Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191
    Přesně tak, kdyby hru udělal i na PC + někdo případně udělal CZ byla by to pecka, přeci jen adventury jsou prostě nejvíc vychutnatelný na PC. Takový Fahrenheit, to byla pecka... jediná adventura, resp hra vůbec co mě tak silně vtáhla do svého světa jako žádná jiná, já Fahrenheit přirovnávám k mistrovskému dílu ve světě PC her, protože se neuvěřitelně zalíbil mému srdci :) Kdyby se to ještě zfilmovalo(dobře) tak bych hned věděl na co jít :)
  • Tak já jsem Heavy Rain dohrál 4krát a 3 mi přežili všechny postavy *2*
  • No, Heavy Rain je úžasně udělaný interaktivní film!!! Vážně skvěle... Problém je, že jsem si na něm otestoval, že nedokážu sedět u filmu déle jak 3hodiny, takže jsem ho odložil... Miluju adventury, ale není to adventura, miluju filmy, ale není to film, miluju RPG ale není to RPG... Osobně jsem se s hrou nedokázal ztotožnit a najít v ní element zábavy, která by seděla pro mě... Ale jako dílo je to vážně skvělé... Myslím že je to hodně kontroverzní počin...
  • Mechwarrior_bw
    ...
  • michaliuz18
    taka skoda ze nemam ps3 , za to mi ale stacil fahrenheit co je takysto uplne uzasna emocialna hra :) ale RAZ si musim ten heavy rain zahrat :) raz
  • Jazz
    Škoda, že není Heavy Rain na PC. Sice jsem zhlédnul celej walkthrough za sobotu a neděli, ale vždycky je to lepší zahrát si sám.
    U Fahrenheitu jsem se nesmírně bavil, teda až na to vyprávění u té báby, co se Lucasovi stalo, to už jsem nestíhal mačkat tlačítka a přizval kámoše na DUO. *15*
  • Jazz
    A proto hry neprodávám ani nic jinýho. *6*
  • Musím se pochlubit, že jsem zatím Heavy Rain hrál sice jen jednou (určitě se k němu ještě vrátím), získal jsem platinovou trofej, všichni přežili a zachránil jsem i Shauna. Jsem holt hrdý, že patřím do oné jedné třetiny:D
  • http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/3075-Videogames-Are-Not-Movies-Get-Over-It
  • HR jsem hral skoro presne pred rokem, dohral jsem to 1x a hrat znova se mi to nechtelo. Bavil jsem se ovsem skvele. Hru jsem prodal a byl konec...
    Ted toho ale lituju a chci si ji zahrat znova, musim si ji koupit *16*
  • dost negativne napsany clanek... to ze hru a zvlast tuto dokoncilo 74% hracu, je sakra vysoky cislo a melo by to byt v nadpisu... to ze hru nedohral kazdy, je zcela normalni a vsechny alternativni konce je zalezitost nekolika opakovani, coz u bezneho hrace nehrozi.
  • Malleth
    Přišel ke mě kámoš....celkem herní analfabet, ale Heavy Rain ho příšerně chytnul a prakticky ho dojel za víkend. Všichni mu ale umřeli *1*

Pro mě je HR jedna z nejlepších her všech dob a ukázka toho co se dá stvořit, když člověk jde za svou vizí, nekouká na okolí a má za sebou distributora, kterej do jeho riskantního projektu nalyje hromadu peněz.
    Takhle se podle mě má vyprávět příběh ve hrách
  • Pardon za OT.Máme tu nový projekt http://www.indiegala.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit