farenheita jsem dohrál dvakrát s různými konci (asi byly taky jenom dva :-)
  • Hairy_Ass
    Hlavně té perfektní dedukci výrobců, kteří ve všech stažených kopiích vidí prodané výrobky. Aneb jak vlastní hrabivost povýšit na ctnost.
  • Hairy_Ass
    Za to poděkuj politice SONY a Mrkvosoftu. *3*
  • me jen stve ze kdyby to vyslo na pc tak udelaj cestinu na ps3 bez sance :-( mam pc i ps3
  • Tak ono není důležité vidět všechny konce, ale ten, který člověku sedí. To logicky nepůjde, když bude jen jeden.
  • Phillios191
    Proč ne? na konzole vyjde postupně vše i co bylo jen na PC, to jen PC jsou temná strana HW, které se poslední dobou hry vyhýbají jak čert kříži...(za vše mohou piráti-dedukce výrobců, pravděpodobně spoléhají na amatérské emulátory...)
    ps.: jsem pcčkář

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit